Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach! (Roberts Creek, Canada)

Hele huset/lejligheden The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach! (Roberts Creek, Canada)

Om The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach!

Mikrokabinen i Roberts Creek - 2 minutter fra stranden! Som vist i det canadiske Living-magasin, Cottage Living-magasinet og på 604now's Bucket List for 2017, er Micro Cabin beliggende på en kulturarvshave, omgivet af frodig have og høje cedertræer. Havet og hjertet af Roberts Creek er to minutter væk. Vi er placeret halvvejs mellem Gibsons og Sechelt, hvilket gør det til en perfekt hjemmebase at udforske Sunshine Coast fra. Nyd en solo-tilbagetog eller en afslappende ferie i to, mens du prøver et lille hus!Vi byggede den 125 kvadratmeter store Micro Cabin efter at have været inspireret af den lille husbevægelse. Gæster skal være opmærksomme på, at dette er en lille kabine, hvilket betyder - det er en lille kabine! Rummet er lille, men lyst og luftigt med høje lofter og masser af vinduer og naturligt lys. Vi tror, du finder ud af, at det er omhyggeligt lagt ud og omhyggeligt udpeget. Seng i fuld størrelse består af 100% bomuldslinned for at sikre en god nats søvn. Køkkenet er godt udstyret med alt hvad du har brug for for at gøre noget lækkert. Badeværelset er et fuldt flisebelagt vådt bad som på en båd. Der er masser af udendørs plads her på vores private areal til at sidde og dagdrømme eller endelig begynde at skrive denne roman. Slap af ved picnicbordet med et krus varm te og se solopgangen eller kig på stjernerne. Hvis du er heldig, kan du måske se en af vores bosiddende hjorte og hendes to fawns vandre rundt i ejendommen. Sorte bjørne lever også her!Vores lille hus er en af de ældste i Lower Roberts Creek på Sunshine Coast. Vi bor på ejendommen i et bondegård, der blev bygget i 1926 til områdets første skolelærer. Vi ser frem til at dele vores udsnit af paradis med dig.GæsteadgangGæsterne har deres egen selvstændige kabine, der har sit eget køkken og badeværelse. Du kan låne min mountainbike, hvis du vil hoppe rundt på den.Faciliteter:~ Køkken med minikøleskab, elektrisk komfur, franskpresset kaffemaskine og køkkengrej~ Pantry essentials: olie, sukker, gourmet kaffe, te~ Oliefyldt elektrisk radiatorvarmer~ Soveloft med fuld størrelse seng adgang til stigen (At klatre ind og ud af loftsengen på en stige kræver smidighed og balance). Se fotos på denne fortegnelse og overvej, om du vil være i stand til at klatre op og ned fra loftet uden at sætte dig selv i fare.)~ Brusebad / toilet combo vådt bad~ Hårtørrer, paraply, vækkeur, syningssæt~ Sunshine Coast guidebøger og ressourcer~ WiFi, der kan være en smule langsom og bedst til at kontrollere e-mail, grundlæggende surfing.Interaktion med gæsterVi respekterer vores gæsters privatliv, men er altid glade for at dele 'insider scoop' om pæne ting at gøre omkring her. Vi vil sikre dig, at du har en fantastisk tid på dette smukke sted, vi kalder hjem.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Centralvarme
  3. Køkken
  4. Spiseområde

Ofte stillede spørgsmål om The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach!

  • Er der et poolområde på The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach!?

    Nej, The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach!?

    Ja, The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach!?

    Ja, The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach!?

    Populære attraktioner i nærheden af The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach! inkluderer Vancouver International Airport, Gastown, Port of Vancouver, University of British Columbia, Waterfront Station, Stanley Park, Canada Place, Yaletown.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach!?

    Afbestillingspolitikken for The Micro Cabin In Roberts Creek - 2 Minutes From The Beach! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.