Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen (Karlshagen, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen (Karlshagen, Tyskland)

Om Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen

Lejlighed Type 9 - Strandresidenz Karlshagen Den attraktive ferielejlighed består af 2 dobbeltsenge soveværelser og en rummelig stue med pejs og karbad. Fra bugladsvinduet og fra de to soveværelser fra de foldede konvertible tagvinduer har du en storslået udsigt over Østersøen. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, komfur med keramisk kogeplade, mikroovn med grill og bagning funktion, køleskab, brødrister og kaffemaskine. I stuen er et mediecenter med satellit-tv, radio og dvd-afspiller. Du kan også nyde dit måltid, enten i restauranten i stueetagen eller i karet vinduet. Ud over de to dobbeltsenge i soveværelserne kan sovesofa i stuen bruges til ekstra seng. Gulvet er udstyret med gulvvarme og dækket med design vinyl gulv eller fliser.Strandresidenz Karl Hagen er kun adskilt fra den hvide sandstrand og Østersøen ved klitterne. Det ligger direkte på stranden forpladsen i centrum af Karlshagen og ved indgangen til den brede, hvide sandstrand. Huset blev åbnet i juli 2005. Lejlighederne, der hovedsagelig består af stue og soveværelse, har den stilfulde karakter af huset passende udstyr med møbler af høj kvalitet, komfortable senge, en topmoderne tekøkken og satellit-tv med radio, dvd og cd. Derudover har huset internetadgang via W-LAN til alle gæster (Telekom Hotspot). På grund af den endnu ikke tilstrækkelige båndbredde skal du også bruge kommunens Karlshagen hotspot! De fleste lejligheder er udstyret med balkon og pejs og har en vidunderlig udsigt over Østersøen. I kælderen er der et cykelrum. Cykler kan lejes i nærheden. Slutrengøringsprisen inkluderer de løbende omkostninger (vand, el, gas, varme), på forespørgsel kan du bestille sengelinned og håndklæder til 15 € / person / ophold. Friske rundstykker er tilgængelige ca. 20 meter væk i bageriet. Dette tilbyder også komplette morgenmadssæt fra 3,75 € / person. Ud over rekreation tilbydes af stranden og lejlighederne, er der omfattende sports-og fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhed. Så du kan ikke blot tage både båd og fisketure i det fiskrige Greifswalder Bodden og Peenestrom, men også charterturer rundt Usedom og de tilstødende øer. For sportsentusiaster er wakeboarding og windsurfing et interessant alternativ til tennis, beachvolley og ridning. Sidst men ikke mindst fuldfører en bred vifte af kunst, kultur og musik den aktive og afslappende ferie. Information findes i vores gæstemapper i lejlighederne for dig.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Fitness
  2. Tennisbane
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen

  • Er der et poolområde på Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen?

    Ja, Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen?

    Ja, Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen?

    Ja, Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen?

    Populære attraktioner i nærheden af Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen inkluderer Międzyzdroje, Plaża Świnoujście, KdF-Bad Prora, Ostseebad Binz, Binzer Strand, Putbus, Adventsmarkt auf Burg Klempenow, Ostseebad Sellin Nordstrand.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen?

    Afbestillingspolitikken for Apartment Typ 9 - Strandresidenz Karlshagen varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.