Hoteller i Hamborg (Hamborg, Tyskland)

 1. 1.231 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  481 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 2. 1.357 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 3. 747 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  746 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 4. 623 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  1.427 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 5. 982 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Hamborg

Find utroligt billige hoteller i Hamborg, Tyskland. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Hamborg online
 • Find et billigt hotel i Hamborg!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Hamborg

  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  877 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.175 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  910 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

HAMBORG – EN PORT TIL VERDEN

Hamborg er Tysklands næststørste by – kun overgået af hovedstaden Berlin. Med den praktiske placering i Nordtyskland ved floden Elben og cirka 100 kilometer fra Nordsøen er Hamborg Tysklands vigtigste havneby og samtidig en af de mest travle havne i hele Europa.

Men der er mere til Hamborg end den travle havn. Hamborg er af mange kendt som Nordens Venedig med mange smukke kanaler og broer – i Hamborg og omegn er der hele 2430 broer!

Skulle dette ikke være nok, så kan Hamborg kalde sig for Europas grønneste by siden 2011, da næsten en fjerdedel er dækket af skønne grønne parker og arealer – her iblandt Europas største japanske have. Ja, der er meget at se og opleve i Hamborg, og hvis al sightseeingen bliver for meget, er der også rige muligheder for at nyde fantastiske måltid eller shoppe amok i den store tyske by.

IMPONERENDE BYGNINGER, DER OVERLEVEDE BOMBARDEMENTERNE

Rådhuset i Hamborg er blandt de mest imponerende bygninger i byen. Den enorme bygning fra 1897 fungerer den dag i dag som arbejdsplads for både byrådet og parlamentet og huser mere end 650 rum. Den store, flotte facade er 112 meter bred og har i midten et 112 meter højt tårn med rådhusuret. Heldigvis overlevede bygningen de voldsomme bombardementer under anden verdenskrig, og står idag flot og stolt til stor beundring for både turister og beboere. Under dit besøg vil du næsten garanteret høre tyskerne prale med, at deres rådhus er større en London’s Buckingham Palace. Er du i Hamborg i december, vil du kunne nyde det dejlige julemarked på den store plads foran rådhuset. Her vil du komme i julestemning, have rige muligheder for at få et dejligt glas Glühwein – den tyske udgave af gløgg – og samtidig opleve et helt fantastisk tysk julemarked.

Tæt ved rådhuset finder du det fornemme 5-stjernede hotel Sofitel Hamburg Alter Wall. Med den gode beliggenhed midt i centrum og den charmerende placering lige ud til en af Hamborgs kanaler, er du tæt på rigtig meget af, hvad byen har at tilbyde. Efter en spændende dag i Hamborg – om dette er på forretningsrejse eller som turist – vil det være skønt at komme tilbage til et flot hotelværelse og hotelfaciliteter, som indeholder både fitness center, spa, pool, mødelokaler og en dejlig restaurant. Hamborg har mange gode hoteller – specielt i City. Dog er ikke alle hotellerne lige billige, så hvis du har plads i budgettet, kan et ophold på Sofitel Hamburg Alter Wall virkelig anbefales.

En lille gåtur fra hotellet finder du den smukke St. Petri kirke. Dette er byens ældste sognekirke og ligger i den gamle bydel – Alstadt. Ligesom rådhusbygningen overlevede kirken også anden verdenskrig med relativt få skræmmer, så kirken, du besøger, er stort set den samme, som blev bygget i 1849. Dette er desværre ikke tilfældet med størstedelen af Hamborgs øvrige kirker. Inden 1849 lå der på den samme plads en anden kirke, men denne blev desværre offer for den store brand i 1842, og få år efter blev St. Petri kirken bygget. Inde i kirken vil du kunne nyde mange kunstværker, specielt malerier, som viser både kirkens og byens spændende historie. Eksempelvis finder du på en søjle i den sydlige del af kirken kunstmaleriet Weinachten 1813 (Julen 1813). Dette viser Hamborgs indbyggere, som blev spærret inde i kirken, da de ikke ville give Napoleons soldater mad og drikke. Er du fristet, kan du også gå 544 trin op til toppen af kirketårnet og se den fantastiske udsigt over Hamborg, rådhuset, kanalerne og ikke mindst de mange grønne parker.

EUROPAS GRØNNESTE BY

Som sagt kunne Hamborg kalde sig for Europas grønneste by siden 2011, da næsten en fjerdedel af byen er dækket af parker og andre grønne arealer.

En af disse parker er den skønne Planten un Blomen , som du finder lidt nord for centrum. Denne flotte oase er et must at besøge under din tur til Hamborg. Udover at være en hyggelig park med et rigt plante- og dyreliv – du vil sikkert se flere søde vilde kaniner – kan du også opleve et imponerende musik-, vand- og lysshow ved den nordlige sø i parken. Her kan du nemlig nyde et vandorgel, som ofte bliver brugt til en koncert.

Er du på kærestetur til Hamborg er denne park virkelig en oplagt mulighed for at gå lange, dejlige ture hånd-i-hånd og komme lidt væk fra hverdagens stress. Her kan i blot nyde hinandens selskab i de rolige omgivelser.

I Planten un Blomen ligger Hamborgs byhistoriske museum – Hamborg Museum. Her kan du lære mere om byens spændende udvikling, som er meget rig på søfarts- og handelshistorier. Alle aspekter af livet i Hamborg bliver dækket, og du vil få et unikt indblik i byens udvikling fra en lille havneby til Tysklands næststørste storby.

Er du kunstinteresseret, kan en tur til Hamborgs Kunstmil – Hamburg Kunstmeile – være en fantastisk mulighed for at se kunst og udstillinger i verdensklasse. Langs denne såkaldte Kunstmil finder du Hamburger Kunsthalle, Museum für Kunst und Gewerbe samt Deichtorhallen, så her vil du snildt kunne tilbringe et par timer.

Hvis du er afsted med vennerne, veninderne eller den bedre halvdel, kan en dejlig shoppetur i det nordvestlige kvarter Sternschanze virkelig anbefales. Denne bydel har i løbet af de seneste 10 år udviklet sig til den hippe bydel i Hamborg. Her er masser af unikke butikker side om side med internationale mærker og et stort udvalg af dejlige caféer og restauranter. Ganske simpelt et perfekt sted at shoppe og nyde hinandens selskab. Et rigtig godt hotel i denne del af byen er Fritz im Pyjama. Der er rigtig mange lækre hoteller og hotellejligheder at vælge imellem i Hamborg, men på Fritz im Pyjama vil du få god valuta for pengene, specielt hvis du booker på et tilbud, og samtidig kunne nyde et skønt ophold i Hamborgs hippe kvarter Sternschanze – eller ”Schanze”, som de lokale kalder bydelen.

HAMBORG I MINIATURE UDGAVE

Trods Hamborgs imponerende udvikling og størrelse, er der ét sted, hvor du nemt vil kunne få et overblik over byen: På Miniatur Wunderland. På dette unikke museum kan du nemlig se byen i modelstørrelse. Mange bliver overrasket over de mange detaljer, som er medtaget overalt, trods det tidskrævende arbejde. Ud over Hamborg vil du også kunne se modeller over flere af Europas og verdens storbyer. Og du kan snildt komme tilbage på museet igen ved et andet besøg til byen, da modelbyerne er i konstant udvikling, og har endda slået verdensrekorden for det længste modeltog. En rekord, som Miniatur Wunderland selv satte, og det slog dermed sin egen rekord. Det er et rigtigt hyggeligt og interessant sted, der egner sig for både børn og voksne.

En ting, som du med fordel kan lægge mærke til er udførelsen af Cap San Diago. Dette er verdens største sødygtige museumsskib, som ligger i Hamborgs havn. I den virkelige verden kan du gå ombord på museumsskibet, der tidligere blev brugt som et fragtskib af både produkter og personer. Du vil blandt andet kunne se den interessant udstilling ”En kuffert fuld af håb – Hamborg som emigrationshavn”, som fortæller historien om de over 10 millioner mennesker, der flyttede til Sydamerika med skibe fra Hamborg havn mellem 1824 og 1920.

Der er så meget at se og opleve i den skønne tyske by. Om du blot er afsted på forlænget weekend eller har den fantastiske mulighed for at nyde Hamborg i længere tid, vil du uden tvivl have et skønt ophold i den imponerende by.

Our top-rated cheap hotels in Hamborg

 • 2.121 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.715 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 614 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 788 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 650 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed