Hoteller i Gøteborg (Västra Götalands län, Sverige)

  787 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 1. 702 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 2. 706 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  772 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  631 kr pr. nat
  Forventet pris for:okt. 2024
  772 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 3. 677 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 4. 636 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 5. 658 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  609 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024

Hoteller i Gøteborg

Find utroligt billige hoteller i Gøteborg, Sverige. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Gøteborg online
 • Find et billigt hotel i Gøteborg!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Gøteborg

 • 676 kr pr. nat
  Forventet pris for:okt. 2024
 • 680 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  705 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
  577 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 721 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 767 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 442 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024

GØTEBORG – SVERIGES NÆSTSTØRSTE BY

Gøteborg på Sveriges vestkyst er den femtestørste by i Norden og den næststørste by i Sverige. Men under til ophold i byen vil du snarere mærke hyggen og stemningen end størrelsesforhold, indbyggerantal og kvadratmeter. Der er rigtig mange attraktioner i byen og et utal af dejlige restauranter og caféer.

Gøteborg er meget nem at komme til. Der er bilfærge fra Frederikshavn direkte til Gøteborgs havn, byen har sin egen lille lufthavn, der er ca. en 215 kilometers kørsel fra Helsingborg, og der er toge fra Københavns Lufthavn. Book et hotel og se at komme afsted til denne dejlige by.

EN HYGGELIG SVENSK STORBY

Det er så meget at se og opleve i den svenske storby, og nogle gange kan det være svært at vide, hvor man skal starte og slutte. Det er en oplagt begyndelse at tage på en bådrundfart. På denne måde ser du den smukke by fra vandsiden, når båden sejler forbi de mange seværdigheder. Du vil samtidig få byens historie fortalt med insider-viden ved attraktionerne fra den kyndige guide.

Bymidten er dejlig at gå rundt i, og du vil se en dejlig harmonisk blanding mellem det gamle og det nye. Flotte butikker og moderne caféer ligger nemlig tæt ved byens gamle bygninger.

Den ældste bygning i Gøteborg er Kronhuset fra midten af 1600-tallet. Denne bygning blev oprindeligt brugt til at opbevare militæruniformer, våben og andre militære genstande - på dette tidspunkt var Sverige nemlig ved at gøre klar til krig mod Danmark. I dag er våbnene lagt til siden og i stedet fungerer Kronhuset som en koncertsal og til at udstille kunsthåndværk.

Vil du gerne bo billigt under dit ophold i Gøteborg er et bed & breakfast eller et vandrehjem et godt bud. Backpackers Göteborg er et dejligt rent og moderne vandrehjem kun 1,7 kilometer fra byens centrum med et moderne køkken og behagelige senge. Det er både muligt at booke værelser eller være sove på sovesal.

SHOPPING I GØTEBORG

Haga er en af de ældste bydele i Gøteborg, og en gåtur i disse hyggelige brostensbelagte gader kan bestemt anbefales. Haga byder i dag på mange butikker, hvoraf de fleste er unikke, samt adskillige hyggelige caféer. Her er alt fra legetøjsforretninger til marcipanfabrikanter og boligindretningsbutikker. Haga en del af Gøteborgs centrum, men oprindeligt var bydelen uden for byen, og var et nedslidt arbejderkvarter.

På gågaden Haga Nygata finder du mange af butikkerne men også et stort udvalg for lækkerier og kaffebarer. Forfriskninger, fika på svensk, er et must i Haga. Gå eksempelvis til Café Husaren, hvor du kan få en varm kop kaffe og smage Hagabullen, som er en form for lokal kanelsnegl.

Vil du gerne i butikker med det nyeste nye inden for modeverdenen er den indre by med Magasinsgatan et must. Som sprogkyndige vil kunne gætte ud fra navnet, er det en gade fyldt med butikker. Her er både store internationale modehuse og svenske mærker side om side med restauranter og barer.

MANGE MUSEER

Der er rigtig mange gode museer i Gøteborg, og temaerne spænder vidt, så der er bestemt noget for alle. De fleste af museerne ligger endda i byens centrum eller i gåafstand herfra.

Gøteborgs Kunstmuseum er et rigtig godt sted at starte, da du her kan se en fantastisk stor samling af nordisk kunst, heriblandt værker af P.S. Krøyer og Edvard Munch. Museet stod færdigbygget i 1923, da byen fejrede sit 300-årsjubilæum. Senere er bygningen blevet udvidet hele to gange – ja, der skal være plads til de mange kunstværker.

Gøteborgs Bymuseum (Stadsmuseum) er det dejligt museum, hvor du kan få et indblik i byens udvikling fra en havneby til den næststørste by i Sverige og femtestørste by i hele Norden. Her kan du sagtens tage børnene med, da museet har det eneste udstillede vikingskib i hele Sverige.

Röhsska museet er Sveriges museum for design, mode og kunsthåndværk. Det er ikke det største museum, men udstillingerne er flotte, velorganiserede og overskuelige. Udstillingerne varierer gevaldigt, så der er noget for enhver. Stedet rummer nemlig både en præsentation af møbler og en gennemgang af kvindeligt undertøj fra år 1600 til ca. år 1900.

Världskultur Museerna er et rigtig spændende museum, hvor du kan få et indblik i de mange forskellige kulture i verden. Her er udstillinger, som sammenligner kulturer, og du vil få et indblik i de mange forskelligheder men også ligheder der er mellem de mange kulture. Det er et børnevenligt museum, så der er noget at lære for både små og store.

Der er mange hoteller i Gøteborg, og priserne kan variere fra helt billige til dyre. Hvis du kunne tænke dig et lækkert hotelophold under dit besøg i byen er Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg oplagt. Dette nye, lækre, moderne 4-stjernet hotel har meget at byde på herunder skønne værelser, en flot beliggenhed lige ud til vandet, pool, spa, bar, restaurant, wifi, mødefaciliteter, suiter, parkering – you name it.

LISEBERG

Liseberg er Gøteborgs mest kendte forlystelsespark, og her er der mulighed for sjov og leg for både børn og voksne. Det er Nordens største forlystelsespark og et populært sted for både turister og lokale. Her er over 40 forskellige forlystelser, som spænder fra en rolig karruseltur med børnemusik til AtmosFear – et 116 meter højt tårn, som der Europas højeste frit-fald-forlystelse. Du finder også mange lykkehjul og spilleboder, hvor der er chokolade og søde bamser at vinde.

Det er nemt at tilbringe en hel dag i Liseberg, og der er selvfølgelig adskillige restauranter at vælge imellem, om I har lyst til en hurtig hotdog til en fin middag med hvide due. Ligesom i Tivoli afholdes der også mange koncerter og forestillinger i Liseberg. Er du i Gøteborg i december kan det virkelig anbefales at tage en tur forbi Liseberg – så skal du nok komme i julestemning.

Vil du gerne bo på et godt hotel i nærheden af både Liseberg og byens centrum, så er Hotel Onyxen et godt bud. Dette 3-stjernede hotel er i gåafstand fra Liseberg og ligger samtidig overfor Scandinavium, hvor der tit afholdes store koncerter og sportslige events. Onyxen er et dejligt hotel og egner sig bestemt for børnefamilier, som tilbringer en lang weekend i Gøteborg. Formår du at bestille på et godt tilbud er dette et svar på en billig overnatning i den svenske storby.

Det er så meget at se i Gøteborg, og mulighederne for at få nogle dejlige ferieminder er der mange af. Om du helst blot vil nyde byen med gåture og besøg i de mange hyggelige caféer eller snarere er en hardcore turist, er selvfølgelig dit valg.

Our top-rated cheap hotels in Gøteborg

 • 811 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 552 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 749 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 823 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  624 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 714 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 410 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 497 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024

Ofte stillede spørgsmål om Gøteborg