Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena (Asciano, Italien)

Hotel Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena (Asciano, Italien)

Om Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena

Asciano lejlighed i landsbyen Asciano med 2 pools i bakkerne i Siena Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Langs en malerisk vej, der fører til det berømte kloster Monte Oliveto Maggiore, i det kendetegnende Kreta Senesi-landskab 2 km væk. Fra Asciano centrum, der ligger på en klippe med 360 graders panorama, kan du se Siena, som ligger 13 km væk .Asciano er en landsby omgivet af 19.000 m2 oliventræer og har en stor overlapning af middelalderlige boliger, der i stigende grad blev tilføjet de forskellige behov i landsbyen. Med stor dygtighed og professionalisme, i fuld respekt for de typiske arkitektoniske oprindelser af de forskellige bygninger, blev bygget en lejlighed, der gør det muligt at optage duften af de naturlige omgivelser og nyde. Komplekset har to svømmebassiner, en på 20x8 og den anden 6x5, et solarium, to parkeringspladser pr. lejlighed, alt nedsænket i århundreder- gammel olivenlunde.Vedrørende COVID-19: Gæster til dette feriehus accepteres kun, hvis de kan overholde COVID-begrænsningerne og kravene som implementeret af den lokale regering. Tjek venligst restriktionerne igen kort før afgang, da COVID-restriktionerne ændrer sig over tid. Please note that most countries and/or areas have COVID-19 measures in place. We advise you to take this into account when booking your holiday home since a change in restrictions may not be a valid reason to cancel the booking free of charge.Inddeling: Stueetage: (åbent køkken(komfur(Komfur med fire kogeplader), kaffemaskine, ovn, køle-fryseskab), stue / spisestue(enkeltsovesofa, Fjernsyn(parabol), pejs), soveværelse(køjeseng, barneseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet, vaskemaskine), badeværelse(badekar, håndvask, toilet, bidet), have(privat), havemøbler, grill, 2x parkering, Parasol, 2x swimmingpool(deles med andre gæster, 6 x 5 m., 20 x 8 m., opened from 1/2 Jun upto and including 1/2 Sep))Disse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Kæledyr; Max. 1; € 25/Ophold (Pets will only be accepted if communicated before arrival)Sengelinned; Muligt at leje per pakke, € 10 p.p./OpholdTuristskat; € 1 /person/nat (angivelse)Valgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Håndklæder; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeViskestykker; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeWifi; Ikke tilgængeligtBarneseng; gratis (ved forespørgsel)Varme/Energi; € 20/nat

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedFremragende  8.5 / 10
  • VærelserGodt  7.5 / 10
  • ServiceFremragende  8.7 / 10

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Terrasse
  4. Kæledyr tilladt
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ankomst / afrejse

  1. Ankomst: 16:00
  2. Afrejse: 10:00

Kontaktinformation

Località Palazzo Monaci , 53041 , Asciano , Italien
Telefon: +390(577)718148 | Fax: +390(577)710111 | 

Ofte stillede spørgsmål om Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena

  • Er der et poolområde på Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena?

    Ja, Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena?

    Ja, Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena?

    Ja, Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvad er indtjeknings- og udtjekningstidspunkterne på Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena?

    Indtjekning på Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena er tilgængelig fra kl. . Udtjekning er kl. .

  • Hvor ligger Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena?

    Asciano lejlighed i middelalderlige landsby med pool i bakkerne i Siena ligger på Località Palazzo Monaci, 53041, Asciano i Italien.