Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen (Hodenhagen, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen (Hodenhagen, Tyskland)

Om Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen

Lejlighed til at føle sig godt (bindingsværkshus bygget i 2003) Smuk lejlighed til at slappe af og blive hængende. Lejligheden kan lejes for en kort ferie (weekend) eller til en længere periode året rundt. Efter anmodning henter vi dig fra togstationen og bringer dig selvfølgelig gratis tilbage. Udflugter er også mulige efter aftale. Din firbenede ven er velkommen til at konsultere os gratis. På ankomstdagen vil vi give dig en introduktion til lejlighedens forhold og omgivelser. Et tilbud z. B. ville være en guidet tur på cirka en time for at lære alt.Lejligheden ligger på øverste etage i et bindingsværkshus bygget i 2003. I haven er der en separat trappe, der fører over en balkon med en syd-vestlig retning ind i den ca. 67 m² store lejlighed. Lejligheden er fuldt udstyret til 4 personer. Det har et separat køkken med opvaskemaskine, ovn, køleskab, mikroovn og alt, hvad der hører hjemme i et moderne køkken.Der er også et moderne badeværelse med bruser og stort hjørnebadekar.Stuen består af et stort opholdsområde og en lille spiseplads. Der er også et tv med satellitforbindelse og videoafspiller og spilkonsol. Et soveværelse med en dobbeltseng 180x200 og et børneværelse med to enkeltsenge afslutter alt. Der er indbyggede skabe i værelserne.En græsplæne med grillfaciliteter er selvfølgelig også tilgængelig.Lejligheden er fuldt udstyret med gulvvarme. Alle etager undtagen børnenes soveværelse (korkgulv) er flisebelagt eller udstyret med løbere. Huset er bygget med lav forurening.For cyklister, cyklister, familier og selvfølgelig alene eller i par, viser vores hus sig at være en ideel start eller Destination for ture til det omkringliggende område. Hvis du leder efter fred, er dette stedet for dig. Utallige festligheder og begivenheder tiltrækker besøgende til vores smukke region hvert år. Huset ligger i udkanten af Hodenhagen, men er stadig meget centralt beliggende. Shopping (net, e-center) er kun et par hundrede meter væk. En græsk, tyrkisk restaurant kan nås på 5 minutter til fods. Der er selvfølgelig også tysk køkken og flere dejlige caféer. Læger og apoteker er også på stedet.Næsten direkte placering af skovkanten med nærhed til Aller og snor inviterer til vandreture eller cykelture. Hodenhagen er centralt beliggende i trekanten Hannover, Bremen og Hamborg. Du kan tage på en dagstur med Niedersachsen-billetten til alle tre byer med vores Heidesprinter. I og omkring Hodenhagen inviterer forlystelsesparker dig til at tage på udflugter. I Hodenhagen selv Serengeti Park med safari eller rutsjebane. Eller i Soltau, Heideparken med alle dens attraktioner. De, der kan lide det mere støjsvage, er i gode hænder på Vogelpark Walsrode. Der er et antal udflugtsmål i nærheden, som vi kan informere dig om.Alle værktøjer inkluderet i lejeprisen. Du skal kun medbringe dine egne håndklæder.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Strygebræt

Ofte stillede spørgsmål om Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen

  • Er der et poolområde på Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen?

    Nej, Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen?

    Ja, Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen?

    Ja, Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen?

    Populære attraktioner i nærheden af Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen inkluderer Hidepark Forlystelsespark, Abenteuerland Mellendorf, Nord, Hannover Lufthavn, Hannover Hovedbanegård, Lüneburg Julemarked, Walsrode Bird Park, Hannover Zoo.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen?

    Afbestillingspolitikken for Ferie i Aller-Leine dalen Hodenhagen varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.