Hoteller i Rom (Lazio, Italien)

 1. 1.865 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 2. 2.367 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 3. 1.692 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 4. 1.081 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 5. 1.074 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 6. 980 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 7. 942 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 8. 1.108 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 9. 1.333 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 10. 1.226 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024

Hoteller i Rom

Find utroligt billige hoteller i Rom, Italien. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Rom online
 • Find et billigt hotel i Rom!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Rom

  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  1.335 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.113 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.226 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 704 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.194 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.060 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024

ROM – ITALIENS SPÆNDENDE HOVEDSTAD

Rom blev bestemt ikke bygget på én dag. Snarere tværtimod. Under en tur til Rom vil det være meget tydligt, at Rom rent faktisk blev bygget for over 2000 år siden og har udviklet sig stødt lige fra starten og frem til nu. Dog er mange af de verdenskendte seværdigheder yderst velholdte og tiltrækker rejsende fra alle dele af verden.

I centrum af Rom finder du mange af de smukke attraktioner og på den anden side af floden Tiberen, som løber igennem hovedstaden, ligger Vatikanstaten med den store Peterskirke og Peterspladen. Ja, der er rigtig meget at se og opleve i den charmerende italienske hovedstad.

DET ANTIKKE ROM

Rom er en fascinerende by, blandt andet forbi den byder på mange kontraster mellem det moderne og det antikke.

En klassisk turistmagnet er Colosseum. Dette verdenskendte amfiteater er ganske simpelt et must see. Bygget helt tilbage i år 80 e. Kr., og som det største amfiteater i Romerriget med plads til hele 50.000 tilskuere, står det stadig stolt den dag i dag. Dog er dele af Colosseum styrtet sammen – specielt indvendigt – men der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvordan det har været i sin storhedstid. Det er et yderst imponerende bygningsværk – specielt når man tager alderen i betragtning. Mange finder det også interessant, at adskillige aspekter af Colosseum er at finde i moderne stadioner. Du vil blandt andet kunne se de ialt 80 buer i den nederste etage, som gav tilskuerne adgang til deres pladser. Dette svarer til et lignende system, der benyttes i de stadioner, som bygges den dag i dag – næsten 2000 år efter Colosseum var bygget.

Da Rom er fyldt af seværdigheder og attraktioner, specielt fra antikken, er det en rigtig god idé at tage på en dejlig og lærerig guidet rundtur i byen. Om du helst vil på en to-timers gåtur, et heldagsarrangement, på en frisk cykeltur eller måske endda opleve Rom fra en segway, så er alt dette muligt. Vælg blot den aktivitet, som frister dig mest.

Fordelene ved en guidet tur er mange. Du vil høre Roms spændende historie fra en erfaren guide og stille de spørgsmål, som du måtte have, og samtidig kunne springe de mange, lange køer, som du ofte finder ved seværdighederne, over. Hvis du er afsted med familien og specielt børn, kan det anbefales at vælge en tur, som er specifik til børnefamilier. Disse ture byder på underholdning og læring på én og samme tid, hvor der ofte vil være priser i form af slik eller souvenirs for rigtigt besvarede spørgsmål – en sikker måde at få børnene til at lytte interesserede efter.

Kunne du tænke dig en billig overnatning tæt ved Roms centrum, er det skønne bed & breakfast Pantheon Caesar Relais en oplagt mulighed. Da Rom er en yderst populær rejsedestination, kan du finde mange gode tilbud på en billig overnatning i byen. Der er mange steder at vælge imellem, fra et hyggeligt B&B, leje en lejlighed, booke en plads på et hostel eller bestille et værelse på et af hovedstadens mange hoteller. Pantheon Caesar Relais har en central beliggenhed kun 400 meter fra centrum og dermed tæt på Roms mange seværdigheder, skønne restauranter og det aktive natteliv. Indretningen er moderne og renligheden er i top. Da det ikke er et hotel, er der ikke en traditionel morgenmadsbuffet, men en dejlig morgenmad bliver bragt direkte til dit værelse på et aftalt tidspunkt.

Pantheon Caesar Relais ligger desuden lige overfor seværdigheden Largo di Torre Argentina, som er en fredet plads med gamle ruiner. Mange af værelserne har udsigt til ruinerne, hvilket netop er så typisk for Rom: Det antikke møder der moderne, side om side i en livlig storby.

VATIKANSTATEN

I Rom og ikke langt fra centrum finder du Vatikanstaten, som blev en selvstændig stat i 1929. Vatikanet er omringet af en bymur, og en tur indenfor muren byder på mange attraktioner, her iblandt Peterskirken med Peterspladsen, Det Sixtinske Kapel, Pavepaladset, smukke haver og mange museer, hvor du kan få et indblik i Vatikanets historie. Vatikanet er bestemt et besøg værd – specielt hvis det er din første tur til Rom, eller hvis du er interesseret i kunst og historie. Er du til gengæld fan af Dan Brown bøgerne og filmene ”Da Vinci Mysteriet” og ”Engle og Dæmoner”, er et smut i Det Sixtinske Kapel en rigtig god ide. Her kan du se mange af Da Vincis kunstværker, og der er samtidig mulighed for at komme på op til flere ”Angels & Demons” guidede ture. Turene varierer primært i forhold til hvor mange steder i vil besøge – alle med relevans til handlingerne i bøgerne og filmene – og hvor lang tid der sættes af til turen.

Peterskirken er centrum for den katolske tro og kirken besøges derfor af mange pilgrimme hvert år. Men du behøver bestemt ikke at være katolsk for at værdsætte og nyde den smukke kirke. Verdens største og mest berømte kirke er bygget over apostlen Peters grav – derfor navnet. Kirken er et arkitektonisk vidunder med sine vældige dimensioner. Dette vil både være synligt udefra men bestemt også indefra. Vil du gerne opleve kirken indefra kan det igen anbefales at købe billet til en guidet tur, blandt andet forbi du på denne måde vil kunne springe det normalt meget lange kø over.

Peterskirken ligger lige ud til det imponerende og meget kendte plads, Peterspladsen. Denne ovale plads er 340 meter bred og 240 meter lang og omsluttet af skulptursmykkede kolonnader. Bestemt et besøg værd, selv hvis du beslutter dig for ikke at nyde Peterskirken indefra.

Leder du efter et lækkert hotel tæt ved Vatikanet er Gran Meliá Rome et rigtig godt bud. Dette 5-stjernet hotel byder på en skøn beliggenhed lige i midten mellem Vatikanet og Roms centrum. Her kan du nyde både spa og pool, og de dejlige værelser er alle i moderne men samtidig meget italiensk design.

ITALIENSK MAD, NÅR DET ER BEDST

Hvis du gerne vil opleve noget lidt alternativt til et til tider meget turistet Rom, men samtidig en aktivitet med autenticitet, så tag på et sjovt madlavningskursus. Restauranten That”s Amore ligger på den lille ø Tiberina, midt i floden Tiberen, og tilbyder et rigtig godt madlavningskursus, hvor du vil have mulighed for at komme lidt tættere på den italienske kultur, deres værdier og selvfølgelig det skønne italienske køkken. Det er specielt en hyggelig aktivitet for par, som er på romantisk get-away tur til Rom.

Dagen starter med en dejlig guidet gåtur i Roms gader, hvor i blandt andet vil lægge vejen forbi et lokalt madmarked, hvor ingredienserne til dagens ret bliver købt. Her vil du få et indblik i, hvad der adskiller gode råvarer fra dårlige. Efterfølgende går turen til restauranten That”s Amore, hvor selve madlavningskurset finder sted. Her vil i blive undervist i en række traditionelle italienske retter, hvilket blandt andet kan være forskellige former for pasta, spaghetti, ravioli og pizzaer. Alle retter er lavet fra bunden og undervist på en måde, så alle kan være med. Dagen afsluttes med et dejligt måltid, hvor i spiser de frisklavede retter.

Det er en virkelig sjov måde at lære Italien bedre at kende på, en perfekt afslutning på en dejlig ferie i Rom, og samtidig vil du kunne imponere venner og familie hjemme i Danmark med et autentisk italiensk måltid.

Our top-rated cheap hotels in Rom

 • 1.180 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.672 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 755 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 390 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024