Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens (Amherst, USA)

Hele huset/lejligheden Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens (Amherst, USA)

Om Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens

Solfyldt poolhus med hvælvede lofter smukt i jorden pool og haver Fredelig bjælkehytte på 8 hektar stor ejendom. Smukke haver, falder løv og få skridt væk fra Atkins Reservoir og Robert Frost Trails. Fantastisk område til vandreture og cykling! 5 minutter fra Amherst College og UMass. Tæt på Hampshire College, Smith College og Mount Holyoke også. Vores fortegnelse er nordøst for campusserne, hvilket er fantastisk til rejsetider med høj trafik. De fleste, der besøger disse campusser, kommer fra de andre retninger. Selvom vi er inden for 5 minutter fra Colleges og Amherst Center, ligger vi på nordsiden af Mount Boreas, kitty-hjørne til Atkins Reservoir og få skridt væk fra Robert Frost Trails. Du finder dig selv omgivet af stille ødemark og kun en kort køretur til alt andet, du har brug for.Du har privat adgang til poolhuset / den hyggelige kabine, som inkluderer indgangsport, hovedstue, køkken, badeværelse og soveværelse. Derudover kan du bruge dækket omkring lejligheden. Nyd de havemøbler, vi har leveret. Du har også delt adgang til poolområdet i løbet af dagen (Sidste uge i maj til 1. uge i september). Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi dig ikke svømme efter mørke. Vi er muligvis nødt til at åbne poolen sent eller lukke tidligt på grund af vejr, tidsplaner osv.Gæstedøren er placeret halvvejs omkring højre side af hjemmet (i en lille alkove). Dette er din private indgang. Du får en nøglefri adgangskode, inden du ankommer. Dette giver dig friheden til at tjekke ind mellem 3p og 12a og tjekke når som helst før middag.Badeværelset har en walk-in 1 person brusekabine. Der er ikke noget badekar til rådighed.Nogle mobiltelefonholdere har begrænset service på vores fortegnelse. Vi har leveret en fastnet, der er tilgængelig til ubegrænset opkald i USA og Canada. Du er mere end velkommen til at dele fastnetnummeret med dem, du har brug for for at holde kontakten med. Del bare dine check-out datoer med dem, så de ikke ringer til fremtidige gæster :).Vi tilbyder også gratis WIFI, så du kan tilslutte dine mobile enheder til at få adgang til internetbaserede kommunikationsapplikationer.Gratis parkering i indkørslen til op til to biler. Offentlig transport er tilgængelig med det nærmeste busstoppested lidt over en kilometer fra vores placering gennem PVTA-buslinjen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens

  • Er der et poolområde på Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens?

    Ja, Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens?

    Nej, Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens?

    Ja, Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens?

    Populære attraktioner i nærheden af Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens inkluderer Amherst College Museum of Natural History, Easton Ski Area at Eaglebrook School (private), Westover Air Reserve Base, Wistariahurst Museum, Westfield-Barnes Airport, MassMutual Center, The Zoo in Forest Park, Six Flags New England.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens?

    Afbestillingspolitikken for Sun Filled Pool House With Vaulted Ceilings Beautiful In Ground Pool And Gardens varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.