Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea (Bompas, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea (Bompas, Frankrig)

Om Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea

Villa 5 * med privat pool 5 minutter fra havet Bompas er en charmerende by, der ligger nordøst for Perpignan, på den venstre bred af Tet, mindre end 10 minutter fra den catalanske hovedstad. Bompas har en privilegeret livsstil mellem hav og bjerg, hvor livet er godt!Denne smukke nye villa bygget i 2014 på en grund på 700 m2 have med træer og fuldt indhegnet i et meget boligområde, stille nær turistområder, men væk fra støj og skarer! Dette hus vil give dig mulighed for at tilbringe en smuk ferie i solen ved at kombinere komfort, øjeblikke med familie afslapning ved kanten af din pool, mens du er tæt på de smukkeste sandstrande kun 7 km. Du kan nyde poolen hele året takket være dens ly og mulighed for at varme det mellem årstider mod et tillæg på 200 EUR / uge. En rigtig godbid for unge og gamle i alle årstider! Villaen tilbyder:3 soveværelser med dobbeltseng 160 x 200 cm, to med mezzanin og dobbeltseng, 1 soveværelse med 4 enkeltsenge 90 x 200 cm og en tv-stue til at sove 2 personer.Et storslået boligareal på mere end 40 m2 usædvanlig lysstyrke med store åbninger på poolen. Det åbne køkken adskilt af en bar med udsigt over spisestue med sin brændeovn og stue med sine sofaer et andet fjernsyn. Netflix er tilgængelig for lejere.Køkkenet er fuldt udstyret og udstyret med et stort køleskab / fryser med ferskvandsdispenser og isbiter, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, induktions komfur, emhætte, ovn i højden, mikrobølgeovn, kaffemaskine (SENSEO), brødrister, blender og alle de tilgængelige retter. To brusere rummer indretningen af huset. Et udstyret med et bruseniche, toilet og håndvask. Den anden tilbyder et toilet, håndvask og brusebad, der kun tjener som dampbad i vintersæsonen.Du kan spise ude på den fuldt møblerede overdækkede terrasse (spisebord til 12 personer + opholdsstue) med sin sommer køkken med en stor grill og håndvask med udsigt over poolen på 9 x 4 meter. Haven er smukt skovklædt for at bevare dit privatliv. Det er fuldt indhegnet for din større sikkerhed og komfort samt for dine børn. Gynger er tilgængelige for dine små.Alt dette i et meget behageligt miljø, optimal eksponering, smuk lysstyrke hele dagen. I vindens ly.Husregler:- Huset er strengt forbeholdt familier med børn- Gruppen af unge strengt forbudt- Ankomst fra kl. 16 og afrejse senest kl. 10.00- Minimum 7 dage leje- Sengelinned og håndklæde til rådighed- Støjende partier eller fester forbudt for respekt for kvarteret- Under dit ophold forbeholder vi os ret til at tilbringe mellem kl. 09.00 og 21.00  uden advarsel, men så diskret som muligt at kontrollere puljen  at tilbyde dig den bedste service.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Elkedel
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea

  • Er der et poolområde på Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea?

    Ja, Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea?

    Ja, Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea?

    Ja, Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea inkluderer Leucate Plage, Llançà, Port-Leucate, Portbou, Plage des Chalets, Plage de la Lagune, de Banyuls, Plage Centrale de Sainte Marie la Mer.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea?

    Afbestillingspolitikken for Villa 5 With Private Pool 5 Minutes From The Sea varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.