Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Redecorated Old Stone Built House By The Sea (Amfiloxia, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Redecorated Old Stone Built House By The Sea (Amfiloxia, Grækenland)

Om Redecorated Old Stone Built House By The Sea

Genindrettet gammelt stenbygget hus ved havet Fuldt møbleret renoveret gammelt hus med alle køkkenmaskiner og aircondition. Det er bekvemt placeret både nær stranden og byens centrum. Byens centrum er ikke mere end 10 minutters gang. Alle butikker er der. Langs strandpromenaden finder du mange restauranter, café, legeplads, eller du kan fiske. Selve byen ligger i udkanten af Amfilochia-bugten på vestkysten af Grækenland og er bygget amfitheatrisk omkring bugten, hvilket giver en følelse af en ø. Om sommeren er der festivaler og begivenheder, som teatre, koncerter eller danse. Ejendommen er bygget på 500 kvadratmeter jord i en glat skråning. Huset har et soveværelse, et andet soveværelse, stue, gang, køkken, bad / toilet og apparater og lagerrum. Den omkringliggende have har mange træer (oliven, citron, mandel, orange, fikentræ, pære træ, mandarin, orange, bugt, medlar og laurbær), der giver god skygge at sidde og nyde. Huset ligger i nærheden af et vandland naturreservat, og havet er fremragende til sejlsport, kanosejlads eller fiskeri. En marina ligger inden for gåafstand fra ejendommen, hvor gæsterne kan lægge både. Sejlbåde er tilgængelige i en nærliggende by. Fremragende udgangspunkt for lokale ture til bjergene, vestkysten og de ioniske øer Corfu, Lefkas, Ithaca, Kefalonia Paxoi og andre. Det er også praktisk at besøge andre sommer resorts så som Astakos, Paleros Preveza Parga ect. Den nærmeste lufthavn er Preveza internationale lufthavn og mindre end en time væk. Vil med glæde give flere tip til at hygge sig i området.Der vil altid være en gratis kurv med lokale råvarer til alle vores gæster, inklusive vores egen ekstra jomfru olivenolie og sorte oliven. Selvom ejendommen er self catering, vil vi også efterlade noget morgenmad mad til dig, så du ikke behøver at løbe til supermarkedet, så snart du ankommer. Vi er overbeviste om, at du vil nyde dit ophold. Vi vil altid være glade for at imødekomme eventuelle ekstra anmodninger, du måtte have, for at gøre dit ophold behageligt.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Hårtørrer
  3. Aircondition
  4. Wi-fi
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Redecorated Old Stone Built House By The Sea

  • Er der et poolområde på Redecorated Old Stone Built House By The Sea?

    Nej, Redecorated Old Stone Built House By The Sea har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Redecorated Old Stone Built House By The Sea?

    Ja, Redecorated Old Stone Built House By The Sea har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Redecorated Old Stone Built House By The Sea?

    Ja, Redecorated Old Stone Built House By The Sea har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Redecorated Old Stone Built House By The Sea?

    Populære attraktioner i nærheden af Redecorated Old Stone Built House By The Sea inkluderer Katarraktes sto Nidri, Nidri, Port of Lefkada, Sivota, Aktion National Airport, Port of Preveza, Madouri, Aktio-Preveza Underwater Tunnel.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Redecorated Old Stone Built House By The Sea?

    Afbestillingspolitikken for Redecorated Old Stone Built House By The Sea varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.