Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Casas Rurales La Loma (Riópar, Spanien)

Hotel Casas Rurales La Loma (Riópar, Spanien)

Om Casas Rurales La Loma

Casas Rurales La Loma til 5 personer LOMA I: Hus til 6-10 personer.I stueetagen finder vi en rummelig stue med pejs, køkken udstyret med mikrobølgeovn, køleskab, vaskemaskine, opvaskemaskine, lille husholdningsapparat, stort køkkenudstyr og spisekammer, værelse med 1,50 seng og indendørs badeværelse og et andet badeværelse med bruser fælles for resten af hjem. Første sal består af 1 værelse med terrasse, 1,50 seng og indendørs badeværelse, 2 dobbeltværelser (et med fjernsyn og spil til brug og nydelse af hele familien), 1 dobbeltværelse med terrasse og 1 badeværelse udstyret med badekar. Mulighed for to ekstra senge og en barneseng.Udendørs terrasse med møbler og grill. Certificeret kvalitet to pigge.LOMA IV: Hus til 6-10 personer.I stueetagen finder vi stuen med pejs, køkken udstyret med induktionsplade, mikroovn, køleskab, vaskemaskine, ovn, opvaskemaskine, lille husholdningsapparat og stort køkkenudstyr, et værelse med 1,50 seng og indendørs badeværelse og et andet badeværelse med Bruser fælles for resten af ​​huset.Første sal består af 1 værelse med terrasse, 1,50 seng og badeværelse, 2 dobbeltværelser, 1 dobbeltværelse med terrasse og 1 badeværelse med badekar. Mulighed for to ekstra senge og en barnesengUdendørs terrasse med havemøbler og grill. Certificeret kvalitet to pigge.LOMA II: Hus til 2-6 personer.Fordelt på en etage med stor stue med pejs og sovesofa, køkken udstyret med mikrobølgeovn, vaskemaskine, køleskab, lille husholdningsapparat og stort køkkenudstyr, værelse med seng på 1,50 og badeværelse, værelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser fælles for resten af huset. Mulighed for ekstra seng og barneseng. Certificeret kvalitet to pigge.LOMA III: Hus til 2-5 personer.Stueetagen består af en stue med pejs, separat køkken med en morgenmadsstang med induktions komfur, mikroovn, køleskab, vaskemaskine, lille husholdningsapparat og stort køkkenudstyr. Værelse med seng på 1,50 og badeværelse, tredobbelt værelse og badeværelse med bruser fælles for huset. Huset er indrettet til personer med kørestole. Mulighed for ekstra seng og barneseng. Terrasse med grill. Certificeret kvalitet to pigge.Alle huse har lagner og håndklæder (et sæt pr. Person) og en brændeovn. * Der er ikke tilladt flere personer end dem, der er opstillet i henhold til indkvarteringens beskrivelse.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen
  • Gratis wi-fi
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Ridning
  2. Vandresti
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Kontaktinformation

Urbanización Lomo del Pajar S/N , Riópar , Spanien

Ofte stillede spørgsmål om Casas Rurales La Loma

  • Er der et poolområde på Casas Rurales La Loma?

    Ja, Casas Rurales La Loma har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Casas Rurales La Loma?

    Ja, Casas Rurales La Loma har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Casas Rurales La Loma?

    Ja, Casas Rurales La Loma har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvor ligger Casas Rurales La Loma?

    Casas Rurales La Loma ligger på Urbanización Lomo del Pajar S/N, , Riópar i Spanien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Casas Rurales La Loma?

    Populære attraktioner i nærheden af Casas Rurales La Loma inkluderer Nacimiento del Río Mundo, Mundo River, Torre del Agua, Casco histórico de Hornos de Segura, El Pantano del Tranco.