Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location (Ios - Chora, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location (Ios - Chora, Grækenland)

Om Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location

Afsondret privat villa, havudsigt og solnedgange, førsteklasses beliggenhed Nyd dine ferier på Villa Ios Blå, en strandpromenade pragtfulde villa med uforstyrret udsigt over Det Ægæiske blå hav og spektakulære solnedgange mens inden for rækkevidde til strande, faciliteter, natteliv.Dette er en flugt oplevelse af afsondrethed, elegance og komfort. Villaen har en førsteklasses beliggenhed, kun 5 minutters gang til to sandstrande (Koumbara og Tzamaria) og kun et par minutters kørsel til Gialos strand (1. 3kms), Ios port (2 km), Ios Chora (3. 5 km) og Mylopotas strand (5. 5 km). Villa størrelse er 160 sq. M. på en 6.000 kvm. m stykke jord, der når ud til havet. Det er faktisk et arkitektonisk vidunder, der er bygget med hensyn til lokale traditioner og med ægte sans for detaljer. Udefra, villaen struktur kombinerer Cycladian hvid med rene lokale sten. Alle verandaer og terrasser omkring villaen er lavet af den samme sten, mens indersiden af ​​huset er klædt i evig hvid hele vejen rundt. Villaen interiør har en stue med to sovesofaer og pejs, spiseplads, fuldt udstyret køkken, gæstetoilet og to store soveværelser. Det store soveværelse har en king-size seng (1. 80 x 2. 10) og privat badeværelse med en smuk sten håndvask og et stort indbygget bruser. Det andet soveværelse er faktisk et studie med sin egen håndvask facilitet, lille køleskab, egen indgang og veranda med udendørs siddepladser. Den er udstyret med en queen-size seng (1. 60 x 2. 00), to enkeltsenge og ensuite indbygget bruser med sten håndvask. Alle værelser har en vidunderlig havudsigt.Villaen krop struktur blev flittigt bygget på en måde for at minimere konsekvenserne af Cycladian nordlige vinde, der tilbyder beskyttelse, hvor du har mest brug for det, ved de to vigtigste verandaer. Mere specifikt den vigtigste veranda tilbyder siddepladser og spisefaciliteter, mens en lang sten indbygget bænk når ud til grill. Den grill selv var omhyggeligt konstrueret til at harmonisk blande med liget af en stor sten, som ejerne urørt på sin naturlige position. Verandaer og terrasser af 300sq. m. strække sig omkring villaen.Sådan finder du os? Ios er forbundet med båd med havnen i Athen Piræus. I sommeren er der flere både hverdag. Den høje speedbåde tage 3 timer at nå Ios fra Piræus. Der er også normale både, der tager længere tid. Der er også forbindelser med andre øer, ligesom Santorini, Paros, Naxos og Kreta. Villaen ligger 5 minutters kørsel fra havnen. Vi anbefaler, at du lejer en bil under dit ophold (helst en 4X4), da dette vil være den bedste måde at udforske øen, men hvis du ønsker, kan du leje scootere eller bruge offentlig transport. Der er regelmæssig busforbindelse hele sommeren til havnen, Chora (byen Ios) og Mylopota strand.Græsk turisme licensnummer 1167K92001094701

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location

  • Er der et poolområde på Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location?

    Nej, Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location?

    Ja, Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location?

    Ja, Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location?

    Populære attraktioner i nærheden af Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location inkluderer Santorini (Thira) National Airport, Kamari, Skaros, Agia Anna, Perissa Beach, The Portara, Ancinet Thira, Caldera.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location?

    Afbestillingspolitikken for Secluded Private Villa, Seaviews & Sunsets, Prime Location varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.