Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Villa Para 18 Personas Con Piscina (Rubí, Spanien)

Hele huset/lejligheden Villa Para 18 Personas Con Piscina (Rubí, Spanien)

Om Villa Para 18 Personas Con Piscina

Villa til 18 personer med pool Can Cosme er en behagelig villa på 400 m² med en privat pool på 12 m x 6 m. Denne unikke villa består af to boligområder og består af 7 soveværelser og 3,5 badeværelser. Med en maksimal kapacitet til 14 + 4 personer (4 sovepladser på 2 sovesofaer).Når du går ind i Villaen i stueetagen, finder du det første boligområde med 2 dobbeltværelser og to soveværelser med plads til 8 gæster. Om nødvendigt kan 2 ekstra gæster sove på en dobbelt sovesofa i loungen.Det første boligområde er komplet med sin egen lounge, et fuldt udstyret køkken med alle moderne faciliteter, inklusive en espressomaskine, opvaskemaskine, fryser, ovn og meget mere. Der er også et badeværelse på dette niveau med en splinterny bruser.Huset, inklusive de omkringliggende græsplæner og poolområder, måler ind på mere end 400 m². Både pool- og græsplæneområder er indhegnet, så man undgår ulykker og har en større ro i sindet, hvis man går med børn.Du kan også finde en grillplads med et stort bord, der giver dig mulighed for at sidde og underholde dine venner og familie fra morgen til solnedgang.Med sin egen private indgang, sover det andet boligområde 6 - 8 personer i 2 soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med to enkeltsenge, dette område har også sin egen opholdsstue med et fuldt udstyret køkken, et badeværelse og et toilet.Selve det andet boligområde består af to niveauer. Ovenpå har soveværelset sin egen private terrasse til at nyde udsigten til poolen og fungerer som et godt sted at tage morgensolen eller nyde et par cocktails ved solnedgang. I samme niveau er der også et andet soveværelse og et toilet. Nedenunder finder du en anden lounge, komplet med en dobbelt sovesofa, et andet køkken og et andet badeværelse. Det resterende soveværelse på dette niveau inkluderer begge en dobbeltseng.Sengelinned og håndklæder er inkluderet. Wi-Fi er tilgængeligt i hele villaen.Boligen er registreret i det officielle turistregister under nummer: HUTCC-041632-87.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Villa Para 18 Personas Con Piscina

  • Er der et poolområde på Villa Para 18 Personas Con Piscina?

    Ja, Villa Para 18 Personas Con Piscina har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Villa Para 18 Personas Con Piscina?

    Ja, Villa Para 18 Personas Con Piscina har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Villa Para 18 Personas Con Piscina?

    Ja, Villa Para 18 Personas Con Piscina har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Villa Para 18 Personas Con Piscina?

    Populære attraktioner i nærheden af Villa Para 18 Personas Con Piscina inkluderer Las Ramblas, Barcelona Lufthavn, Det gotiske kvarter (Barri Gòtic), Barceloneta, Barcelona Havn, Camp Nou forboldbane, Plaça Catalunya, Eixamplekvarteret.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Villa Para 18 Personas Con Piscina?

    Afbestillingspolitikken for Villa Para 18 Personas Con Piscina varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.