Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay (Canterbury, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay (Canterbury, Storbritannien)

Om 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay

1 værelses overnatning i Herne Common, nær Herne Bay Udforsk den fantastiske Kent kyst fra dette sommerhus, med Herne Bay, Whitstable, Margate og Ramsgate alle inden for rækkevidde .. Gå til indgangen.Stueetage:Åben planløsning: Med trægulv.Stue: Med 38 'Smart TV, DVD-afspiller, dobbelt sovesofa (til fleksible sovende arrangementer) og terrassedøre, der fører til haven.Spisestue.Køkkenområde: Med elektrisk ovn, elektrisk komfur, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine.Bruserum: Med brusekabine, toilet og håndklædetørrer.Første sal:Soveværelse: Med dobbeltseng .. Gas centralvarme, elektricitet, sengelinned, håndkl��der og Wi-Fi inkluderet. Velkomstpakke. Vaskeservice til rådighed på anmodning til kostpris. Lille lukket have med opholdsstue og havemøbler. ½-acre anlagte grunde (deles med andre ejendomme på stedet). Privat parkering til 1 bil. Rygning forbudt.. Disse to feriehuse (refs UK11991 og UK11993) er smukt udpeget ejendomme beliggende i en dejlig lille landsby kaldet Herne på hovedruten til Herne Bay Beach. Sæt på ejerens småbedrift med fjerkræ og gårdhave, de er perfekte til par, der søger at have alle de hyggelige landsbyfaciliteter lige uden for døren og er også inden for kort afstand til et fantastisk strandområde. Det er en kort afslappet spadseretur til Herne, hvor du når en landsbybom, der serverer lækker mad, og lidt længere er den lokale butik. Hytterne er blevet renoveret til en moderne standard for et mere end behageligt ophold og tilbyder et rummeligt åbent opholdsrum med terrassedøre, der fører til haven. Der er et charmerende soveværelse ovenpå, og en sovesofa i stuen til alternativ sovende hvis det er nødvendigt. Nyd rolige morgener at spise morgenmad eller dårlige sommeraftener ud i dit private haveområde med udsigt over markerne og at være en hundevenlig ejendom, dette er et godt sted for din hund at lege. Canterbury er cirka 5 miles væk og kan prale af en lang række historiske steder som Canterbury Cathedral, Canterbury Tales og City Walls samt tilbyde et stort udvalg af designerbutikker og internationale restauranter. Strand 3 miles. Shop 1 mile, pub og restaurant 300 meter.Disse ejendomme kan bookes sammen for at rumme op til 4 gæster.Gratis WiFiDer er et trin ind til ejendommen. Denne ejendom accepterer kun hunde.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay

  • Er der et poolområde på 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay?

    Nej, 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay?

    Ja, 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay?

    Ja, 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay?

    Populære attraktioner i nærheden af 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay inkluderer London Southend Airport, Kent County Show, Port Dover, Connaught Park, Newington, Whitstable Seafront, Canterbury Cathedral, Botany Bay.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay?

    Afbestillingspolitikken for 1 Bedroom Accommodation In Herne Common, Near Herne Bay varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.