Hoteller i Szczecin (Forpommern, Polen)

  511 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  333 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  349 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 533 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 254 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 3. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 4. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Szczecin

Find utroligt billige hoteller i Szczecin, Polen. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Szczecin online
 • Find et billigt hotel i Szczecin!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Szczecin

  683 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 854 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 600 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 432 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 430 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  242 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

STETTIN – OPLEV ET HISTORISK VINDESUS

Polens 7. største by er hovedbyen i Vestpommern og ligger lige ved Oder-floden, tæt ved den polsk-tyske grænse. Stettin har en turbulent fortid, hvor byen har været underlagt adskillige lande, heriblandt Sverige, Polen, Tyskland og sågar Danmark i en kort årrække.

Specielt den gamle bydel er rig på historiske bygninger, grønne områder – over 20% af byen består af parker og grønne arealer perfekte til lange gåture – en travl havn og ikke mindst en charme og arkitektur, som er helt unik.

Stettin har en geografisk placering, som igennem tiden har været meget eftertragtet. 65 kilometer fra Østersøen, hvor Sydeuropa mødte de nordeuropæiske og de baltiske lande, og mellem Vest- og Østeuropa, hvor vejene her krydsede i adskillige århundreder. Desværre blev Stettin hårdt ramt af adskillige bombardementer under 2. verdenskrig, men mange af de vigtige og historiske seværdigheder er genopbygget, og byen blomstrer den dag i dag på ny.

FØLG DEN RØDE LINJE

Kært barn har mange navne, og dette er bestemt tilfældet med Stettin. Eftersom byen har været under mange forskellige herredømmer, har byens navn også været en historie for sig. I Danmark er byen mest kendt som Stettin, som var navnet under den tyske tid. Men i dag er det officielle navn Szczecin , som er det polske navn. Stettin eller Szczecin – det er en fantastisk by med en historie som ingen andres.

Der er ufattelig meget at se i Stettin som turist, om dette er på forlænget weekend, en enkelt dag til møder eller sågar en længere ferie. Heldigvis bliver man som besøgende hjulpet godt på vej til alle attraktionerne. Langs fortovet vil du kunne se en rød stiplet linje. Denne røde linje er en turistrute, som vil tage dig rundt til de vigtigste seværdigheder i byen.

En mere turistvenlig by er svær at finde, da du blot skal gå langs denne røde linje for at opleve mange af de største attraktioner. Ruten starter tæt ved banegården og snor sig igennem Stettin. Når du ankommer til en seværdighed via den røde linje er der en informationstavle med tekst på engelsk, polsk og tysk om den pågældende seværdighed.

Hvis man går hele ruten, som er på 7 kilometer, vil du i alt blive præsenteret for intet mindre end 42 af byens attraktioner. Denne røde stiplet linje er bedre kendt som ”The Red Rute” eller på dansk Den Røde Rute.

DE STØRSTE ATTRAKTIONER

Har du ikke tid til at besøg samtlige 42 attraktioner på den røde rute, er der en håndfuld seværdigheder, som er must see under ethvert ophold i Stettin. En af disse er det imponerende slot De Pommerske Fyrsters Slot , Zamek Ksiazat Pomorskich på polsk. Slottet består af intet mindre en fem fløje, fire tårne og to slotsgårde. Slottet er oprindeligt bygget i 1693 men blev desværre beskadiget under bombardementerne under 2. verdenskrig. Slottet er dog genopbygget i sin oprindelige renæssancestil, som det så ud, da det var residens for det pommerske dynasti. Fra slottet er der en helt fantastisk udsigt over byen og floden – specielt hvis du tager turen op i et af tårnene.

Fra Slottet er du blot en kort gåtur fra yderligere to af byens hovedattraktioner – nemlig den gamle kirke Sankt Jakobs Katedralen og det topmoderne koncerthus Filharmonia Karlowicza.

Sankt Jakobs Katedralen blev bygget helt tilbage i det 12. århundrede men er ligesom mange af byens andre bygninger blevet renoveret og repareret ad flere omgange. Udover at være utrolig smuk udefra er det bestemt anbefalelsesværdig at nyde synet, der møder dig indefra: Her er Vestpommerns største glasmosaik på intet mindre end 87 kvadratmeter, en krypt fra barokken og gotiske treenighedssøljer.

I kontrast til dette er én af byens nyeste seværdigheder koncerthuset Filharmonia Karlowicza, som i 2015 modtog arkitekturprisen The Mies van der Rohe Award. Denne moderne bygning ligger ved en smuk plads og skal ligesom katedralen og slottet nydes både indefra og udefra. Er det ikke muligt at få billetter til en koncert under dit ophold i byen, kan det stadig anbefales at få en kop kaffe i koncerthusets café. Tag gerne en tur forbi om aftenen, når bygninger er smuk oplyst i forskellige farver.

Vil du gerne bo på et lækkert og moderne hotel kan det 3-stjernede hotel Centrum Zamek bestemt anbefales. Hotellet ligger næsten kun rundt om hjørnet fra De Pommerske Fyrsters Slot, og du er i gåafstand til mange af de andre seværdigheder – for ikke at tale om adskillige skønne restauranter og Den Røde Rute. Hotellets faciliteter inkluderer en overdådig morgenmadsbuffet, wifi, parkering, en dejlig hotelrestaurant, fitnesscenter og spa.

SHOPPING I STETTIN

Selvom Stettin har en lang og spændende historie og et utal af historiske bygninger, så har byen også den moderne livstil, som man kunne forvente af en europæisk storby. Shopping er dermed en del af byens moderne DNA.

Stettin har mange dejlige markeder, butikker og storcentre. Det største storcenter, Galaxy , ligger i hjertet af byen og er endda det største storcenter i hele Pommern. Det kan klart anbefales at besøge Galaxy, om du blot vil opleve stemningen og se stedet, som har et årligt besøgertal på over 15 millioner mennesker, eller vil shoppe amok i de mange butikker. Her er 170 butikker, som alle har det nyeste nye på hylderne og gode tilbud. I Galaxy finder du også adskillige spisesteder samt en biograf, legepladser, bowlingbaner og billardborde.

Vil du helst bruge dine penge i byens mange butikker snarere end på dyre hotelophold, så kan en overnatning på Plantinum Apartmenty Szczecin være et oplagt bud. Denne moderne ferielejlighed ligger i centrum af byen og blot et stenkast fra Galaxy. Du vil også være tæt på mange af byens kulturelle seværdigheder, hvis dette skulle friste. En ferielejlighed er et godt alternativ til billige hoteller og bed & breakfast, da du med eget køkken kan lave de fleste af måltiderne selv – og dermed spare mange penge.

Der er meget at se i Stettin, og byen vil møde dig med en charme og historie, som kan være overvældende. Gå en tur langs Den Røde Rute, se de mange fantastiske seværdigheder – både nye og gamle – og nyd byens stemning og butikker.

Our top-rated cheap hotels in Szczecin

  480 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 341 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 429 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • 223 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 616 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Ofte stillede spørgsmål om Szczecin