Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Self Catering La Erilla For 29 People (Braojos, Spanien)

Hele huset/lejligheden Self Catering La Erilla For 29 People (Braojos, Spanien)

Om Self Catering La Erilla For 29 People

Self catering La Erilla til 29 personer BEMÆRK: Grupper med børn under 14 år spørger om budgettet, systemet tillader ikke rabatter for børn.De landlige boliger 'La Erilla' er beliggende i Braojos i det nordlige Sierra of Madrid, der grænser op til provinsen Segovia.Der er fire lejligheder med forskellige egenskaber, de har to fællesarealer, en stue med en brændeovn og et spa i en enkelt ny bygning, omhyggeligt indrettet, som bevarer den traditionelle arkitektur, hvor materialerne i den gamle bygning blev brugt til fulde, som sten og egetræ. Derudover er mange genstande, redskaber og gamle genstande, som vores forfædre har brugt til at udføre de traditionelle aktiviteter på området, såsom tærskning og pløjning, blevet genoprettet og restaureret. Så at være her er som at tage et skridt tilbage i tiden.Oprindeligt var det et herregård med en stor skåret granit sten, der i øjeblikket ligger på hovedfacaden. Senere blev det et stort hus til at opbevare korn, hø og husdyr. Forsiden af ​​huset blev brugt som det var til tærsk; allerede da var det kendt som 'La Erilla'. Lofter med bjælker, skrånende træ i singel, pejs i stuen, træovn, vinduer og rustikke døre mv. Alt dette uden at glemme de nuværende bekvemmeligheder som senge med ortopædiske madrasser, tv, dvd, satellit, fuldt udstyret køkken. Lad os ikke glemme spaen 'la poza', her vil det slappe af alle dine spændinger, og du vil nyde de rensende fordele ved saunaen og vandmassagen i vores hydroterapi og chromoterapi badekar.DISTRIBUTION:Det er en enkelt bygning, der består af:A - et fælles område i stueetagen med:0.Stort værelse hvor du kan samle for at lave måltider, der er udstyret med 43 'tv, dvd og satellit, pejs, træ ovn.1.Et køkken ved siden af stuen, udstyret med keramisk kogeplade, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine.2.Et komplet badeværelse3.Have med stole og borde ud over en gasgrill og kit (serpentin, tripod og paella pande, en normal og en anden dybere) til paella på 25 personer. Spilhus til haven, et ping-pong kit og et børns fodboldbord. Brætspil (kort, skak, checkers, poker, patches, puslespil, terninger, Trivia og Party)4.SPA (spabad for 6 personer og sauna til 4 personer).B - 4 lejligheder på en etage, hver med stue med køkken (keramisk kogeplade, mikroovn, køleskab), 43 'TV, DVD og satellit, to soveværelser og badeværelse, i to lejligheder er der to badeværelser. I alt er der 8 værelser med i alt 7 enkeltsenge og 7 dobbeltværelser samt to sovesofaer i to af lejlighederne. Der er 4 værelser med en dobbeltseng, 3 værelser med en dobbeltseng plus en hems med en seng på nitti og et værelse med to senge på 90 plus en hems med to andre senge på nitti. Vi har også 4 ekstra senge på 80 cm til børn, der kan sættes i et af værelserne, hvis det er nødvendigt. Vi har to rejsesenge, en høj stol og et badekar til babyer- Det samlede antal pladser vil være 25 for voksne / børn plus 4 kun for børn

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
For børn
  1. Børne- og babysenge
Velvære / spa
  1. Massage
  2. Sauna
  3. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Self Catering La Erilla For 29 People

  • Er der et poolområde på Self Catering La Erilla For 29 People?

    Nej, Self Catering La Erilla For 29 People har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Self Catering La Erilla For 29 People?

    Ja, Self Catering La Erilla For 29 People har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Self Catering La Erilla For 29 People?

    Ja, Self Catering La Erilla For 29 People har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Self Catering La Erilla For 29 People?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Self Catering La Erilla For 29 People?

    Afbestillingspolitikken for Self Catering La Erilla For 29 People varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.