Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi (Sóller, Spanien)

Hele huset/lejligheden Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi (Sóller, Spanien)

Om Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi

Rummelig og top udstyret lejlighed, ideel til 2, Aircon + Optisk fiber Wi-Fi Fremragende åben plan lejlighed tilbyder en frisk renoveret indkvartering, ideel til 2 personer.Med aircondition, internet Wi-Fi (optisk fiber), dvd-afspiller og tv med nogle internationale kanaler til rådighed.Det tilbyder fantastisk havudsigt og dets ideelt beliggende og veludstyrede, nye laminat trægulve, stort brusebad, fuldt udstyret køkken - inklusive vaskemaskine, opvaskemaskine, Nespresso kaffemaskine og mere - og komplet nyt soveværelse med ny seng lige købt, med tyk behagelig madrasPlaceret i anden linje, hvor du nyder stilheden og parkeringsmulighederne, men u er stadig en kort gåtur til havet, stranden og restauranter.Loft fan i soveværelset.Sikkerhedsfunktioner - brandslukkere og brandtæppe -Safe for værdigenstandeFrisk og linned og håndklæder af god kvalitet. Vi leverer badehåndklæder også (1 pr. Person)Hvis du har brug for det, kan vi tilbyde en barneseng og en høj stol, spørg bareDet rummelige badeværelse er netop blevet fornyet og har en stor bruseniche (75 cm bred x 1,75 cm lang). Der er en hårtørrer. Vand med god pres.Moderne køkken med alle faciliteter, også opvaskemaskine og vaskemaskine.Elegant og comfortbale stue fra hvor u nyde en fantastisk udsigt over havnen.Gratis internet wifi optisk fiberBeliggende i et privilegeret område på Mallorca, hvor du kan nyde bjerg såvel som havet aktiviteter. I et roligt og sikkert område, hvor parkering på gaden er let og gratis. Dens et par minutters gang til havnen og stranden, hvor du finder alle faciliteter, bedste restauranter for frisk fisk ...Bygningen selv er meget cool, og fra vores 3 store vinduer i loungen du nyde fantastisk udsigt over havet og friske salte havluft. Windows har dobbeltruder tilbyder total isolation.Vi vil være glade for at møde dig ved ankomsten, guide dig til aptm. og redegør for området, hvilket giver dig vores bedste tips. Billeje er ikke nødvendig, men hvis du ønsker at leje en, er parkering i nærheden af ejendommen let og gratis.Hvis du beslutter at ankomme med taxi, er vi glade for at organisere en lokal chauffør til at hente dig i lufthavnen og tage dig direkte til aptm.Lejligheden er meget veludstyret, og alle gæster har nydt meget.Vi vil møde dig ved ankomsten og ledsage dig til ejendommen, vil naturligvis forsøge at hjælpe så meget som muligt.Vi ønsker at du skal nyde din ferie i vores lejlighed, og det vil være ren, frisk og i optimale betingelser for dit ophold.Er du klar til at komme og nyde?Yderligere information :Den aptm er godt isoleret med dobbeltruder.Langtidslejere overvejes.Vi er glade for at organisere lufthavnstransport, pls spørge

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Gratis wi-fi
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Aircondition
  3. Kaffemaskine

Ofte stillede spørgsmål om Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi

  • Er der et poolområde på Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi?

    Nej, Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi?

    Nej, Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi?

    Nej, Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi?

    Populære attraktioner i nærheden af Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi inkluderer Palma de Mallorca Lufthavn, Can Pastilla, Puerto de Port de Soller, Port de Alcudia, Port de Pollença, Can Picafort, Platja d'Alcudia, El Arenal - Playa de Palma.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi?

    Afbestillingspolitikken for Spacious And Top Equipped Apartment, Ideal For 2, Aircon + Optical Fiber Wi-Fi varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.