Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area (Wintrich, Tyskland)

Hele huset/lejligheden In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area (Wintrich, Tyskland)

Om In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area

i rolig landsby beliggenhed på en fortryllende have og skovarealer Kom til hvile i Luckau. I hjertet af den hannoveranske Wendland, omgivet af marker og skove, er storslået ejendom beliggende med gamle sorter af frugttræer, have, eng og en lille løvskov til en dam og mange hjemsøgte steder, der indbyder til hvile, for at lytte til fuglekvidder og Ride frøerne døde. I foråret og efteråret, ofte tusindvis af kraner hvile på deres rejse ved døren. Et par af kraner yngler i området, høres, nogle gange observeret. Om aftenen kan du se flyvende flagermus. Ejendommen er beliggende i mere end 8 tusind kvadratmeter stor ejendom i udkanten af ​​den lille landsby Luckau. Ved siden af ​​en gammel lade fra 1802, som blev bygget som bolig her igen, er huset bindingsværk. Køkken - med Klöntür - og en morgenmadsrestaurant, som kan bruges som et soveværelse, stuen løgn. Loftet er et stort, åbent, indbydende rum, på den ene side soveværelse på den anden bolig.Svømning + Stationer: I Clenze, ca. 5 km væk, er der en meget nice pulje.I Güstritz, også 5 km derfra, er der store damme og små søer, som gerne bruges af mange til svømning.I Lüchow og Salzwedel er indendørs pools.De nærmeste togstationer er Schnega Station og Salzwedel, begge omkring 14 miles væk. Den Hundertwasser Station i Uelzen er omkring 40 km.På ejendommen er gemt væk i udkanten af ​​skoven et træ hus - en hytte i 3,5 meter i højden, ingen vand, ingen elektricitet, men det strikkede Ride af frøer natten og Gezwitzscher fuglene om morgenen mest af alt. 2 madrasser er tilgængelige, soveposer bringer dig med. Man kan treehouse (per nat 20 €) leje kun sammen med huset.Cykling + Kæledyr: The Wendland er et ideelt område for cykling. Der er en fremragende cykel netværk, i alt lidt trafik, ingen stigninger. Gorgeous Landschaftem, seværdigheder. Fremragende cykelkort med angivelser af kulturelle og geografiske forhold. Og du er cykler til rådighed. Der er også en lille udvalg af bøger og kunst bøger om Wendland og Altmark. Den gamle hansestad Salzwdel er let tilgængelig på cykel, træet kage er vidunderlig der og alle, der elsker gamle kirker kan få nok der. Mit tip er den lille landsbykirke i Osterwohle, som blev afsluttet i 1621, siden da (næsten) uændret. Men de små stenkirker i Wendland er værd at se.Hunde og / eller katte, etc. er velkomne. Pet € 10 per uge.Man kan ikke (endnu) annoncere, at de runde landsbyer har anmodet Hannoveraner Wendland, at blive sat på listen over UNESCO World Heritage Site.Sport: vandreture, cykling, svømning, kanosejlads, ridning, rulleskøjteløb, Ornitologisk observationer - og naturens mangfoldighed opfatter: ildfluer, flagermus, blindworm, sorte storke, hvide storke, kraner, Bülow og når skyerne er væk: en stjernehimmel, du ikke blive glemt. Og resten ... Du vil blive overrasket!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Spacenter
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Hårtørrer
  3. Centralvarme
  4. Telefon

Ofte stillede spørgsmål om In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area

  • Er der et poolområde på In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area?

    Nej, In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area?

    Ja, In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area?

    Ja, In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area?

    Populære attraktioner i nærheden af In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area inkluderer Hundertwasser Station, Schloss Krumke, Rundlingsmuseum Wendlandhof Lübeln, Gundelfinger, Erlebnisbad, Arendsee, Jod-Sole-Therme, Museumsdorf Hösseringen.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area?

    Afbestillingspolitikken for In A Quiet Village Set-Up On Fantastic Garden And Forest Area varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.