Hoteller i Goslar (Niedersachsen, Tyskland)

  586 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 1. 624 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 706 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 4. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Goslar

Find utroligt billige hoteller i Goslar, Tyskland. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Goslar online
 • Find et billigt hotel i Goslar!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Goslar

 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.068 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 922 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  391 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

GOSLAR – ET STED FOR BÅDE KEJSERE OG MINEARBEJDERE

Centralt i Tyskland ligger Goslar i Harzen – Tysklands nordligste bjergområde. Goslar har en fantastisk og lang historie bag sig, og der er en helt speciel charme over byen. Gæster bliver mødt af smukke gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader i den gamle minearbejderby, og der er adskillige seværdigheder i Goslar, som man absolut skal se og opleve. Det er bestemt ikke uden grund, at UNESCO optog byen på listen over Verdenskulturarv.

DEN GAMLE BY

At Goslar er en gammel by med en lang historie kan man mærke ved ankomst til byen. Byen blev grundlagt helt tilbage i år 922, og man har formået kan holde mange af de gamle middelalderhuse i rigtig god stand – nogle gennem en forsigtig restaurering og andre smukt bevaret.

I byens centrum finder du torvet, hvorfra mange af seværdighederne kan opleves. Tysklands største torv er det bestemt ikke, men det er et hyggeligt torv fuld af attraktioner og hyggelige restauranter, hvor du kan nyde et dejligt måltid med en kold øl.

Ved torvet kan du finde byens rådhus , som er bygget i gotisk stil. Under en tur ind i selve rådhusbygningen vil du se en lang række kalkmalerier, som fortæller historier og scener oplevet i byen. Disse malerier stammer fra det 16. århundrede, hvor Goslar havde sin storhedstid.

På torvet vil du også kunne opleve byens kendte klokkespil , som spiller hver dag kl. 9, 12, 15 og 18, på Kämmergebäude over for rådhuset. Klokkespillet viser nogle figurer, som har haft stor indflydelse på byens historie. Du vil blandt andet kunne se Ridder Ramm og hans følgesvend, som fandt sølvåren i bjergkæden, der gjorde Goslar til en velhavende by. Læg også mærke til manden i klokkespillet, som på yderst charmerende vis trækker mønter ud af hans numse. Dette skal forestille tekstilkøbmænd, som tjente mange nemme penge i byen.

Vil du gerne overnatte centralt i byen tæt ved torvet kan Hotel Alte Münze anbefales. Dette dejlige 4-stjernede hotel ligger kun et stenkast fra torvet, og har en fantastisk atmosfære og indretning, som virkelig går hånd-i-hånd med byens stemning og historie. Faciliteterne inkluderer gratis parkering, gratis trådløst internet og en storslået morgenmadsbuffet. Dette er bestemt et oplagt bud på en romantisk overnatning i hjertet af Goslar.

PÅ JAGT EFTER ÆDLE METALLER

Harzen er, som sagt, den nordligste bjergkæde i Tyskland og har i mange år været et skattekammer af mineraler og metaller som sølv, kobber, kul, jern og ikke mindst guld. Der er adskillige miner i Harzen, og det er ved at være en noget hullet bjergkæde. Ikke alle minerne er i dag i brug og kun nogle er åbne for besøgende. Den ældste og største mine er Rammelsberg, som blev optaget på UNESCOS Verdenskulturarvsliste sammen med Goslar i 1992.

Rammelsbergsminen ligger syd for Goslars centrum, og er uden tvivl et sted, som alle gæster burde besøge under et ophold i byen. Tag gerne børnene med, da de vil have en helt unik mulighed for at lege minearbejder for en dag. Under besøget vil du få en spændende indblik i jagten på de ædle metaller og udviklingen helt fra primitive minearbejdsforhold med livet som indsats til de moderne teknikker og sprængninger. Det er muligt at tage et lille minetog ind i selve minen og ligeledes at besøg det tilknyttede museum. Begge dele kan klart anbefales.

Efter en dag i minen er det dejligt kan komme tilbage til en skønt hotel – og endda gerne med en swimmingpool. Dette kan hotellet Der Achtermann tilbyde sammen med dejlige hotelværelser, en hotelbar og egen restaurant.

EN KEJSERBY

En af Goslars mest imponerende bygninger er kejserpaladset Kaiserpflaz , som skal besøges under et ophold i byen – specielt hvis det er din første tur til Goslar. Paladset er smukt både indefra og udefra og har en rolig beliggenhed midt i en park. Gå gerne en tur i parken og nyd de grønne omgivelser og synet af det gamle palads. På denne gåtur vil du garanteret støde på skulpturen ”Goslar Krieger” eller på dansk Goslar Krigeren. Denne skulptur er lavet af den britiske kunster Henry Moore og blev anbragt her efter 2. Verdenskrig.

Vælger du at gå ind i selve Kaiserpflaz, er et af højdepunkterne festsalen på hovedetagen, som har store vægmalerier. Tag gerne på en guidet rundtur, hvor du vil høre historien bag malerier og ligeledes resten af paladsets historie. I kælderen kan du se en model over Goslar, som byen så ud for 500 år siden. Her vil du kunne se bymuren som skabte en hård grænse mellem by og land. Meget af den gamle bymur og byportene kan man stadig at opleve i dag, og er du interesseret i kultur og Goslars udvikling, kan et besøg til byens museum, Goslar Museum, virkelig anbefales. Her vi du få et større indblik i byens udvikling, som byder på både minearbejdere, kejsere, turister og succesfulde købmænd.

Søger du en billig overnatning i byen, kan ferielejlighederne på Casa Da Enzo anbefales. Disse fire ferielejligheder ligger i hjertet af byen og kun 500 meters gang fra Kaiserpflaz. At leje en moderne ferielejlighed er et god alternativ til både billige hoteller og bed and breakfast, da du i en lejlighed har eget køkken og dermed selv kan lave mad, hvilket gør turen til Goslar væsentlig billigere. Alle ferielejlighederne har eget køkken, eget badeværelse og har sengepladser til fire personer.

SHOPPING I EN GAMMEL BY

Selvom Goslar byder på en charmerende stemning, som kan tage gæsterne århundreder tilbage i tiden, byder Goslar også på en moderne livstil. Shopping i byen er en ren fornøjelse, da du vil opleve moderen butikker i kontrast til bindingsværkhusene.

Kaiser Passage er et af byens shoppecentre, hvor du kan finde en række moderne butikker og dejlige caféer og restauranter.

Er du i Goslar i november og december vil du kunne opleve byens hyggelige julemarked. Som enhver tysk by med respektfor sig selv, har Goslar et julemarked, som garanterer julestemning og julegaveindkøb i de mange boder. Nyde gerne et glas gløgg, som vil varme hænderne i den kolde, friske luft.

I Goslar vil du året rundt støde på adskillige specialbutikker, og disse er altid sjove at købe ting i. En unik ting købt i en unik butik på en unik ferie i en unik by. Dermed bliver genstanden, om dette er et stykke tøj, et maleri eller en brugsgenstand, til et dejligt minde om dit ophold i Goslar.

Om du er interesseret i kunst, historie, ædelmetaller eller blot vil opleve en spændende tysk by, så er Goslar den perfekte rejsedestination. Her er seværdigheder og attraktioner for alle og ligeledes en skøn natur, som klart kan anbefales at udforske, om dette er vandreture ved bjergkæden elle rolige gåture i byens parker og brostensbelagte gader.

Our top-rated cheap hotels in Goslar

 • 914 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 444 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 809 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 601 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Goslar