Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hotel Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica (Capri, Italien)

Hotel Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica (Capri, Italien)

Om Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica

Luksus 'Villa Capri' med panoramaudsigt. Denne smukke og komfortable villa er udstyret med alle bekvemmeligheder.Villaen har en betagende panorama og placeringen er strategisk, tæt kun et par minutter til det krystalklare strande Marina Piccola og nære 10 minutter fra den berømte Piazzetta. Villaen har en fantastisk udsigt over Faraglioni Capri symbol på øen og bugten Marina Piccola, vil nærhed til havet sikre, at din ferie er så afslappende.Villaen har 2 lejligheder 'hovedhuset' med 3 soveværelser(2 dobbelt og 1 enkelt soveværelse) og med 3 badeværelser alle med bruser(2 meget store), en meget rummelig stue med sofa, TV, spisebord; et køkken udstyret med alt.Og en 'Dependace' fastgjort med 1 soveværelse (dobbeltseng) 1 badeværelse med bruser, stue med sovesofa (til 2 personer) tv, spisebord og et køkken udstyret med alt, med terrasse og udendørs bord.Ekstern Villa har en stor terrasse med 2 udendørs spiseborde, liggestole og udendørs sofaer, derudover er der den udendørs bruser og en lille del af haven med citrontræer, og en gammel brønd.Huset er beliggende på hovedvejen, der fører fra centrum af Capri til de strande, barer og restauranter i Marina Piccola, som let kan nås til fods inden for få minutter.Stedet er et paradis ud af det hverdagsagtige, men det er ikke langt fra downtown, er det let at nå. Stedet tilbyder en uforglemmelig udsigt især ved daggry og skumring.Under check - in og check-out vil du finde en af ​​vores medarbejdere til at byde dig velkommen og være til rådighed for alle oplysninger.Jeg kommunikerer konstant med mine gæster via e-mail, beskeder med mobiltelefon, men de er desværre ikke altid på plads, fordi jeg bor og arbejder i Napoli, men hvis det er nødvendigt, jeg nå dem. Men når jeg er der min kollega en meget speciel person, der vil tage sig af dig.Indgangen til villaen og på hovedvejen, der fører til strandene i Marina Piccola (Via Marina Piccola 41).I nærheden af ​​huset er nede på gaden, vil du finde den lille Marina Bay, er der ingen parkering Busser og taxaer.Busserne kører hvert 5. minut og føre til Capri by eller Anacapri er meget overkommelige billet koster 1. 80 EUR. Men der er også stoppet af 'bus direkte uden for villaen.Det er en fornøjelse at være vært for dig i vores hyggelige villa og gøre dig leve uforglemmelige dage.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Strygebræt

Kontaktinformation

41 Via Marina Piccola , 80076 , Capri , Italien

Ofte stillede spørgsmål om Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica

  • Er der et poolområde på Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica?

    Ja, Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica?

    Ja, Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica?

    Ja, Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica?

    Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica ligger på 41 Via Marina Piccola, 80076, Capri i Italien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxury Villa La Baika Con Piscina & Vista Panoramica inkluderer International Airport Naples, Naples Central Station, Porto di Ischia, Porto di Amalfi, Porto di Napoli, Ischia Ponte, Vomero, San Paolo Stadium.