Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser (Asciano, Italien)

Hele huset/lejligheden Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser (Asciano, Italien)

Om Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser

Smuk privat feriebolig for 4 gæster med pool, WIFI, klimaanlæg, TV, terrasse og parkering Dejlig afhængighed i hjertet af Kreta Senesi. I udkanten af landsbyen Asciano, beliggende i hjertet af den berømte 'Crete Senesi' og placeret i en solrig og panoramisk position finder vi PIEVE DI SANT'IPPOLITO. Ejendommen består af et herregård, hvor ejerne familie bor, et sommerhus til rådighed for vores gæster og den antikke kirke 'Pieve di Sant'Ippolito e Cassiano', som oprindeligt går tilbage til tredje til fjerde århundrede e.Kr. og hvor inde i du kan beundre en smuk fresco lavet af flere hænder af berømte kunstnere i den umbriske skole, som Pinturicchio og Raphael, men fejlagtigt tilskrives den Siena-maleren Giacomo Pacchiarotti en mindre kunstner i Siena-skolen. Den 13. august vil Sant'Ippolito og Cassiano være kirken åben for offentligheden og en helligemus fejres der. I resten af året, som en privat kirke, giver ejerne kun sjældne åbninger af kirken, mens husets gæster vil kunne besøge kirken frit.Byen Asciano, med butikker, restaurant og alle slags faciliteter, kan nemt nås via en dejlig fodgængersti.Udstyret have og bred swimmingpool. Hele huset er der en stor indhegnet have udstyret med legeplads for børn, bordtennis, grill og borde og stole til udendørs spisning. Haven er beriget af den smukke swimmingpool med sin specielle runde form (størrelse 13 x 8 m, dybde 1. 20 - 2. 10 m) med vandgitter, uendelig kant med vandfald og 3-personers jacuzzi, også i nærheden af ?? poolen der er to lysthus møbleret med afslapning stole, bord, stole og liggestole til at slappe af. Nogle udendørs arealer og poolen deles med ejerne. En behagelig og afslappende ferie. De velplejede møbler og de mange faciliteter inde i huset (aircondition, satellit-tv, grill, mikroovn, vaskemaskine, opvaskemaskine, strygejern, myggenet, alarmsystem og Wi-Fi-forbindelse) er en garanti for en behagelig og afslappende ferie . Ejerne er meget hjælpsomme til ethvert behov under dit ophold og særligt følsomme over for energibesparelse. Faktisk er huset udstyret med solpaneler til produktion af varmt vand.===== Opholdsbeskrivelse =====Stueetagen: bred stue-spisestue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser. Udstyr: fryser, ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, moka kaffemaskine, filter kaffemaskine, mikroovn, brødrister, Wi-Fi internetadgang, cd-afspiller, strygejern, høj stol, myggenet, bordtennis, satellit-tv, hængekøje, legeplads, aircondition, hårtørrer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Parasoller
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Cykeludlejning
  2. Bordtennis
For børn
  1. Legeplads
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser

  • Er der et poolområde på Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser?

    Ja, Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser?

    Nej, Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser?

    Ja, Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser inkluderer Piazza del Campo, Bagno Vignoni, Panzano in Chianti, Lago Trasimeno, San Vigilio, Piazza grande, Montisi, Torre del Mangia.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser?

    Afbestillingspolitikken for Villa i Asciano med 2 soveværelser 4 sovepladser varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.