Hoteller i Hua Hin (Centrale område af Thailand, Thailand)

  452 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  468 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 159 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  419 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  341 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  376 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 2. 191 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 650 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  909 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 4. 184 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Hoteller i Hua Hin

Find utroligt billige hoteller i Hua Hin, Thailand. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Hua Hin online
 • Find et billigt hotel i Hua Hin!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Hua Hin

HUA HIN – THAILANDS FERIEPARADIS

Hua Hin er en by på Thailands østkyst lige ud til den thailandske Golf. En lang, smuk, hvid sandstrand dominerer landskabet, og her har du virkelig mulighed for at nyde et ferieparadis af de helt store. Er du mere til spændende og unikke oplevelser, fremfor at ligge på stranden, er udvalgt i Hua Hin og omegn også stort.

Hua Hin er et meget romantisk og smukt sted at tage til med din partner, et spændende sted for familier og en skøn by for vennegrupper, med et livligt natteliv i byens mange barer.

DEN HVIDE SANDSTRAND

Stranden ved Hua Hin strækker sig ca. 10 kilometer langs den smukke kyst – fra centrum af byen og mod syd til Abebjerget. Det er en skøn strand bestående af hvidt sand og palmer – netop, hvad man kan forvente af en strand i Thailand.

Stranden er uden tvivl en af de helt store turistmagneter, hvor turister rejser fra den anden ende af kloden for at tilbringe dagevis i solens varme stråler. Men selv med de mange mennesker på stranden er der på grund af størrelsen altid plads til flere, og du vil garanteret kunne finde et roligt og fredfuldt sted at slå dig ned for dagen.

De fleste steder er det muligt at leje strandstole og parasoller samt at købe forfriskninger i form af kolde drikke og mad i enten boderne eller de nærtliggende restauranter.

Stranden er samtidig en af de bedste og mest populære strande i landet for kite-surfing, og du vil kunne se adskillige af disse i vandet – og endda have mulighed for at prøve det selv!

Stranden er bestemt også børnevenlig, og du vil flere steder vil kunne soppe i vandkanten flere meter ud. Den bedste del af stranden, hvis du er afsted med småbørn er i den sydligste del af stranden – tæt ved Abebjerget. Bjerget fungerer som en naturlig afskærmning, så bølgerne i denne del af stranden er væsentlig mindre.

Vil du gerne bo på et dejligt hotel tæt ved den smukke strand er det 4-stjernet hotel The Sea Cret Hua Hin en oplagt mulighed. Dette hotel byder på dejlige, moderne værelser – alle med airconditioning, wifi og jacuzzi karbad – en smuk pool og egen restaurant. Hotellet har en stor flot have med en sti, som går direkte ned til stranden. Gæsterne kan dermed selv bestemme om dagen skal tilbringes i en liggestol ved poolen eller på stranden.

ROYALE SEVÆRDIGHEDER

Der er en række seværdigheder, som alle burde se under et ophold i Hua Hin – ud over den smukke strand selvfølgelig.

Byens varetegn finder du på togstationen og er en meget smuk bygning af træ. Det er kongens vente-pavillon , som er bygget i flot thailandsk stil og i røde og gule farver. Det er formegentlig den flotteste togstation i hele landet og er samtidig en af de ældste, bygget til Kong Rama VI, som regerede i 1910-1925. Der er også udstillet nogle gamle damplokomotiver på stationen, som i sin tid transporterede kongefamilien fra Bangkok til deres sommerresidens i Hua Hin, hvor klimaet er mildere og mere behageligt i sommermånederne.

Der er mange billige hoteller i Hua Hin, men vil du gerne finde en billig overnatning med rene og moderne værelser er hotellet Boutique Baan Pa Ploy et godt bud. Dette dejlige hotel finder du midt imellem togstationen og stranden. Det er en lille perle af et hotel i gåafstand til byens mange restauranter og barer. Elephant Bar ligger eksempelvis kun et stenkast fra hotellet, og her kan du nyde en cocktail i hyggelige og flotte omgivelser. De fleste aftenener spilles der live musik oftest i form af jazz.

Kongepaladset Klai Kangwong, som ligger lidt nord for byens centrum er bestemt også et besøg værd. Dette smukke palads er overraskende nok bygget i en europæiske stil – primært spansk – og bruges stadig af den kongelige familie, når de er i Hua Hin. Turister er velkomne til at opleve paladset, såfremt den royale familie ikke bor der på det pågældende tidspunkt. Paladset er omgivet af smukke haver, og der ligger også et meget interessant muslingskalsmuseum. Her bliver både stor og flotte muslingeskaller udstillet, hvoraf mange er fundet i thailandske vande.

UNIKKE OPLEVEVLSER I NÆROMRÅDET

Syd for Hua Hin finder du en turistattraktion af de helt store. Det er det så kaldte Abebjerg, som ligger lige ud til de sydlige den af Hua Hins strand. Abebjergets egentlige navn er Khao Takiap, men har fået sit tilnavn, da der er mange aber bosiddende på bjerget. På toppen af de 250 meter høje bjerg er der et smukt tempel og ikke mindst en helt fantastisk udsigt over Hua Hin og den thailandske kystlinje. Ved foden af bjerget er der mange restauranter, hvor turister kan få lidt forfriskninger inden turen går retur til byens centrum. Der er også en 20 meter høj guld Buddha, som man kan blive fotograferet ved.

En udflugt til Hutsadin Elephant Foundation , som ligger få kilometer vest for centrum, er ligeledes en stor oplevelse for de fleste. Her har du nemlig mulighed for at ride på elefanter og endda være med til at fodre og bade dem. At komme så tæt på de store, rolige dyr er en oplevelse, mange sent vil glemme – både for børn og for voksne.

Vil du gerne bo lækkert i Hua Hin men stadig have mulighed for selv at lave mad, er et ophold på lejlighedshotellet First Choice Suites et rigtig godt bud. Her kan du booke en ren, moderne og dejlig lejlighed med eget badeværelse og køkken. Det er en god måde at gøre turen lidt billigere på – ved selv at kunne stå for måltiderne.

Som noget ganske særligt kan du i Hua Hin opleve byens natmarked. Dette er et typisk thailandsk marked med frisk fisk, skalddyr og anden mad samt tøj, solbriller, tasker, sko, smykker og ikke mindst kunsthåndværk. Men, det foregår sent om aftenen under en ofte stjerneklar himmel. Selv hvis du ikke vil købe noget er det en sjov og spændende oplevelse at tage med hjem.

En tur til Hua Hin, om dette er med den eneste ene, familien eller vennerne, er en tur, der med garanti vil skabe nogle dejlige minder. Her er meget at se og opleve – størstedelen er oplevelser, som du ikke ville kunne opleve hjemme i Danmark.

Our top-rated cheap hotels in Hua Hin

  421 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  192 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 165 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 195 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 140 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  149 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 126 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Ofte stillede spørgsmål om Hua Hin