Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality (New Plymouth, New Zealand)

Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality (New Plymouth, New Zealand)

Om Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality

CHESTER COTTAGE - BEACHFRONT HOTEL KVALITET Oakura strand er en fantastisk og afslappet strandby til en afslappende familieferie, der ligger ti minutters kørsel til New Plymouth på NZs vestkyst, Surf Highway 45. Nyd vidunderlige butikker, gode caféer og restauranter.Hvis du leder efter den perfekte strandferie til at undslippe hverdagens travle travlhed, er dette bestemt for dig. Når du vandrer ned ad stien, får du et glimt af havet, og du ved, at du er ved at gå i gang med noget, der ofte er sort, men næsten aldrig findes.Åbn døren og blive mødt af en blanding af overdådig luksus kombineret med en kølet strandstemning og nyd udsigten til havet og stranden fra næsten hvert værelse i hytten.Den åbne levende plan og små kroge skaber en vis varme og skønhed, der ikke findes andre steder. Stort privat og beskyttet dæk med uhindret blå mousserende havudsigt. Dine sanser bliver straks fremkaldt af havspray, og alle dine bekymringer og problemer forsvinder. Du er ankommet til Paradise.Hele anden sal er en overdådig master suite med en kingsize-seng og badeværelse, walk-in garderobe og en krog, hvor du kan sidde stille og opsuge havudsigten.To soveværelser af ekstra kvalitet på det overordnede niveau består af et soveværelse med en queensize-seng, hvor man kan skubbe døren tilbage og træde ud på dækket; en konstant påmindelse om din placering ved havnen og et dejligt soveværelse med to enkeltsenge. Komfortable senge og Bianca Lorenne fint linned til den bedste nats søvn, du har haft i lang tid.Vandre ned ad græsplænet for nem adgang til direkte strand, hvor du kan tilbringe dine dage, svømme, surfe, windsurfing eller bare vandre langs stranden hele dagen lang.Om aftenen sidder udenfor i fuldstændig privatliv med et glas vin og ser, hvordan bølgerne styrter ind. Om vinteren slap af foran ilden med en god bog i total komfort.Bemærk venligst rengøringsgebyret: Inkluderer alle linned og håndklæder af hotelkvalitet, rengøringsservice til delvis og grundlæggende forsyninger.  Alle Bach Break-egenskaber er veludstyrede med madolie, salt, peber, kaffe, te, mælk, rengøringsprodukter, opvaskemaskintabletter, opvaskemiddel, toiletpapir, flydende håndsæbe og kropsvask.  ANDRE DETALJEREjendommen er meget godt udstyret med de fleste ting, du har brug for på ferie. Hvis du bruger en hårtørrer, beder vi dig om at have en med dig, da der ikke leveres hårtørrer.EKSTRA TJENESTERVenligst informer os inden dit ophold, hvis du har brug for en af følgende ting. Middag checkin $ 40 middag checkout $ 40 (afhængigt af tilgængelighed)Boost Clean (spørg om pris)Højstol $ 25 pr. OpholdPortacot $ 30 pr. OpholdKlapvogn $ 25 pr. Ophold

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Kæledyr tilladt(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskemaskine
  3. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn

Kontaktinformation

95 Messenger Terrace Oakura 4314 , 4314 , New Plymouth , New Zealand

Ofte stillede spørgsmål om Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality

  • Er der et poolområde på Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality?

    Nej, Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality?

    Nej, Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality?

    Nej, Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality tilbyder ikke parkering.

  • Hvor ligger Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality?

    Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality ligger på 95 Messenger Terrace Oakura 4314, 4314, New Plymouth i New Zealand.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality?

    Populære attraktioner i nærheden af Chester Cottage - Beachfront Hotel Quality inkluderer Egmont National Park, New Plymouth Airport, Oakura Beach, East End Beach, Fitzroy Beach, Manganui.