Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment (Dierhagen, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment (Dierhagen, Tyskland)

Om Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment

Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 3 Favoritlejlighed Lejlighedshuset 'Meerquartier' med 8 moderne lejligheder ligger tæt på stranden og kombinerer skønheden i kyststrimlen, med kystskov og sandstrand, med charmen fra moderne livsstil. Den fine sandstrand ved Østersøen nås til fods i ca. 250 m.Meerquartier Whg. 3 Favoritlejlighed:Velkommen til lejligheden nr. 3 favorit sted på Fischland-Dar��, den smukkeste naturpark ved Østersøen!Den møblerede lejlighed i høj kvalitet er beliggende i en nybygget villa i flere etager i en perfekt beliggenhed ved stranden, adskilt af en fyrreskovstrimmel typisk for Østersøen og adgangsvejen kun brugt til beboere (5 minutters gang til stranden). Forskellige kunstbilleder og et arkitektonisk belysningskoncept giver lejligheden det bestemt til sin specielle charme. Lejligheden i stueetagen har en terrasse og en lille have på sydsiden omgivet af buske. Området ligger i et roligt område og omkranses af blandet skov til lange vandreture og cykelture i hver sæson. (Cykelkystrute Zingst - Warnemünde 70m). I umiddelbar nærhed (5 minutter) er der strandpromenaden, flere gode restauranter og en cykeludlejning. Strandstole kan lånes fra hovedindgangen til stranden. Legepladsen i skoven, 100 m væk, tilbyder ubekymrede, alsidige muligheder for børn. En separat hundestrand ligger 400 m væk. Stranden er bevogtet af DLRG i højsæsonen. Dierhagen Strand ligger i en af de smukkeste kyst- og naturområder i Tyskland: Fischland-Darß. Det tilbyder en unik naturoplevelse i hver sæson. Den barrierefri, moderne og komfortabelt møbleret røgfri lejlighed har et designerkøkken, der er integreret i opholdsstue. En behagelig hjørnesofa kan også ændres som en sovemulighed for en gæst eller et barn. Det runde spisebord har plads til 4 personer. En morgenmad på terrassen foran komplementerer mulighederne for afslapning. Det store, smarte tv kan ses fra både sofaen og spisebordet. Pejsen skaber en hyggelig atmosfære, især om aftenen. I et separat rum kan en infrarød sauna anvendes gratis til yderligere afslapning, især om foråret og efteråret. Det smukt indrettede designerværelse med dobbeltseng og garderobe grænser op til det moderne badeværelse med et særligt stort gulvbrusebad. En garderobe med et stort spejl og hjemmesko findes i indgangspartiet. Særlige funktioner - fri parkeringsplads til biler - fælles, aflåselig cykelrum med tilslutning til e-cykler - vaske / opbevaringsrum med vask, vaskemaskine, støvsuger og rengøringsmidler - gulvvarme i alle værelser - badeværelset har regnbruser, håndklæder, hårtørrer - fuldt udstyret køkken inkl. Alle kokke - og bageredskaber - køleskab med fryser og opvaskemaskine - vindue med elektr. Rulleskodder og flueskærme (soveværelse med komplet mørklægning) - strandstol og havemøbler på terrasse - pejs og infrarød sauna - internetradio-tv i stue og soveværelse

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment

  • Er der et poolområde på Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment?

    Nej, Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment?

    Ja, Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment?

    Ja, Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment?

    Populære attraktioner i nærheden af Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment inkluderer Rostock Julemarked, Marielyst Golf Klub, Kühlungsborn Ost, Warnemünder Woche, Seebad Warnemünde, Heiligendamm, Neuer Markt Rostock, Strand.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment?

    Afbestillingspolitikken for Meerquartier Dierhagen - Meerquartier Whg. 7 - Apartment varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.