Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 (Llandrindod Wells, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 (Llandrindod Wells, Storbritannien)

Om Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414

Tailor's Cottage, ABBEYCWMHIR Med tre gode soveværelser er dette smukke sommerhus i Abbeycwmhir i stand til at sove op til syv personer i komfort.Skrædderens Cottage er en dobbelthus sommerhus er beliggende i centrum af den lille landsby Abbeycwmhir, sæt i dejlige Radnorshire Hills i Mid Wales. Dette rummelige sommerhus skaber en indbydende og hjemlig atmosfære. Ejendommen byder på tre soveværelser - en dobbelt, en tvilling og en familie værelse med tre singler - som alle er en-suite. Der er et køkken med spiseplads, og en stue med elektrisk brand. Tailor's Cottage er i stand til at sove i alt syv personer, hvilket gør det til det ideelle sted for en familieferie.Faciliteter: Vægmonterede termostatstyrede elvarmer med elektrisk ild. El-ovn og komfur, mikroovn, køleskab / fryser, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, TV med FreeSat, DVD, CD. Trådløst internet. Brændstof og effekt inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder incl. i leje. Off road parkering til 4 biler. Cykelopbevaring. Stor lukket lukket have med møbler og grill. To velopdragen kæledyr velkomne. Beklager, ingen rygning. Shop 5 miles. Ejers rolige landsby kro tæt på sommerhus. Bemærk: Den lokale landsbybar serverer ikke mad og er kun åben fra kl.Region: Berømt for sine kor, fantastiske bjergkæder og smukke dale, dette vidunderlige land har noget for enhver smag. Fra Snowdonia i Nord Wales til Brecon Beacons og Pembrokeshire Coast i syd.By: Med et navn, der betyder 'kloster i den lange dal', er Abbeycwmhir en fredelig, historisk landsby beliggende midt i Radnorshire Hills. Set på Glyndwr's Way, området er en enestående beliggenhed for vandrere og vandrere, mens selve landsbyen er hjemme til en cistercianerkloster, bygget i 1143. Hallen - også i nærheden - er et imponerende land herregård med haver, der er åbent for offentligheden. Der er vidunderlige vandre- og cykelmuligheder tæt på landsbyen, samt adskillige stier og som omfatter det lokale skov og floder. Den Cambrian Mountains og de spektakulære Brecon Beacons er også tæt på og tilbyder lidt mere udfordrende terræn. Besøgende kan nyde en tur til Llandrindod Wells, Rhayader eller Builth Wells, som alle har en række butikker, museer, håndværkscentre, pubber, te-værelser og restauranter. Red Kite Feeding Station på Rhayader er inden for nem kørselsafstand og giver en fantastisk mulighed for at se disse sjældne fugle på nært hold.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414

  • Er der et poolområde på Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414?

    Nej, Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414?

    Ja, Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414?

    Ja, Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414?

    Populære attraktioner i nærheden af Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 inkluderer The Hall at Abbey-Cwm-Hir, Hay Festival of Literature and the Arts, Powis Castle and Garden, Brecon Jazz Festival, Brecon Beacons National Park, Aberystwyth Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414?

    Afbestillingspolitikken for Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.