Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 4 Zimmer Unterkunft In Thale (Thale, Tyskland)

Hele huset/lejligheden 4 Zimmer Unterkunft In Thale (Thale, Tyskland)

Om 4 Zimmer Unterkunft In Thale

4 værelses overnatning i Thale Dette feriehus i Thale i det skønne Bodetal er både moderne og komfortabelt indrettet. Her vi I føle jer godt tilpas. På kølige dage kan I tænde op i kamin og jeres helt egen sauna, og hygge jer og slappe af.Den skønne og unikke panoramaudsigt ud over det bjergrige landskab der omgiver feriebyen kan nydes både inde fra ferieboligen, men også fra terrassen og balkonen. Naturen begynder lige foran feriehusets dør og indbyder til spadseretur og udfordrende cykelture på mountainbike.I kan også gå til klatreparken og svævebanen der fører jer op til Rosstrappe. Her er udendørs minigolfbane, bob-rutsjebane og et berømte anlæg til monuntainbikere der kan lide det går hurtigt nedad. I feriehusbyen er der mange former for bekvemmeligheder (mod betaling): en restaurant, et indendørs fritidsområde med fodboldbord, dart og sportsbare, bowlingbane og en eventyr minigolfbane der sikrer I aldrig kommer til at kede jer. I Thale holdes årligt mountainbike Rosstrappen-downhill-event, som regel i slutningen af september. I det tidsrum er der flere feriegæster i området og afholdes forskellige former for festligheder. Dette feriehus nås ad en rampe ved indgangen.Sengetøj og håndklæder er ikke inklusiv, men kan bestilles mod gebyr direkte på servicekontoret inden ankomst. I forlængelse af receptionen er der et vaskerum med tørrebumblere, der kan benyttes mod betaling. Disse store og moderne indrettede feriehuse egner sig perfekt til en ferie for storfamilien, vennegrupper eller hvis flere familier rejser sammen. Husene er bygget af træ og er komfortabelt indrettet. På husenes to etager er der fordelt fire soveværelser og to badeværelser, samt en hyggelig åben opholdssstue og et veludstyret separat køkken. Desuden er badeværelset i stueetagen udstyret med sauna og udgør dermed jeres eget skønne wellnessområde. Perfekt til at få varmen efter en lang dag med oplevelser og vandreture. Fra Terrassen og balkonen på første sal kan I se frem til at nyde en fantastisk udsigt til Harzens smukke landskab. Om sommeren er den velegnet til at solbade, grille eller bare slå benen op og fylde lungerne med frisk luft. På de køligere årstider kan I hygge på sofaen foran kaminen i opholdsstuen. Centralt beliggende mellem skov, flod og den lille historiske by Thale er der gode muligheder for at opleve et dejligt stykke natur I en af Tysklands smukkeste egne. Enten på de markerede vandreruter eller på mountainbike med fart på ude i skovene. I feriebyen, som husene er del af, kan I nyde godt af praktiske faciliteter (mod betaling) så som en restaurant, et indendørs aktivitetsrum med bordfodbold, dart og forskellige muligheder for sport, en bowlingbane samt indendørs minigolf. Det bør være umuligt at kede sig her. Husdyr er i mange af husene velkomne. Informationer herom findes online.- Gratis p-plads på grunden- Forbrugsomkostninger excl.- Fælles vaskemaskine mod gebyr- Kæledyr: 2

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om 4 Zimmer Unterkunft In Thale

  • Er der et poolområde på 4 Zimmer Unterkunft In Thale?

    Nej, 4 Zimmer Unterkunft In Thale har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 4 Zimmer Unterkunft In Thale?

    Ja, 4 Zimmer Unterkunft In Thale har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 4 Zimmer Unterkunft In Thale?

    Ja, 4 Zimmer Unterkunft In Thale har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 4 Zimmer Unterkunft In Thale?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for 4 Zimmer Unterkunft In Thale?

    Afbestillingspolitikken for 4 Zimmer Unterkunft In Thale varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.