Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada (Cala Rajada, Spanien)

Hele huset/lejligheden Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada (Cala Rajada, Spanien)

Om Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada

SAMU 1 :) Lejlighed til 4 personer i Cala Rajada Samu 1 er en lejlighed beliggende i Cala Rajada, i et roligt område og kun 300 m fra havet, med turkisvand, der er karakteristisk for dette område på øen. Dette hus har en fælles pool og have. Den integrerede spisestue har AC med varmepumpe, gratis WiFi og en terrasse til morgenmad om morgenen. Dets køkken med komfur og et bord, der fungerer som et job til at forberede dine mest lækre opskrifter. Soveværelserne er 2 med enkeltsenge og eget badeværelse med badekar. Ud over en anden terrasse til at rumme og har en god snak. En meget velegnet og central lejlighed til at tilbringe en dejlig ferie i solen. Samu 1 er en lejlighed beliggende i Cala Rajada, i et roligt område og kun 300 m fra havet, med turkisvand, der er karakteristisk for dette område på øen. Dette hus har en fælles pool og have. Den integrerede spisestue har AC med varmepumpe, gratis WiFi og en terrasse til morgenmad om morgenen. Dets køkken med komfur og et bord, der fungerer som et job til at forberede dine mest lækre opskrifter. Soveværelserne er 2 med enkeltsenge og eget badeværelse med badekar. Ud over en anden terrasse til at rumme og har en god snak. En meget velegnet og central lejlighed til at tilbringe en dejlig ferie i solen.Samu 1 er en lejlighed beliggende i Cala Rajada, i et roligt område og kun 300 m fra havet, med turkisvand, der er karakteristisk for dette område på øen. Dette hus har en fælles pool og have. Den integrerede spisestue har AC med varmepumpe, gratis WiFi og en terrasse til morgenmad om morgenen. Dets køkken med komfur og et bord, der fungerer som et job til at forberede dine mest lækre opskrifter. Soveværelserne er 2 med enkeltsenge og eget badeværelse med badekar. Ud over en anden terrasse til at rumme og har en god snak. En meget velegnet og central lejlighed til at tilbringe en dejlig ferie i solen. Samu 1 er en lejlighed beliggende i Cala Rajada, i et roligt område og kun 300 m fra havet, med turkisvand, der er karakteristisk for dette område på øen. Dette hus har en fælles pool og have. Den integrerede spisestue har AC med varmepumpe, gratis WiFi og en terrasse til morgenmad om morgenen. Dets køkken med komfur og et bord, der fungerer som et job til at forberede dine mest lækre opskrifter. Soveværelserne er 2 med enkeltsenge og eget badeværelse med badekar. Ud over en anden terrasse til at rumme og har en god snak. En meget velegnet og central lejlighed til at tilbringe en dejlig ferie i solen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskemaskine
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Hårtørrer
  3. Centralvarme
  4. Elkedel

Ofte stillede spørgsmål om Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada

  • Er der et poolområde på Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada?

    Nej, Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada?

    Nej, Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada?

    Nej, Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada?

    Populære attraktioner i nærheden af Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada inkluderer Port de Alcudia, Port de Pollença, Can Picafort, Platja d'Alcudia, Cala Millor Stranden, Cala Esmeralda, Puerto Deportivo Marina de Cala d'Or, Porta del Moll - Porta de Xara.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada?

    Afbestillingspolitikken for Samu 1 :) Cozy Apartment For 4 People In Cala Rajada varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.