Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 (Cinderford, Storbritannien)

Hotel Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 (Cinderford, Storbritannien)

Om Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318

RAINFOREST CHAPEL, kæledyr venlige i Cinderford, Ref 938.318 Dette ombyggede kapel er i landsbyen Ruspidge nær Cinderford og kan sove fire personer i to soveværelser.Rainforest Kapel er en dejlig konverterede kapel i landsbyen Ruspidge nær Cinderford. Huset sover fire personer i to soveværelser, som er en stueetagen super king-size dobbeltseng (som kan være en dobbelt værelse på forespørgsel), som har en elektrisk brand, og en mezzanin twin værelse (kan være en super king-size dobbeltseng på anmodning ). Der er også en rummelig åben plan stue med køkken, spiseplads og en opholdsstue med en elektrisk brand. Afslutning af indkvartering er en stueetagen badeværelse. Udenfor er der en gårdhave og vejkanten parkering til en bil på en første mølle grundlag. Rainforest Chapel er en fantastisk base inden for Dean Forest.Faciliteter: El-radiatorer i hele, gulvvarme i soveværelser og badeværelse og elektriske brande. Elektrisk dobbel ovn og komfur, mikroovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, tv med fuld luft, Xbox, WiFi, udvalg af bøger og spil. Brændstof og effekt inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder incl. i leje. Rigelig vejkørsel. Front gårdsplads område. To velopdragen kæledyr velkomne. Beklager, ingen rygning. Shop 10 min. Gåtur, pub 2 min. Gåtur. Bemærk: Der er et trin op til spisestue og opholdsstue og to trin til stueetagen badeværelse. Bemærk - Vær opmærksom på at Rainforest Chapel er en klasse 2-stjernebygning og er over 160 år gammel. Derfor er der en grad af charme og karakter, der følger med at bo i en sådan unik bolig, og at det måske ikke passer til alle gæster, der kunne forvente den højeste levestandard for en ny bolig således. Højden på den lukkede gårdhave og stenfinishen er muligvis ikke egnet til alle typer kæledyr. Stuen ildsted er en 'funktion' pejs kun til visuelle formål. Badet varmt vand er blevet begrænset i temperatur og er meget langsom påfyldning. Du kan føle en chill eller et udkast på 'meget kolde' dage på grund af de originale vinduer og solide vægge.Region: Besøgende til Cotswolds har langskræntede minder om charmerende byer og landsbyer bygget fra den berømte honningfarvede sten. Den har nu et blomstrende fællesskab af nutidige kunstnere, der arbejder fra studier og forretninger i hele området.By: Cinderford ligger i forhøjet position i Dean Forest og har udsigt ud over floden Severn. Med en god række lokale faciliteter, herunder butikker, pubber og et friluftsmarked og biograf, er Cinderford en dejlig base for at begynde dine udforskninger af området. Tæt ved er den storslåede Royal Forest of Dean, Englands største egetræskov og et område med fremragende naturskønhed. Der tilbydes adskillige stier, der kan udforskes til fods, på cykel eller på hesteryg.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Kabel-TV
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn

Kontaktinformation

RAINFOREST CHAPEL , GL14 3YA , Cinderford , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318

  • Er der et poolområde på Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318?

    Nej, Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318?

    Ja, Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318?

    Nej, Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 tilbyder ikke parkering.

  • Hvor ligger Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318?

    Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 ligger på RAINFOREST CHAPEL, GL14 3YA, Cinderford i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318?

    Populære attraktioner i nærheden af Rainforest Chapel, Pet Friendly In Cinderford, Ref 938318 inkluderer International Airport Bristol, Bristol Temple Meads, Bath Spa railway station, Romerske Bade, Clifton Suspension Bridge, Bath Abbey, Bristol Blue Glass Factory and Shop, City Sightseeing.