Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Edmonstone'S Close Residence (Edinburgh, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden The Edmonstone'S Close Residence (Edinburgh, Storbritannien)

Om The Edmonstone'S Close Residence

The Edmonstone's Close Residence Beliggende i et roligt tæt på The Grassmarket er denne dejlige studiolejlighed. Med alle de største attraktioner uden for din dør er du perfekt placeret til et besøg i Skotlands hovedstad. Edmonstone's Close Residence sover op til fire gæster og er udstyret med alt hvad du behøver til din ferie.Den dejlige boligareal er for nylig blevet renoveret og har moderne møbler, herunder hyggelige sofaer, spiseplads og moderne kunst. Hvis du kan holde dig væk fra den lokale spisning, er det fuldt udstyret køkken til rådighed for at hjælpe dig med at lave dine egne kulinariske lækkerier og har alle moderne faciliteter og apparater. Et tv, dvd-afspiller og trådløs internetadgang er alle tilgængelige for gæsterne. Der er en fælles gårdhave, der kan nås via en terrassedør i stuen.En kingsize seng og opbevaring hviler bag en smart skillevæg, der giver privatlivets fred fra hovedrummet. To yderligere gæster kan sove på sovesofaen i stuen, men gæsterne skal bemærke, at dette er en studieejendom, og de to områder er ikke helt adskilt. Et moderne badeværelse med bruser over badekar fuldender denne virkelig dejlige ferielejlighed.Grassmarket, Old Town, Royal Mile og Edinburgh Castle er i det lokale område.En mødet og hilsen service ydes, hvorved du vil blive mødt på ejendommen for at blive forsynet med nøgler og blive vist ejendommen. Venligst arranger din ankomst med ejendomsadministratoren.Indgang til lejligheden er fra kl. 16.00 Bemærk venligst, at ankomster efter kl. 19.00 kan medføre et forsinkelsesgebyr på 15 pund for unsociable timer. Tidligere indrejse kan måske arrangeres, men afhænger af, om der er en afgang på din valgte lejlighed den dag. Dette kan bekræftes inden for 48 timer efter ankomst. Hvis du ankommer tidligere end kl. 16.00 på ankomstdagen, er det altid værd at kontakte ejendomsadministratoren, da de altid vil forsøge at give dig adgang så hurtigt som muligt. Du kan muligvis ankomme tidligt og forlade bagage og komme tilbage dog dette er ikke garanteret.Den sidste afgangstid er kl. 11:00, dog en garanteret senere afgang (op til 20:00) kan arrangeres for et gebyr på 50% af den daglige sats for den pågældende dag, men vær opmærksom p��, at dette er genstand for ingen eksisterende booking ankommer dag allerede.En 200 £ refunderes skade / depositum skyldes 7 dage før ankomst, og refunderes efter afrejse.Alle ejendomme er strengt ikke-ryger, og accepterer ikke høne / stag / festgrupper. Mindst en gæst skal være over 25 år gammel.Venligst arranger din ankomst med ejendomsadministratoren mindst 24 timer før ankomst.Check-in er fra 4 pm, og check ud er før 11:00.Bemærk venligst, at ankomster efter kl. 19.00 kan medføre et forsinkelsesgebyr på 15 pund for unsociable timer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi på offentlige områder
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om The Edmonstone'S Close Residence

  • Er der et poolområde på The Edmonstone'S Close Residence?

    Nej, The Edmonstone'S Close Residence har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Edmonstone'S Close Residence?

    Nej, The Edmonstone'S Close Residence tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på The Edmonstone'S Close Residence?

    Ja, The Edmonstone'S Close Residence har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Edmonstone'S Close Residence?

    Populære attraktioner i nærheden af The Edmonstone'S Close Residence inkluderer Edinburgh lufthavn, Old Town, Princes Street, Edinburgh slot, Royal Mile, Edinburgh Waverley togstation, Haymarket, Grassmarket.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Edmonstone'S Close Residence?

    Afbestillingspolitikken for The Edmonstone'S Close Residence varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.