Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! (Anzio, Italien)

Hele huset/lejligheden Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! (Anzio, Italien)

Om Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!

En drøm placering!Moderne villa med swimmingpool på havet, et stenkast fra Rom !!! EJENDOMMENAdgang er fra vejen gennem et privat område med automatisk port og rigelig parkering. Væsentligt i sommersæsonen! Haven på 1400 m2 er fuldstændig indhegnet og belyst med en lund af Holm-egetræer og høje oliventræer på strandpromenaden og et stort græsplæneområde med volleyballbane på bagsiden. Du vil også finde en miniature 'Colosseum', en springvand, der fungerer og belyst, der gengiver 'Napoli-bugten med Vesuv' og 'La Cascata delle Marmore', der i øjeblikket bruges som vaskehus. Disse artefakter, der stammer tilbage fra 1960'erne, var minigolfstationer bygget af den gamle ejer!Swimmingpoolen, til eksklusiv brug af villaen, er uendelig og vender ud mod havet. Det har et område til dykning og et spabadområde. Om aftenen er det oplyst, og effekten er virkelig spektakulær.Du finder også en stor murstengrill bag 'Vesuvius', også udstyret med en stenvaske, til din grill.Udendørsområdet afsluttes med en stor solterrasse med udsigt over havet, hvorfra du, mens du nipper til en aperitiff, der sidder i rottingloungen, kan du beundre de pragtfulde solnedgange.Ejendommen har en privat adgang til havet, som fører til en stor gratis strand eller, om ønsket, til adskillige udstyrede strande, hvor du kan tage sejlsport, skysurfing osv. Kurser.Villaen, der for nylig blev bygget, er udviklet i to etager.Stueetagen består af en stor fuldt glaseret lounge og stor overdækket gårdhave med udsigt over havet, 2 dobbeltværelser med queensize-senge og garderobeskabe, 2 badeværelser med bruser, åbent køkken med komfur, ovn og køleskab, et, vaskeri, og en anden gårdhave med udsigt til haven med opholdsstue. Den øverste etage, kaldet 'broen': består af en stor stue / seng med glasvindue med udsigt over havet, badeværelset og to store panoramaterrasser, den ene med udsigt over havet og den anden mod haven. Huset er udstyret med en uafhængig varme- og klimaanlæg varmt / koldt. Huset har følgende faciliteter: pengeskab, wifi, sengelinned, håndklæder og bordlinned, vaskemaskine, hårtørrer, tv, radio-CD, video, opvaskemaskine, opvaskemaskine, brødrister, kedel, kaffemaskine-filter,. Indendørs spisebord til 4 og udendørs spisebord til 10. Sofaer og lænestole både indendørs og udendørs, liggestole, hængekøje, hundeseng. Under ejendommen langs stien til stranden er der et amfiteater til at gøre dine sommeraftener lysere. Dette er kulturklubben 'l'Abbraccio', skabt af en tenor-ven, der arrangerer temaftener: klassisk musik, jazz, musik fra 80'erne, teater, kabaret osv. ... Du har direkte adgang til teatret og, hvis du vil, nyde forestillingen med en aperitiff med udsigt over havet! Alle begivenheder slutter strengt kl. 23.30.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!

  • Er der et poolområde på Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!?

    Ja, Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!?

    Nej, Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!?

    Ja, Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!?

    Populære attraktioner i nærheden af Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! inkluderer Trastevere, Historisk bycentrum Rom, Den spanske trappe- Piazza di Spagna, Piazza Navona, Rom-Ciampino lufthavn, Colosseum, Pantheon, Termini Station.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma!?

    Afbestillingspolitikken for Una Location Da Sogno !villa Moderna Con Piscina Sul Mare,a Due Passi Da Roma! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.