Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow (Ballon, Irland)

Hele huset/lejligheden The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow (Ballon, Irland)

Om The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow

The Lodge at Raheengraney House, RAHEENGRANEY, COUNTY WICKLOW Dette fritliggende sommerhus ligger i nærheden af Carnew i County Wicklow, Irland og kan sove seks personer i tre soveværelser.The Lodge @ Raheengraney House er en fritliggende ejendom, der ligger i udkanten af Carnew, Wicklow (amt). Denne lejlighed i stueetagen har et dobbeltværelse i king-size med eget badeværelse og en dobbelt dobbeltseng i king-size, der deler et brusebad med et soveværelse med dobbeltseng, der sammen kan rumme op til seks personer. Komplet interiør er en åben plan stue med køkken, spiseplads og opholdsområde med brændeovn. Udenfor er der rigelig parkering udenfor landevejen og en gårdhave med bord og stole. Lodge er en fremragende base for at udforske lækkerierne ved denne vidunderlige beliggenhed. Faciliteter: Olie centralvarme og brændeovn. Elektrisk ovn og kogeplade, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab / fryser, vaskemaskine, bøger, spil og dvd'er, tv, wifi. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Brændstof, strøm og startpakke til komfur inkl. i leje. Højstol og rejseseng til rådighed. Rigelig off-road parkering. Patioområde med møbler. Beklager, rygning forbudt. En velopdragen hund velkomst. Pub 0. 8 miles, butik 3. 3 miles. Region: Kendt som det 'solrige sydøst' tilbyder amterne Wicklow, Wexford, Waterford og Tipperary alt hvad du kan få brug for til en drømmeferie i Irland. Miles af sandstrand og naturskønne drev, der tager bjerge og kyst, er lige uden for døren.By: Carnew er en købstad beliggende i det ekstreme syd for County Wicklow, næsten på County Wexford-grænsen. Carnew Castle, der går tilbage til normanniske tider, giver dig mulighed for at tage et skridt tilbage i den irske historie. For vandrere er Wicklow Way kun få minutter væk, og det nærliggende Tomnafinnoge Oak Wood, en af de største resterende egetræer i Irland, er et dejligt sted at tage på efteråret. Carnew ligger 5 minutter fra Coolattins storslåede 18-hullers golfbane og skovridning, mens Wicklow-bjergene, byen Dublin og 'Ballykissangel' landsby Avoca er en smule destinationer til en dejlig dagstur. Carnew har en ideel beliggenhed som en turistbase for en række spændende udflugter i et område med historie, naturskønhed og kultur. Et naturskønt og fredeligt valg til dine Irlands eventyr.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow

  • Er der et poolområde på The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow?

    Nej, The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow?

    Ja, The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow?

    Nej, The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow?

    Populære attraktioner i nærheden af The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow inkluderer Wicklow Mountains National Park, Kia Ora Mini Farm, St Kevin's Kitchen - Glendalough Monastery, Ballinesker Beach, Irish National Heritage Park, Brittas Bay, Art In The Open, Dunbrody Famine Ship.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow?

    Afbestillingspolitikken for The Lodge At Raheengraney House, Raheengraney, County Wicklow varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.