Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 5 Star Holiday Home In Sæby (Sæby, Danmark)

Hele huset/lejligheden 5 Star Holiday Home In Sæby (Sæby, Danmark)

Om 5 Star Holiday Home In Sæby

5 stjernet sommerhus i Sæby Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Ved Lyngså finder I dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna og god plads til 14 personer. Det velindrettede sommerhus har et dejligt stort kombineret køkken-/stueområde med brændeovn, hvor fællesskabet rigtig kan nydes. Der er fem badeværelser, hvoraf de tre har direkte adgang fra soveværelserne, hvilket gør huset velegnet til ophold for flere familier, der ønsker at holde ferie sammen. Efter en aktid dag med en masse leg i poolen kan I slappe af i spabadet og få varmen i kroppen i saunaen. De fire soveværelser har dobbeltsenge og derudover har et af værelserne en hems med to opredninger. Det femte soveværelse er med to køjesenge med fire pladser i alt. Køjesengene måler 90x200. Den ene af husets to varmepumper leverer varme til opvarmning af poolvandet og gør huset ekstra energirigtigt. Grunden er 5000 m2 naturgrund med træer, der giver læ og afskærmning. Huset ligger derved ugenet. Foran huset er der en stor terrasse, som er delvist overdækket. På grund af husets størrelse afviger prisen for slutrengøring af dette sommerhus fra den normale listepris. Betalingen af elektricitet, slutrengøring og depositum skal betales kontakt til lokalkontoret. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Af hensyn til ro, lejes dette sommerhus ikke ud til ungdomsgrupperInddeling: åbent køkken(komfur(elektrisk), emhætte, kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab), Stue/soveværelse(Fjernsyn(parabol, Tyske TV-kanaler, Dansk TV (DR1 og TV2)), kakkelovn(træ), radio), soveværelse(dobbeltseng, barneseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(4x køjeseng), badeværelse(gulvvarme)(tørretumbler, badekar eller bruser, vaskekumme, toilet, vaskemaskine), badeværelse(gulvvarme)(badekar eller bruser, vaskekumme, toilet), badeværelse(gulvvarme)(badekar eller bruser, vaskekumme, toilet), badeværelse(gulvvarme)(badekar eller bruser, vaskekumme, toilet), badeværelse(gulvvarme)(badekar eller bruser, vaskekumme, toilet), åbent rum(2x enkeltfoldeseng), Bubble bath(privat, indendørs, tømmes, 2 personer), bruser, terrasse, terrasse(overdækket), grill, swimmingpool(24 m2), bordfodbold, barneseng, luft til luft-varmepumpeDisse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Slutrengøring; DKK 2.100, eller al rengøring skal foretages af jer selvKæledyr; Ikke tilladtSengelinned; Muligt at leje per pakke, DKK 110 p.p./OpholdStrøm; DKK 3,20/kWhVand; DKK 70/m3Valgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Håndklæder; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeViskestykker; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeWifi; GratisBarneseng; DKK 100/opholdHøj stol; DKK 100/ophold

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Køkken
  3. Tørretumbler
  4. Udendørsgrill

Ofte stillede spørgsmål om 5 Star Holiday Home In Sæby

  • Er der et poolområde på 5 Star Holiday Home In Sæby?

    Ja, 5 Star Holiday Home In Sæby har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på 5 Star Holiday Home In Sæby?

    Nej, 5 Star Holiday Home In Sæby tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 5 Star Holiday Home In Sæby?

    Ja, 5 Star Holiday Home In Sæby har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 5 Star Holiday Home In Sæby?

    Populære attraktioner i nærheden af 5 Star Holiday Home In Sæby inkluderer Lønstrup, Gammel Skagen, Aalborg Airport, Skallerup, Grenen, Vesterø Havn, Rabjerg Mile, Aalborg Havn.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 5 Star Holiday Home In Sæby?

    Afbestillingspolitikken for 5 Star Holiday Home In Sæby varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.