Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons (Pornic, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons (Pornic, Frankrig)

Om Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons

Villa 400m fra stranden til 8 med indendørs pool på Fontaine aux Bretons Villa Ker SYAM er en bolig i 2018 med swimmingpool dækket af en gårdsplads og opvarmet (mellem maj / juni og september) på 135m ² beliggende i en privat blind vej. Huset består af:- en master suite med queen size seng og karbad på haven. Denne suite har et badeværelse med toilet, håndvask og italiensk bruser,- et soveværelse med queen size dobbeltseng med direkte adgang til den private pool,- et børnelokale med 2 køjesenge Børn finder mange legetøj, bøger og spil til sjov.Hvert værelse er udstyret med et tv og nyt sengetøj.Du vil også finde:- Et badeværelse med badekar og dobbelt håndvask til 2 niveauer for at lette adgangen til børn. Du vil finde alle de bekvemmeligheder af et moderne badeværelse som håndklæde tørretumbler og hårtørrer. - et separat toilet- Et fuldt udstyret køkken åbent til stuen og sammensat af en snack til mere sammenhold. Du vil finde et amerikansk køleskab, kogeplader, en opvaskemaskine, en kaffemaskine, en kedel, en brødrister, ...En lounge bestående af 2 store sofaer, en projektor med dvd-afspiller Blue ray med USB-port, en chromecast og en lyd bar, alt udstyr til filmaftener. Medbring dine dvd'er!- En moderne spisestue.Huset er foret med 2 terrasser. Den første er dækket af en gård og møbleret med havemøbler med udsigt over en opvarmet pool på 30m² sikret af en automatiseret rullemaskine. Langs denne pool kan du nyde liggestole. Den anden mod syd er udstyret med havemøbler, hvor du kan spise og nyde grillen i nærheden.Du finder i garagen hvad du kan nyde, såsom padlebræt, badminton, bueskydning (med cupping pile for at have det sjovt sikkert), 2 voksne cykler, 2 børnecykler, oppustelig kano til 3 med sin vogn at bære den til stranden tilgængelig til fods og 4 redningsveste (2 voksne og 2 børn) og mange pool spil. Bøjer, badebælte og armbånd er også tilgængelige, så børn kan nyde poolen sikkert. Du vil også finde en vaskemaskine, et bord og et strygejern. Der er også en foosball-bar i dette område.Foran huset rummer en belagt parkeringsplads på over 100m² parkering op til 5 biler på ejendommen.Huset er forbundet i wi-fi og indrettet for at gøre dig lyst til at opdage regionen.Alt babyudstyr er til rådighed på anmodning (barnestol, barneseng, park, toiletadapter, boosterpude)Ikke-ryger villaIngen festlig begivenhed tilladtIngen kæledyr tilladt.Udover depositum betales til Abritel / Homeaways på 500 € vil en check på 2000 € blive stillet ved ankomsten i tillæg i tilfælde af skade større end summen af ​​500 € betalt. Denne check bliver ikke indbetalt, og du vil blive returneret efter oversigten over udgangssteder.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons

  • Er der et poolområde på Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons?

    Ja, Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons?

    Nej, Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons?

    Ja, Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons inkluderer Aéroport Nantes Atlantique, Plage de La Baule, Gare de Nantes, La Baule-Escoublac Airport, Place Royale, La Cathédrale St Pierre St Paul, La Grande-Plage, Plage de la Boutinardière.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons?

    Afbestillingspolitikken for Villa 400M From The Beach For 8 With Indoor Pool At The Fontaine Aux Bretons varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.