Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells (Prescott, USA)

Hele huset/lejligheden Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells (Prescott, USA)

Om Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells

Vildt spektakulære huleKastle i granitdells I hjertet af de smukke Granit Dells blev denne nye, ærefrygtindgydende smukke huleborg bygget af flagsten i tårnhøje naturlige granitklipper! Spektakulær panoramaudsigt. 1600 kvadratmeter tilpasset, udsøgt, kreativt interiør. Plus 2500 sf med 5 dæk og 3 terrasser og tagterrasse med fantastisk udsigt, boblebad, pool. Cave Castle er det arkitektoniske træk i Prescott Woman Magazine april / maj 2018.De rummelige åbne grundplaner og karnapper indbyder naturens skønhed med høje lofter, indvendige vægge i naturlig granitklippe med indfødte planter. Dramatiske designfunktioner inkluderer et fedt udvendigt stensten og granitklint, en spiraltrappe i træ med hvide gelænder og en to-etagers stue med naturlige granitklippevægge prydet med den elegante cirkulære trappe omgivet af lofts ovenfor sammenføjet af gåveje med trærækværk på tre sider. Oven ovenover kan du tage den forbløffende 360 graders udsigt over de omkringliggende Dells fra den enorme tagterrasse, som er ideel til spisning, intime bryllupper, yoga og solbadning. Varm op på de strålende opvarmede trægulve og ved en flimrende ild fra den ægte brændeovn. Kirsebær køkkenskabe, bordplader af granit, marmorhård og marmorindgangsgulve. Bugvinduer rammer i udsigt over høje træer og stenklipper.Forestil dig en levende stenmur med planter, der vokser ud af den! Derudover adskiller flere naturlige vandfald ned ad stuen, badeværelset og køkkenklipperne efter hver regn! Badeværelsets funktioner inkluderer: trægulve, dobbelt antikke forfængeligheder med udsigt over bjergene, som du kan nyde, mens du børster tænderne, indgangsvægge i glasblok bruser, brusebad af kvartsstensten, brusebad i marmor og et rummeligt brusevindue med udsigt. Spisestuen har en buet blomsterbukettealkove over bogreoler indbygget i spisestuen ved siden af karvinduet, der har udsigt over en klatestue gårdhave med sten, en have og udsigt over canyons klipper derudover.Landskabspleje består af stort set surrealistiske granitiske bakker af fersk-klippe og med betydelige skygge træer. Midt i det spektakulære landskab er tre private pastelfarvede terrasser forbundet med snoede stier og enkle fodbroer over en sæsonbestemt strøm. Carporten har et naturligt gulv i stensten. Luksuriøs i den indendørs jacuzzi med inspirerende klippe og træudsigt, mens du lindrer af de 10 valgfri massagestråler. Skriv din bog fra den brugerdefinerede eksekutive træskrivebord, der er indbygget i karnapvinduet med himmelsk udsigt over postkort. Kør i søvn, mens du tager den surrealistiske Mars-lignende udsigt over klipperne og stjerneklar himmel under dine dæksler.En sti uden for hulens slot dør fører til en creek og verdensklasse Granit Gardens stier. Gå til, kajaksejlads og cykle rundt i den nærliggende Watson Lake er foretrukne aktiviteter for eventyrelskende gæster.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells

  • Er der et poolområde på Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells?

    Ja, Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells?

    Nej, Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells?

    Ja, Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells?

    Populære attraktioner i nærheden af Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells inkluderer Ernest A. Love Field, Bucky's, Cottonwood Airport, Out Of Africa Wildlife Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells?

    Afbestillingspolitikken for Wildly Spectacular Cavecastle In The Granite Dells varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.