Hoteller i Aalborg (Region Nordjylland, Danmark)

  578 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 571 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 2. 709 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  764 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 957 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  699 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  924 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 4. 563 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 5. 945 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 6. 733 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Hoteller i Aalborg

Find utroligt billige hoteller i Aalborg, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Aalborg online
 • Find et billigt hotel i Aalborg!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Aalborg

 • 762 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  708 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 755 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 895 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 • 897 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 1.251 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 1.125 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  632 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

AALBORG – MED DOBBEL A OG DOBBELT-OP PÅ OPLEVESER

Aalborg – selvfølgelig stavet med dobbelt A – er Danmarks fjerde største by. Med en smuk placering i det nordjyske og lige ved Limfjorden er Aalborg en skøn by til en ferie, som både kan være afslappende eller fuld af aktiviteter. Aalborg har en smuk renoveret havnefront, som specielt på en dejlig sommerdag tiltrækker både beboere og turister. Med mange dejlige butikker, caféer, restauranter og barer samt mange flotte og unikke seværdigheder af både ældre og nyere bygninger, er du sikker på at kunne nyde alt det, Aalborg byder på.

EN SKØN BYMIDTE FULD AF LIV

Jomfru Ane Gade er en af Aalborgs mest kendte gader. Her er der et stort udvalg af caféer, barer, restauranter og diskoteker. Selv med mange mennesker samlet på et sted, formår Jomfru Ane Gade stadig at være en rigtig hyggelig og dejlig gade – fuld af liv og glade mennesker. Er du afsted med vennegruppen eller vil feste, mens du er i Aalborg, så er dette det rette sted til en sjov aften i byen.

Restaurant Tabu ligger på denne gade, og her bliver dine smagssanser virkelig forkælet. Med et spændende sammensat menukort og tilhørende vine er du sikker på at prøve noget, som du ikke ville lave hjemme i dit eget køkken. På Tabu er der også mulighed for at vælge teatermenuen, hvor bordet skal forlades inden kl 19. Aalborg Teater ligger indenfor gåafstand på Jernbanegade, hvor du kan nyde et teaterstykke i det smukke gamle teater.

Er du vild med at shoppe, vil du elske Aalborgs store udvalg af butikker. I bymidten finder du mange specialbutikker samt store flotte varehuse. Salling Stormagasin er et skønt sted, hvor du vil kunne finde alt det nyeste indenfor mode, sport, smykker, elektronik, hvidevarer, legetøj og meget mere. Med de mange varierende varer er du sikker på at finde gode tilbud på netop det, du leder efter. Aalborg har også to store hyggelige gågader – Bispengade og Algade – hvor du kan nyde butikker, caféer og restauranter side om side. Så fyld ikke kufferten helt til randen når du tager til Aalborg – den vil uden tvivl være fyldt godt op på hjemturen.

Kunne du tænke dig en lækker overnatning i Aalborg, er First Hotel Europa et oplagt valg. Dette 4-stjernede hotel blev bygget i 2002, og har meget moderne værelser og suiter indrettet i skandinavisk design. Nyd et luksuriøst weekendophold her med din eneste ene med kun 500 meters gang til Aalborgs centrum med alle de dejlige butikker, caféer og restauranter.

Er du i Aalborg på forretningsrejse, er First Hotel Europa også et oplagt valg, da hotellet har en perfekt beliggenhed tæt ved centrum, lige ved Aalborg togstation, 6,5 kilometer fra lufthavnen og med Aalborg Kongres & Kultur Center som nabo.

HAVNEFRONTEN VED LIMFJORDEN

I hjertet af Aalborg finder du det smukke slot Aalborghus Slot, som har en helt fantastisk beliggenhed lige ved Limfjorden. Selvom bygningen ikke er, hvad de fleste forbinder med et slot – snarere en enorm gård – er den yderst flot vedligeholdt, specielt når man tager i betragtning, at den stod færdigbygget i 1553. Alborghus Slot er idag Danmarks eneste bevarede regnskabsslot, hvilket vil sige, at slottets primære funktion var administrativt og ikke som bolig eller beskyttelse. Slottet var bygget til at holde styr på skat fra befolkningen og anden adminitrativt arbejde.

Havnefronten er et helt fantastisk sted – specielt på en solskinsdag. I løbet af de seneste år er havnefronten blevet renoveret, og hvor det førhen var et travlt industrikvarter, er det idag en skøn front med hyggelig storbystemning, arkitektur i verdensklasse og mange dejlige gastronomiske oplevelsesmuligheder. Jomfru Ane Parken er en vidunderlig park for alle i alle aldre, hvor du vil kunne nyde fysisk aktivitet, legepladser og ren afslapning på græsset eller på de mange bænke. Aalborg Havnebad lige ved parken blev åbnet i 2011, og her kan både beboere og turister nyde sommer- og vinterbadning i det friske vand.

Havnefronten er skøn til en rolig gåtur, men hvis sulten trænger på, er der optil flere unikke restauranter at vælge imellem – inklusiv mange bådrestauranter. Spis eksempelvis på den pensionerede isbryder Elbjørn eller vælg en gourmetmiddag på det gamle skoleskib fra 1931 Prinses Juliana.

Blandt de nye bygninger på havnefronten er Utzon Centret og Musikkens Hus, som byder på mange musikalske oplevelser og koncerter. Utzon Centret er et helt moderne formidlingssted, hvor arkitektur, kunst og design spiller sammen med udstillinger, konferencer, møder og undervisning. Bygningen er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, som voksede op i Aalborg. Det er et flot og unikt kultur- og videnscenter, som blev indviet i 2008 – samme år som Jørn Utzon dødede. Et smukt byggeri på havnefronten i stor kontrast til sin gamle nabo, Aalborghus Slot.

Aalborg har mange billige hoteller, men hvis du vil være tæt på den skønne bymidte og havnefronten, så er Bed & Breakfast-stedet Aalborg City Rooms et godt bud på en billig overnatning. Her kan du leje op til fem skønne soveværelser, som alle har senge, stole og et bord på værelset med delt køkken og bad. Dette er uden tvivl en rigtig god måde at opleve Aalborg på, specielt hvis budgettet er lidt stramt. Med eget køkken kan du vælge at spise hjemme i stedet for mange dyre restaurant- og cafébesøg, hvilket du ikke ville kunne på et hotel. Om din tur til Aalborg har været planlagt længe, eller om det er en last minute tur, vil du med et ophold på Aalborg City Rooms være tæt på byens mange dejlige attraktioner og butikker. Med kun 400 meter fra centrum er du nemlig inden for gåafstand til alt, hvad Aalborg kan tilbyde sine gæster.

OGSÅ MANGE AKTIVITETER OG OPLEVELSER FOR DE SMÅ

Tager du til Aalborg med børn, er der også mange dejlige attraktioner og oplevelser i vente for de små. Aalborg Zoo ligger tæt på byens centrum, og her kan børnene komme tæt på jordens spændende dyrearter. Specielt isbjørnene er yderst populære for publikum, da man både kan se isbjørnene over og under vand. Også tigerne og løverne er spændende at se i deres nye flotte rovdyranlæg, hvor du vil kunne se dem lege, spise, sove og slappe af. Aalborg Zoo har i 2014 åbnet et stort flot legeanlæg, som skaber stor glæde for både store og små gæster. Anlægget indeholder blandt andet en flot naturlegeplads, et grillområde og en stor amfi-scene, hvor du kan se forestillinger om dyr og af trænede dyr.

Tæt ved Aalborg Zoo finder du Aalborgtårnet, som uden tvivl er et sjovt og spændende besøg for både børn og voksne. Tårnet blev bygget i 1933, og er idag Aalborgs varetegn. Placeret på Skovbakken, som er 105 meter overhavet, og med en tur op i elevatoren med yderligere 55 meter, kan du sikkert forestille dig den smukke udsigt fra toppen. Her kan du både se Aalborg med alle seværdighederne og attraktionerne samt den smukke Limfjord og omegnen. Det er muligt at købe forfriskninger i form af blandt andet kager, pandekager, pølser, is og diverse kolde og varme drikkevarer oppe i tårnet. Elevatoren er Nordens højeste udvendige elevator, hvilket i sig selv er et besøg værd.

Ja, Aalborg er en skøn by, som har rigtig meget at byde på. Om du er interesseret i arkitektur, historie, kunst, musik eller mode, eller om du blot vil nyde nogle dejlig afslappende dage i det nordjyske, så er Aalborg det perfekte sted.

Our top-rated cheap hotels in Aalborg

 • 806 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Aalborg