Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297 (Richmond, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297 (Richmond, Storbritannien)

Om Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297

Surrey Lodge, KIPLIN Dette er en moderne møbleret hytte i Kiplin nær Richmond og kan sove seks personer i to soveværelser.Surrey Lodge er en moderne møbleret hytte i Kiplin nær Richmond og har plads til seks personer. Sommerhuset i stueetagen har et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med brusebad, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse, en åben planløsning med køkken, spiseplads og opholdsområde med sovesofa. Udenfor er der rigelig parkering udenfor landevej, cykelopbevaring tilgængelig efter aftale med ejeren, en pyntet balkon med møbler og et boblebad og åbne græsarealer til ejendommens sider. Surrey Lodge er en ideel feriebase.Faciliteter: LPG centralvarme. Gasovn og komfur, mikroovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, tv med Freeview, DVD, valg af bøger, spil og DVD. Brændstof og strøm inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Barneseng og barnestol efter anmodning. Rigelig off road parkering. Cykelopbevaring til rådighed efter aftale. Pyntede balkon med møbler og boblebad. Delt åbne græsarealer til side. Delt legeplads. 2 velopdragne kæledyr er velkomne. Beklager, rygning forbudt. Butikker og pubber 2. 40 miles. Bemærk: Der er adgang til ejendommen via 3 trin, der fører til balkonen og indgangen. Bemærk: Der er en indhegnet vandfunktion i parken, børn og kæledyr, der skal overvåges. Bemærk: Ejendommen har en privat vandforsyning. Bemærk: Fra den 13. juli har denne ejendom WiFiRegion: Fra lyngklædte heder og kalksten, til markedsbyer og det faste landeliv - det sublime Dales venter på dig! Hvor ellers i Storbritannien er det så tilfredsstillende at sidde og ikke gøre noget som det er at udforske de mange sysler, der tilbydes?By: Den lille landsby Kiplin i North Yorkshire ligger kun 2. 25 miles fra Scorton, hvor besøgende kan finde mange gode pubber og en nærbutik. Kiplin ligger også kun 8 miles fra Richmond, hvor du kan finde historie og karakter blandt de maleriske brostensbelagte gader og smalle gyder.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297

  • Er der et poolområde på Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297?

    Nej, Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297?

    Ja, Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297?

    Ja, Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297?

    Populære attraktioner i nærheden af Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297 inkluderer Durham Tees Valley Airport, Durham University Botanic Gardens and Visitor Centre, Durham Castle, Harrogate International Centre, Durham Cathedral, Bolton Abbey, Richmond Castle, Georgian Theatre Royal.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297?

    Afbestillingspolitikken for Surrey Lodge, Pet Friendly, With Hot Tub In Kiplin, Ref 27297 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.