Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Ancient Mountain House In The Chestnut Woods (Monasterolo Casotto, Italien)

Hele huset/lejligheden Ancient Mountain House In The Chestnut Woods (Monasterolo Casotto, Italien)

Om Ancient Mountain House In The Chestnut Woods

Gamle bjerghus i kastanjeskoven Sommerhus i Monasterolo Casotto, en lille landsby i dalene omkring Mondovì, velegnet til en gruppe venner eller familier, med 4 soveværelser, 2 badeværelser med bruser, spisestue og udstyret køkken. Privat gårdhave og stor terrasse med storslået udsigt over sletten og alpinkæden. Område, der er velegnet til naturelskere og udendørssport, kan du drage fordel af det rige netværk af mellemstore og høje bjergstier. Du vil nyde en afslappende ferie.I vinterperioden mulighed for skiløb og snesko. I de andre perioder af året udflugter på cykel, til fods og på hesteryg (også med en guide): om sommeren kan du gå på svampe og om efteråret at deltage i kastanjehøsten.Fra et naturalistisk synspunkt er Cosses of Bossea værd at bemærke, blandt de smukkeste og vigtigste turistgrotter i vores land.Mondovì er en smuk middelalderby: en meget moderne kabelbane forbinder den nedre landsby Breo med den øverste af Piazza (belvedere, katedral, museer).Et par kilometer væk kan du besøge Sanctuary of Vicoforte og kirkegårdskirken San Fiorenzo di Bastia, en juvel fra det 15. århundrede, der er helt fresket.En times kørsel fra Monasterolo: Turin, det liguriske hav, Langhe Unesco-arven og Cuneo-dale.Bjergdalene i Monregalese skjuler uventede ressourcer: den lille landsby Val Casotto, der er berømt for sin ostmodning og frem for alt for jagthytte-slottet til kong Carlo Alberto; Certosa di Pesio, bygget af de karthusiske munke i 1173; Artesina og Prato er snedækket om vinteren og tilbyder kilometer med skiløjper; om sommeren utallige muligheder for mellem- og højhøjdeudflugter langs stierne, der snor sig rundt i Monregalese-området.Et privat transportmiddel er påkrævet for at nå huset og til rejser.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Ancient Mountain House In The Chestnut Woods

  • Er der et poolområde på Ancient Mountain House In The Chestnut Woods?

    Nej, Ancient Mountain House In The Chestnut Woods har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Ancient Mountain House In The Chestnut Woods?

    Ja, Ancient Mountain House In The Chestnut Woods har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Ancient Mountain House In The Chestnut Woods?

    Ja, Ancient Mountain House In The Chestnut Woods har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ancient Mountain House In The Chestnut Woods?

    Populære attraktioner i nærheden af Ancient Mountain House In The Chestnut Woods inkluderer Varigotti, Finalborgo, Borgo di Colletta di Castelbianco, Bardino Vecchio, Alassio Railway Station, Muretto di Alassio, Fortezza del Priamar, Caruggio.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ancient Mountain House In The Chestnut Woods?

    Afbestillingspolitikken for Ancient Mountain House In The Chestnut Woods varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.