Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School (Eagleswood, USA)

Hotel Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School (Eagleswood, USA)

Om Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School

Charmerende familievenlig Barnegat Light Bay-Side Beauty Denne skønhed i bugten er bekvemt placeret i hjertet af Barnegat Light, en blok væk fra stranden. Det sidder på et stort parti med en privat, træet baghaven, der er perfekt til at nyde en privat strandferie eller underholde venner og familie. Huset blev nyrenoveret med en åben indretning, nyt køkken med bordplader af granit og køleskab i rustfrit stål, gasovn, mikroovn, ovn og opvaskemaskine. Der er nye trægulve i hele hovedområdet og nye tæpper i hvert soveværelse samt nye møbler og central luft. Huset blev købt og renoveret til personlig brug, men ejerne flyttede ud af staten og lejer det nu. Når du klatrer et par trin til en overdækket veranda med udendørs bruser og kommer ind i huset, hilses du velkommen af et soveværelse på første sal med queensize-seng og fritliggende badeværelse. Du finder også et skab fyldt med traditionelle brætspil og gåder, der er perfekte til underholdning om natten. På anden sal finder du en ekspansiv stue / spisestue / køkken med en boghylde fyldt med klassiske bøger til børn og børn til din strandlæsning. Stuen åbner op til et stort dæk med udsigt over den private, rolige, fyrretræ foret baggård. Der er en Weber Genesis gasgrill perfekt til at grille fersk fanget fisk, burgere eller dine yndlingsgrøntsager. Nyd dit grillede udvalg på det nye bord og stole af teaktræ. 3. sal har to soveværelser til, et badeværelse og vaskerum. Den større master har en king size seng og tv, mens det tilstødende soveværelse har to køjesenge og en fuld størrelse seng. Der er et andet dæk perfekt til at læse en bog eller nyde en kold iste kun få skridt væk fra soveværelserne. Hvis du ønsker at kæle med din yndlingsbog eller slappe af efter en dag på stranden, er der et tv i soveværelset og stuen.Huset ligger et par blokke fra Viking Village, hvor du finder is, kaffe, en frisk fiskebutik og masser af ø-shopping. Gå i den anden retning, og du finder en legeplads, tennisbaner, Light House og masser af restauranter til at nyde brunch eller middag, hvis du ikke vil lave mad derhjemme. Efter en dag på stranden kan du vaske dig ud i den udendørs bruser og nyde WiFi og to tv'er placeret i hele huset. Endelig kan du undgå lørdagstrafik med leje fredag til fredag. Otte strandstole og en paraply er inkluderet i huset til din brug på stranden. Andre faciliteter for at gøre dit ophold så behageligt som muligt: strygejern / strygebord, dvd-afspiller, cd-afspiller / radio, Nesporesso-maskine (små bælg) og hårtørrer.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Kontaktinformation

6 West 13th Street , 08006 , Eagleswood , USA

Ofte stillede spørgsmål om Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School

  • Er der et poolområde på Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School?

    Nej, Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School?

    Ja, Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School?

    Ja, Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School?

    Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School ligger på 6 West 13th Street, 08006, Eagleswood i USA.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School?

    Populære attraktioner i nærheden af Fall And Winter Rentals Available - Heat/Ac, Perfect For Remote Work/School inkluderer Golden Nugget, Casino Pier & Breakwater Beach, Monmouth Executive Airport, Harrah's.