Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Woodland Mirth Holiday Retreat (Foster, Australien)

Hele huset/lejligheden Woodland Mirth Holiday Retreat (Foster, Australien)

Om Woodland Mirth Holiday Retreat

Woodland Mirth Holiday Retreat OM WOODLAND MIRTHWoodland Mirth ligger kun 5 km fra centrum af Foster og 30 minutter fra Wilsons Promontory gate. Beliggende i blandt 2 hektar bush landhave; Woodland Mirth Holiday Retreat er det perfekte sted at slappe af og undslippe presset i hverdagen. Woodland Mirth tilbyder alle bekvemmeligheder og luksus i det moderne liv i en victoriansk bush bush-omgivelse og er perfekt som en romantisk flugt eller feriested for en gruppe venner eller familie. Ved ankomsten modtager du en gratis flaske vin fra den prisbelønnede vinmark i Gippsland sammen med en flaske lokalt produceret olivenolie og honning. Hvert af badeværelserne indeholder Gippsland håndlavede sæber og badesalte for at slappe af i dine muskler, mens du tager en blød i badet.Huset har fire soveværelser med queensize-senge; alle er udstyret med kvalitetslinned og håndklæder. Det store soveværelse ovenpå har et stort ensuite med spabad og separat bruser; det har også franske døre, der fører til et stort udvendigt dæk, hvor du kan nyde udsigten over haven og glimt fra hjørneindgangen. Nedenunder soveværelse har udsigt over poolområdet og haven samt sit eget ensuite. De to andre soveværelser er rummelige (det ene med åben kamin) og har adgang til det tredje badeværelse, som er komplet med stort brusebad og smukt viktoriansk klovefadsbad. Det vigtigste opholdsrum på Woodland Mirth er åben plan og består af et velindrettet kvalitet køkken med sten benchtops og tre ovn komfur, stor spisestue og stue, som alle kan åbnes til haven og poolen via to sæt bifold døre. Denne plads er perfekt til at samles med venner og familie eller slappe af foran brændeovnen. Poolområdet er privat og består af en asiatisk stil møbleret poolhus med en projektor og automatisk skærm, så du kan se film efter eget valg udenfor, hvis du ønsker det. Swimmingpoolen og udendørs spa er saltchloreret og det perfekte sted at køle om sommeren eller nyde en dampende blød om vinteren. Cedar-saunaen ligger også i poolområdet, ligesom grillpladsen til grill. Woodland Mirth er omgivet af smukke haver, herunder en grøntsags- og urtehave, som du er fri til at bruge. Der er mange dejlige pletter at tage en vandring gennem og se de indfødte fugle og dyr. Du er velkommen til at bringe din familiehund til Woodland Mirth, men på grund af de polerede tømmergulve er hunde ikke tilladt indeni. Der er en lukket gård og husly uden for hunde at bo i. Bemærk venligst:Woodland Mirth Holiday Retreat rygter mod en bæk, har springvand, damme og en stor dæmning. Dette kan være farligt for små børn uden opsyn. Overvej dine børns alder eller kapacitet til at overvåge dem, inden du foretager en reservation.Alt drikkevand på Woodland Mirth er regnvand, nogle gæster foretrækker at medbringe deres eget flaskevand.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Sauna
  2. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Woodland Mirth Holiday Retreat

  • Er der et poolområde på Woodland Mirth Holiday Retreat?

    Ja, Woodland Mirth Holiday Retreat har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Woodland Mirth Holiday Retreat?

    Ja, Woodland Mirth Holiday Retreat har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Woodland Mirth Holiday Retreat?

    Ja, Woodland Mirth Holiday Retreat har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Woodland Mirth Holiday Retreat?

    Populære attraktioner i nærheden af Woodland Mirth Holiday Retreat inkluderer Wilsons Promontory National Park, Wilsons Promontory National Park, Foster Flora Reserves, Welshpool Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Woodland Mirth Holiday Retreat?

    Afbestillingspolitikken for Woodland Mirth Holiday Retreat varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.