Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park (Colmenar, Spanien)

Hele huset/lejligheden Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park (Colmenar, Spanien)

Om Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park

Stor andalusiske Farmhouse, fantastisk udsigt, pool & haver, tæt på Natural Park Denne imponerende andalusiske bondehus, beliggende i en forhøjet position, blandt oliven og mandel lunde, har den mest fantastiske udsigt. Med udsigt over dalen, på tværs hvidkalkede landsbyer, de kulisser strækker sig over til Tejeda bjergkæde. Stuehuset har været en familie hjem i mange år og i den proces, er blevet nænsomt restaureret til en høj standard endnu har bevaret mange af sine oprindelige træk. Værelserne har alle de traditionelle bjælkelofter, mange med terracotta gulvfliser, åben ild steder / brændeovne, dekorative smedejern lamper og smukke trædøre. 'Moderne' og 'comfort' er blevet nænsomt introduceret og stuehuset er indrettet i en ecclectic mode herunder antikviteter sammen med moderne fornødenheder. Det store stuehus køkken er kernen i huset, sammen med masser af rum til at slappe af, se tv og læse. Værelserne er alle tilberedt med friske bomuld sengetøj og håndklæder, er rummelige og luftige og igen alle har en fantastisk udsigt. Ydersiden af ​​ejendommen er en fryd, og er en vigtig del af en normal ferie nyder pool, haver og visninger. De modne haver med MIDDELHAVS træer, blomster og buske er en smuk egenskab af ejendommen. Der er en nyligt tilføjede uden køkken med køleskab, ovn og kogeplader tæt på den lille gårdhave færdig i lokale sten, som er køligt og skyggefuldt. Der er også en stor gas grill. Terrasserne er omfattende, det vigtigste omkring poolen og har solsenge alle med komfortable polstrede hynder. Her er der også en havepavillon med skyggefuld spisestue / opholdsstue og også masser af plads til bordtennisbord. Den anden side af huset har også en anden stor lukket og sikker gårdhave ideel til yngre børn. Det har mauriske buer, masser af skygge, siddepladser og panoramaudsigt. Den private drev til ejendommen er delt af en anden privat ejendom, som ligger i grunden af ​​gården også med sin egen private pool og haver. Colmenar er den nærmeste lokale landsby og har gode tapas-barer, restauranter, lokale butikker, ugentlige frugt og grønt marked, banker, slagtere, bagere, apotek, 24 timers medicinsk center mvVores gård er et ideelt sted, hvis du også har til hensigt at udforske dette smukke område. Den vigtigste motortrafikvej på vej inde i landet eller til kysten er kun 10 km væk. Historisk Granada har den berømte Alhambra Palace, Malaga har sin Gibalfaro slot, Cathederal, nye Muelle Uno lystbådehavn med store butikker og restauranter og den gamle bydel har traditionelle tapasbarer. Også et stort udvalg af restauranter fra simple til 1 Michelinstjerne, Picasso-museet, små butikker osv Cosmopolitan Marbella med sine strande og Orange Square, Nerja med dens berømte Balcon de Europa, Burriana Beach, Ronda med sin tyrefægterarena og slugten, Cordoba med sin gamle Mezquita at nævne et par stykker. Masser af andre strande og indkøbscentre er alle en nem tur og lufthavnen er ca 30 min.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park

  • Er der et poolområde på Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park?

    Ja, Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park?

    Nej, Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park?

    Ja, Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park?

    Populære attraktioner i nærheden af Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park inkluderer Málaga Internationalle Lufthavn, Fuengirola, Malagueta Strand, Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo, La Carihuela, Los Boliches - Las Gaviotas, Centro.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park?

    Afbestillingspolitikken for Large Andalucian Farmhouse, Stunning Views, Pool & Gardens,close To Natural Park varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.