Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage (Paluel, Frankrig)

Hotel Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage (Paluel, Frankrig)

Om Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage

XVII århundrede Chateau i Normandiet XVII århundrede Chateau de Janville i NormandietNested på Alabaster kysten af Pays de Caux; 1,55 miles fra Veulettes sur Mer strand, mellem Fecamp & Dieppe, 1 h45 kørsel fra Paris, den romantiske og elegante 'Chateau de Janville' byder gæsterne fra hele verden velkommen til den perfekte ferie. Det er det ideelle feriested for at opleve Normandie-regionen, som tilbyder et bredt udvalg af kulturelle og fritidsaktiviteter, alt i nærheden af slottet, 2 miles fra Alabaster-kysten med sine hvide klipper. Chateau de Janville, bygget i begyndelsen af XVII-tallet (omkring 1610) af Jean Jouvel de Janville, er et typisk Louis XIII-slot af mursten og sandsten, der er opført med den franske nationalforening.Slottet er omgivet af en 40 hektar stor park med hundrede år gamle træer, japanske ahorn, talrige roser og rhododendroner. En due Hus bygget i 1781 samt stalde, porthus og andre commons bygning og for nylig 2 swimmingpooler fuldføre ejendommen. Slottet er det ideelle sted for familiebegivenheder, jubilæer og sportsaktiviteter eller bare slappe af og nyde naturen.Slottet er blevet renoveret med smag af ejeren, en tidligere kunstnerisk leder af Dior smykker, Holland & Holland og andre luksusmærker.Interiøret kombinerer kreativt moderne og antikke design med nogle af de mest prestigefyldte navne i indvendige stoffer, der inkluderer Braquenié, Rubbelli og Charles Burger.Slottet har 7 soveværelser, 7 badeværelser, der komfortabelt rummer 14 gæster.Der er et professionelt køkken og på forespørgsel, madlavningskurser og selvfølgelig kan der arrangeres catering.En opvarmet pool 33 fod ved 16. 5 ft samt en 75 fod skød pool (opvarmning af skødet pool er ekstra) er placeret i den gamle frugthave.Gæsterne kan nyde satellit-tv, dvd, hjemmebiograf, cd-afspiller og selvfølgelig wifi.Til deres personlige brug er der en vaskemaskine, tørretumbler og strygebord.Slottet tilbyder til glæde for sine gæster en formel spisestue med plads til 20 personer, et fuldt udstyret professionelt køkken, et salon, et bibliotek og et spillerum, græsplæne til udendørs spisning, et bordtennisbord, kroket, petanque, badmington, sving hængende fra træet. Tennis klub og golfbane ligger 1 mile væk, sejlerskole 1,55 miles væk, og ridestalde 2,80 miles væk.En hytte, 'den blå hytte' til rådighed mod ekstra omkostninger, der har yderligere 3 soveværelser, 2 badeværelser til 6 flere gæster.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Businesscenter
  2. Spillemaskine/videospil
  3. Parkering
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Elkedel
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Kontaktinformation

18 Route de L Aérodrome , 76450 , Paluel , Frankrig

Ofte stillede spørgsmål om Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage

  • Er der et poolområde på Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage?

    Ja, Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage?

    Nej, Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage?

    Ja, Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage?

    Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage ligger på 18 Route de L Aérodrome, 76450, Paluel i Frankrig.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage?

    Populære attraktioner i nærheden af Chateau De Janville In Normandy - Chateau Only Or With Cottage inkluderer Dieppe Plage, Port de Fecamp, Plage de Veules-les-Roses, de Pourville-sur-Mer, Plage de Dieppe, Foire aux harengs et à la coquille Saint-Jacques, Site de V1 du Val Ygot, Base de Loisirs du Lac de Caniel.