Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre (Salers, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre (Salers, Frankrig)

Om Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre

Salers: Stuehuset på Malprengère Charmerende hus i en gammel gård 18thMed en syd og vest udsigt over Salers en af de smukkeste landsbyer i Frankrig lejer vi et familiehus beliggende i umiddelbar nærhed af hjertet af byen. Hele, omgivet af 2 solrige haver, med tørre stenvægge, omfatter:- Ground Garden: Stort modtagelsesværelse med venner, sommer køkken, entré, SPA (jacuzzi, sauna, brusebad, toilet).- 1. sal: stue (spisestue og tv-stue åben til køkken med udsigt over en læst terrasse og have græs, uafhængig toilet, spillerum, soveværelse med privat badeværelse, tv ...)- 2. sal: 3 soveværelser med eget badeværelse (brusebad, toilet ...)- Alle værelser har en stor seng 160 * 200, et tv, et badeværelse eller vand med brusebad, hårtørrer, ...); sengen af to af de fire soveværelser kan adskilles i to enkeltsenge.- De 2 køkkener er udstyret lejen har en vaskemaskine, tørretumbler, 2 opvaskemaskiner, 2 køleskabe, herunder en 'amerikansk', 2 ovne og 2 induktionskoger- Huset har en WIFI adgang, en dvd-afspiller, et HIFI-system med I-pod-afspiller.- Spa-hjørnet er udstyret med en jacuzzi, en sauna og et brusebad.- Parkering er let, og mulighed for lukket garage på forespørgsel (2 biler).Beskrivelse: Antal hovedværelser: ____8___________ Samlet areal af lejede lokaler: ca. 280m² Have: sydvendt terrasse + have vestsiden af bygningen + have østsiden af bygningen Første værelse: Stue (stue-køkken), 45 m², vest eksponering, stueetageAnden og tredje værelser: spisestue tv stue, køkken, 1. sal, + separat WC vest og syd eksponering, 60m²Fjerde værelse: soveværelse med badeværelse, vest og syd, 1. sal, 20m²Femte værelse: soveværelse med brusebad, vest og syd, 2. sal, 20m²Sjette værelse: soveværelse med brusebad, vest, 2. sal, 20m²Syvende værelse: soveværelse med brusebad, øst, 2. sal, 20m²Ottende rum: leg og læsesal, vest, 1. sal, 25m²Sekundære værelser: entré, gang, trappe og indgang, SPA og 80 kvm terrasseHuset ligger i Salers, nær den gamle bydel, på korte vandreture, der går ind i GR 400 (3 timers gåtur, 15 mn i bil) Udvendige fotos viser hovedsagelig visninger fra forskellige dele af huset eller den umiddelbare nærhed til fods. Garage / parkeringspladser: Parkering er foran husets port; På forespørgsel, lukket garage til 2 biler;På forespørgsel, barneseng og høj stol.Kæledyr accepteres efter aftale med ejeren. Udlejningen er pr. Uge i skoleferien, fra lørdag 17:00 til den følgende lørdag 10 timer.Ankomsten er planlagt til 17 timer, afrejsedagen, tidspunktet for aflevering af nøglerne er kl. 10.00.Lejen inkluderer rengøring, sengetøj (senge lavet ved ankomsten), og håndklæder leveres.Centralvarme, vand, el, WIFI er inkluderet i prisen. På perioder uden for skoleferier og det er muligt at leje bondehuset fra 2 dage til fleksible perioder.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre

  • Er der et poolområde på Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre?

    Nej, Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre?

    Ja, Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre?

    Ja, Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre?

    Afbestillingspolitikken for Salers: The Farmhouse Of MalprengÈre varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.