Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 (Dunmore East, Irland)

Hele huset/lejligheden The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 (Dunmore East, Irland)

Om The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606

Gæsternes HOUSE, kæledyr venlige i Dunmore, County Galway, Ref 21606 Denne smukke, fritliggende sommerhus nær Dunmore, County Galway, sover seks personer i tre soveværelser.Gæsternes House er en dejlig, stueetagen sommerhus beliggende på ejerens arbejder gård, 3. 5 miles fra Dunmore i County Waterford. Med tre soveværelser med dobbeltsenge, et med en-suite brusebad, plus en separat familie badeværelse, kan op til seks personer nyde en dejlig ferie her. Der er også en smuk åben plan stue med køkken, spiseplads og opholdsstue med brændeovn og en overdådig læder hjørnesofa at synke ned i. Udenfor finder du velholdte haver med et sommerhus, havemøbler, spabad og endda en naturlig swimmingpool! Der er også en separat spillelokale med billardbord og dart, sammen med cykler og golfklubber. Sæt på ejerens gård, gæster er velkomne til at besøge og fodre husdyr, eller prøv honning fra ejerens bistader. Besøgshuset er en fantastisk ejendom, beliggende i et fremragende turistområde med alt hvad du kunne ønske dig. Faciliteter: Olie centralvarme med brændeovn. El-ovn og komfur, mikroovn, køleskab / fryser, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, tv med grundlæggende Sky, WiFi, udvalg af bøger. Brændstof, kraft og startpakke til komfur inc. i leje. Sengelinned og håndklæder incl. i leje. Rejseseng på forespørgsel. Rigelig off road parkering. Plænet have med pyntet område, møbler, boblebad og naturlig swimmingpool. Tre velopdragen kæledyr velkomne. Beklager, ingen rygning. Shop og pub 3. 5 miles. Bemærk: Trappe op til terrassebord med pool og boblebad. Bemærk: Poolvand uopvarmet og ikke kemisk behandlet, men filtreret via en røde seng og UV-lys. Bemærk: Gæster er velkomne til at besøge og fodre husdyr efter aftale (dexter kvæg, fjerkræ og æsel).Region: Tårnklipper står ved siden af store strækninger af gyldent sand, mens store bjergkæder vugler kølige, lavtliggende søer. Galway-regionen indbegreber udtrykket 'udendørs'; med fantastisk vandre- og cykelture og spændende vandsport. By: Dunmore by ligger 10 miles nord øst for Tuam, med et oprindeligt fort og et stenborg, hvis fire etager, tårne og brede vinduer dateres tilbage til det tidlige 17. århundrede. På den østlige side af byen står de imponerende ruiner af en Augustian Abbey. I august arrangerer byen pubarrangementer, børneklæder, fortovskunst, vandre-, cykel- og bilskattejagt, så der er masser af sjov for hele familien!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Hele huset/lejligheden
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606

  • Er der et poolområde på The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606?

    Nej, The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606?

    Ja, The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606?

    Nej, The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606?

    Populære attraktioner i nærheden af The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 inkluderer Salthill, Eyre Square Centre, Eyre Square, Quay Street, Galway Harbour, What If, Why Not? Adventure Film Festival, Barna, Marian Shrine Knock.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606?

    Afbestillingspolitikken for The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.