Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Secluded Restored Farmhouse With Private Pool (Coursan, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Secluded Restored Farmhouse With Private Pool (Coursan, Frankrig)

Om Secluded Restored Farmhouse With Private Pool

Afsondret traditionelt bondegård med privat pool Vi vil meget gerne byde dig velkommen til en afslappende væk væk fra hele ferien på Domaine de Favette. Dette afsondrede traditionelle bondegård med sin private pool på 10x5 m ligger mellem vinmarker og floden Aude. Slap af på de soltørrede sydvendte terrasser med en lokalt produceret kølet rosvin, nyd en svømmetur i poolen, vælg friske figner fra vores træer, og afslutt dagen med en grill på de flisebelagte terrasser eller tag den korte rejse til et udvalg af fantastiske restauranter i Narbonne. For de mere eventyrlystne kan du fiske i floden eller vove dig længere væk for at udforske Cathar-slottene, mens du er væk en dag ved Canal du Midi eller besøge de mange vinproducerende slotte for at søge din yndlingsvin. Huset er ideelt til at udforske Languedoc-regionen, Cathar Country og besøge Middelhavets strande. Domaine de Favette er en rummelig, restaureret bondegård fra det 19. århundrede beliggende på sin egen grund på 4000 m² og kombinerer mange originale funktioner med enhver bekvemmelighed for at sikre, at dit ophold er virkelig behageligt.De fleste værelser har originale egetræbjælker og klinkegulve. Alle værelser har træskodder, der kan efterlades i løbet af dagen for at holde værelserne kølige i selv det varmeste vejr. Tre dobbeltværelser (to med ensuite brusebad) og to dobbeltværelser, familiebadeværelse og et vådrum nedenunder. Stor, komfortabelt indrettet åben stue med originale bjælker, flisebelagt gulv og brændeovn, der er sofaer og et spisebord med internet-tv og DVD / CD-afspiller. Det fuldt udstyrede køkken har en komfur, opvaskemaskine og mikroovn med vaskemaskine, fryser og ekstra køleskab i et separat bryggers. Huset ligger 2. 5 km nord for Coursan, hvilket giver dig fred og ro og inden for en kort køretur eller cykeltur med alle lokale faciliteter.Rejse til La Favette: Lufthavne: Inden for en times kørsel fra Beziers, Carcassonne, Perpignan og Montpellier, 2 timer fra Barcelona-Gerona, Toulouse og Nimes (lufthavne, der betjenes af Ryanair, EasyJet, Flybe og British Airways).Jernbaner: TGV fra Lille (betjent af Eurostar) tager ca. 5 timer til Narbonne - der er biludlejning nær stationen. Motorail fra Paris er også tilgængelig.Kørsel: fra Calais er det muligt at køre til inden for 15 km helt på auto-rute, inklusive den berømte Millau-viadukt. Med pauser tager det ca. 8-9 timer (afhængigt af trafik).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser

Ofte stillede spørgsmål om Secluded Restored Farmhouse With Private Pool

  • Er der et poolområde på Secluded Restored Farmhouse With Private Pool?

    Ja, Secluded Restored Farmhouse With Private Pool har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Secluded Restored Farmhouse With Private Pool?

    Ja, Secluded Restored Farmhouse With Private Pool har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Secluded Restored Farmhouse With Private Pool?

    Ja, Secluded Restored Farmhouse With Private Pool har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Secluded Restored Farmhouse With Private Pool?

    Populære attraktioner i nærheden af Secluded Restored Farmhouse With Private Pool inkluderer Le Village naturiste, Plage de Narbonne, Leucate Plage, Port-Leucate, Plage des Chalets, La Plage, Aqualand Cap d'Agde, Port Cap d'Agde.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Secluded Restored Farmhouse With Private Pool?

    Afbestillingspolitikken for Secluded Restored Farmhouse With Private Pool varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.