Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hotel The Cabin (Maidstone, Storbritannien)

Hotel The Cabin (Maidstone, Storbritannien)

Om The Cabin

Tømmerhytte med boblebad, hundevenlig. ideel til vandrere eller en romantisk pause Vi er glade for at tilbyde indkvartering med egen forplejning i en nyopført bjælkehytte med boblebad, bygget på grund af vores 16. århundrede hjem med udsigt over The North Downs her i Thurnham, Kent. Kabinen (23ft ved 10ft) er indrettet og udstyret med et moderne udseende og tilbyder fuld varme hele vejen igennem. Soveværelset har en komfortabel dobbeltseng, med en en-suite brusebad. Vi leverer toiletartikler, hårtørrer og et par badekåber med matchende hjemmesko, så du vil føle dig forkælet! Nyd selv de chilliest dage i kabinen!  Slap af og nyd i naturen og det lokale dyreliv i luksusen af ​​dit eget private badestamp.Efter en dag, hvor du nyder det udendørs, kan du slappe af foran fjernsynet eller bare nyde flimmeren af ​​flammerne skabt af vores øjeblikkelige elektriske ild. Hvis du vil forberede dine egne måltider, er der en ovn, mikroovn og kogeplader. Vi sørger endda for mad levering, hvis det er, hvad du vil, og gem det i køleskabet, klar til din ankomst.Når vejret tillader det, vil du kunne sidde på din egen private veranda med udsigt over North Downs og spise alfresco. Du finder en grill i det skur vi har leveret, som også kan huske alle cykler du måtte beslutte at bringe. Heldigvis er kabinen helt indhegnet med egen indgang og land, så hvis du bringer en firbenet ven, kan du slappe af.Vi kan rådgive dig om lokale vandreture og cykelruter, selv de herunder vores fantastiske lokale pubber! Dette område er gennemsyret af historie, så du måske vælger at besøge nærliggende Leeds Castle og finde ud af hvorfor Henry VIII blev der. Butikkerne er en kort køretur væk. Hvis du er på udkig efter et landligt tilbagetog, der ligger i enden af ​​en brovej og omgivet af marker, hvorfor ikke bruge The Cabin som base? Uanset dine individuelle krav - uanset om det går, cykler eller romantisk pause - vil vi sikre en skræddersyet tilgang til dit ophold i et rent og velholdt miljø. Forudsat også:Blu-ray-afspiller, elkedel, brødrister, lille køle-fryseskab, boot warmer, ordnance undersøgelseskort, sengelinned og håndklæder inkluderet, batteridrevet lommelygte, foldet spisebord, stole og sofabord, scrabble og kort. Liggestole.Te og kaffe leveres til ankomst. Sikkerhed depositum kræves. Hjælpemidler inkluderet. Fornuftigt fodtøj anbefales (især om vinteren), da kabinen nås langs et græsklædte spor.Handicappede faciliteterVi har gjort kabinen så tilgængelig som muligt, men landets topografi begrænser adgang til nogle gange i løbet af året, og der kræves trin. Hvis du har begrænset mobilitet, telefon og vi kan tale dig gennem adgangen, så du kan være så komfortabel som muligt. HusreglerHøjst to personer, medmindre aftalt før booking.Ingen rygning i kabinen eller verandaen.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedFremragende  8.7 / 10
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceFremragende  8.7 / 10

Alle faciliteter

Velvære / spa
  1. Skønhedscenter
  2. Boblebad
Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Express indtjekning
  3. Frisør
  4. Parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Sportsfaciliteter
  1. Golfbane
  2. Vandresti
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Kontaktinformation

Howe court Crismill lane .Thurnham , ME14 3LY , Maidstone , Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om The Cabin

  • Er der et poolområde på The Cabin?

    Nej, The Cabin har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Cabin?

    Ja, The Cabin har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Cabin?

    Ja, The Cabin har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvor ligger The Cabin?

    The Cabin ligger på Howe court Crismill lane .Thurnham, ME14 3LY, Maidstone i Storbritannien.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Cabin?

    Populære attraktioner i nærheden af The Cabin inkluderer London City lufthavn (LCY), ExCeL, The O2 Arena, Greenwich Park, London Southend Airport, Ilford, Kent County Show, Woolwich.