Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Live Medano Mirazul (Granadilla de Abona, Spanien)

Hotel Live Medano Mirazul (Granadilla de Abona, Spanien)

Om Live Medano Mirazul

Live Medano Mirazul - One Bedroom Apartment, 4 sovepladser Lejlighed i centrum af Medano med internet (wifi) og garage, beliggende 5 minutters gang til en af ​​?? de bedste strande på øen og 10 minutters kørsel fra South Lufthavn. Meget tæt på restauranter, terrasser og alle former for tjenester.IndkvarteringenLejligheden har et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, fuldt udstyret køkken og en lys stue. Den er ideel til par eller familier med børn, da den har en sovesofa med 3 pladser (for to voksne og et barn). Det ligger fem minutters gang til stranden, i Médano-området, i det sydlige Tenerife, hvor du kan nyde solen hele året rundt og meget tæt på South Airport. Ideelt sted at nyde ro, gå i solnedgang eller tag en drink i nogen af ​​terrasserne ved stranden af ​​stranden, med meget god atmosfære hele året rundt. Det er også et ideelt sted for elskere af sport og natur.Tjenester og fællesarealerLejligheden har internet (wifi), fuldt udstyret køkken, vaskemaskine, køleskab, ovn, mikroovn, hårtørrer, lagner og håndklæder.Vi stiller også til rådighed for gæster, der anmoder om en barneseng og høj stol (se tilgængelighed på forhånd).Det er beliggende i centrum af byen, så du vil finde alle former for supermarkeder, butikker og tjenester, du har brug for under din ferie. Derudover er der en legeplads i nærheden.Opmærksomhed til gæsterneVi kan godt lide at få vores gæster til at føle sig hjemme, så vi vil altid være i kontakt, enten under bookingprocessen, ved ankomsten eller i hele dit ophold. For din komfort og fleksibilitet, ved ankomsten vil vi forlade tasterne i en pengeskab uden for lejligheden, så de kan få adgang til det, når de vil, og uden at vente. Vi vil også anbefale ruterne og stederne tættest på lejligheden for at leve oplevelser med lokalbefolkningen samt nogle steder at besøge på øen.Andre højdepunkterVi er en gruppe venner, der forvalter flere huse og lejligheder til ferier. Alle vores huse er beliggende i lokale områder uden for turistområderne, hvor du kan få en autentisk oplevelse og kende vores land og kultur. Vi tilbyder sikkerhed og ro for din ferie og sikrer, at alle vores lejligheder overholder gældende regler og har en aktivitetslicens.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Hårtørrer
  3. Mikrobølgeovn
  4. Køleskab
Sportsfaciliteter
  1. Cykeludlejning
  2. Surfing
  3. Tennisbane
  4. Vandresti
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Kontaktinformation

Calle José Reyes Martín 16, 38612, Granadilla de Abona, ES , 38612 , Granadilla de Abona , Spanien

Ofte stillede spørgsmål om Live Medano Mirazul

  • Er der et poolområde på Live Medano Mirazul?

    Nej, Live Medano Mirazul har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Live Medano Mirazul?

    Ja, Live Medano Mirazul har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Live Medano Mirazul?

    Ja, Live Medano Mirazul har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvor ligger Live Medano Mirazul?

    Live Medano Mirazul ligger på Calle José Reyes Martín 16, 38612, Granadilla de Abona, ES, 38612, Granadilla de Abona i Spanien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Live Medano Mirazul?

    Populære attraktioner i nærheden af Live Medano Mirazul inkluderer Tenerife Sur Reina Sofía Lufthavn, Tenerife Pearl, Fañabé, Siam Park, Costa Adeje, Los Cristianos, La Pinta, Centro Comercial Safari.