Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi (New Plymouth, New Zealand)

Hele huset/lejligheden Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi (New Plymouth, New Zealand)

Om Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi

Cottages Idyllisk landlig beliggenhed designet til den moderne rejsende gratis WIFI Vores ejendom er helt ny og godt designet til den moderne rejsende med gratis WIFI. Vi bestræber os på at være så organisk som muligt. Der er en god størrelse soveværelse med en meget komfortabel queensize seng og god linned @ håndklæder. I loungen er der en komfortabel / stilfuld queensized Ikea sovesofa med linned opbevaret i lift op base. Så der er rigeligt plads til børn eller andet par hvis det kræves. Køkkenet har alt hvad du behøver til selvforplejning og har et udvalg af te, kaffe og økologisk mælk fra Dollys Manutahi Rd organisk og unpasturised. Jeg vil levere ingredienser til din første morgenmad på gården frisk mælk og fritgående æg, når det er tilgængeligt. Vær venlig at hjælpe dig selv med urtens have forbedret smagen af al madlavning og så godt for dig. Badeværelset har en hårtørrer og et udvalg af shampoo osv., Hvis du glemmer noget. Der er en vaskemaskine og en undercover tøjlinje-vi har en tørretumbler, hvis du sidder fast, vil der være en lille afgift. Den indendørs udendørs flow er ideel, og gæsterne bruger ofte udendørs plads til en stille vin / kaffe, et måltid eller en grill. Mahoetahi gård ligger 5 min fra Waitara, 10-15 minutter fra New Plymouth og 25 minutter fra Mount Taranaki. De lokale seværdigheder, jeg vil meget anbefale, er Pukekura Park, Puke Ariki Museum, Len Lye Center, Parititu Rock og Back Beach, Fitzroy Beach, Oakura Beach, faktisk er alle strande gode. Vi er også heldige at få en flodgrænse til rådighed for picnics, solopdækning og svømning. Dyr på gården omfatter 3 katte Buddy, Pepper og Zeb, der lige er kommet tilbage fra University. Oksekød, babykøer, 12 høns, 1 meget venlig hund Ricky og mange heste. Nye tilføjelser er Coral og Diago i øjeblikket under uddannelse. Også født sidste år Spiro og hans Mum SkyChi i toppen paddock har en ung ven kommer til at blive for at muliggøre adskillelse fra sin mor Meget meget sød. Kom og nyd vores gæstfrihed. Vi er her, hvis du har brug for os, men du kan være så privat som du ønsker også. Skål Gayle og GregSærlige forhold:Rygning tilladt kun udenfor.Vi har en portakot andamp; høj stol til rådighed spørg, om du gerne vil bestille som delt med Te Awa næste dør. Jeg vil forlade dette for dig at samle og lægge væk efter brug. Linned leveres til portakot.Ekstra: Rengøring (Påkrævet, NZ $ 50,00 per ophold); Linned (inkluderet); pr. børn (påkrævet, NZ $ 10,00 pr. nat); Voksne (påkrævet, NZ $ 20,00 pr. Nat);

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi

  • Er der et poolområde på Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi?

    Nej, Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi?

    Nej, Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi?

    Ja, Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi?

    Populære attraktioner i nærheden af Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi inkluderer Egmont National Park, New Plymouth Airport, Fitzroy Beach, East End Beach, Oakura Beach, Manganui.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi?

    Afbestillingspolitikken for Cottages Idyllic Rural Location Designed For The Modern Traveller Free Wifi varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.