Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom (Hua Hin, Thailand)

Hele huset/lejligheden Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom (Hua Hin, Thailand)

Om Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom

Bedøvelse Designer Strand-side Villa med dejlig have, pool og udendørs badeværelse Bedøvelse strand side bungalow, med privat pool i frodige tropiske haver, udendørs badeværelse med regnbruser og meget mere. Dette 4-værelses, 4-badeværelse skønhed kan ikke undgå at imponere den mest kræsne lejer. Beliggende kun 2 min gåtur til smukke Khao Takiab strand, og mindre end en 15-minutters kørsel til Hua Hin centrum, vil du aldrig ønsker at forlade.Arkitektonisk designet i en L-form, alle 4 soveværelser behændigt åbne på en privat anlagt have område toppet med en 11-meter pool. Det fuldt walled ejendom er privat, stille og perfekt for familier eller venner til at nyde.Det åbne stue og spisestue giver alt hvad du kan ønske på ferie. Internet, Kabel-tv og telefontjenester er blot nogle af de bestemmelser, der tilbydes i dette hus.Det fuldt udstyret køkken omfatter en morgenmad bar, ovn, mikroovn og endda en opvaskemaskine for dem der ønsker at prøve kræfter med lidt madlavning. At spise i stil, smukke antikke møbler er ved hånden i spisestuenStrand Aktiviteter: Et minut gåtur fra huset er Khao Takiab stranden, som er fantastisk til svømning, leg og gå. Der er ridning, vandsport og massage / manicure tjenester tilgængelige på stranden. Eller hvis du bare vil slappe af, kan du sidde på en af ​​de strand cafeer for nogle friske fisk eller bruge liggestole leveres af forskellige cafeer. I den ene ende af stranden er Monkey Mountain, som du kan klatre for at finde lokale aber. I den anden ende er Khao Tao en dejlig lille fiskerby. Hvis du kan lide at gå tidligt om morgenen, går fra huset til Khao Tao er vidunderlig som stranden er bred og ekspansiv med lidt udvikling jo længere du går. Du kan bestemt ikke få denne oplevelse på Hua Hin stranden, som er ganske smal og har en tendens til at få meget travlt i højsæsonen.Aktiviteter tæt ved: Khao Takiab er overlegen i forhold til Hua Hin by på mange måder, mindst af alt at være så tæt på alt, hvad byen har at tilbyde, men er tilbage i et roligere miljø med lokale fiskere tendens deres net nærheden og tempel aktiviteter i udsigt af den hus.Meget tæt på huset, du kan finde mere anstrengende sjove ting som quad-bike riding for dem eventyrlystne nok til at ride rundt på grusveje eller elefant ridning på Elephant Village, lige nord for byen.For golfentusiaster, kan du finde et udvalg af golfbaner i nærheden. Hvilken bedre måde at nyde din golfferie end opholder sig ved stranden og på vej til de kurser, når du ønsker at spille.Omkring Hua Hin: Der er masser af ting at se og gøre i og omkring Hua Hin. Du kan leje din egen bil eller vi kan hjælpe dig med at finde en bil og chauffør til at besøge vandfald, gå til den nærliggende nationalparker eller besøg afsondret bugter og vige rundt i området. Hvis du er interesseret i mode, så vil du helt sikkert ønsker at besøge Fabriksudsalg mellem Bangkok og Hua Hin.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom

  • Er der et poolområde på Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom?

    Ja, Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom?

    Nej, Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom?

    Ja, Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom?

    Populære attraktioner i nærheden af Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom inkluderer Hua Hin Beach, Cha-am Beach, Khao Takiab Beach, Khao Sam Roi Yot National Park, Suan Son Pradipat Beach, Hua Hin Nightmarket, Cicada Market, Hua Hin Market Village.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom?

    Afbestillingspolitikken for Stunning Designer Beach-side Villa With Lovely Garden, Pool And Outdoor Bathroom varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.