Hoteller i Maribo (Region Sjælland, Danmark)

  1.202 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  722 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 789 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 660 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  925 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 1.150 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 4. 1.154 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 5. 745 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 6. 600 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 7. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Maribo

Find utroligt billige hoteller i Maribo, Danmark. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Maribo online
 • Find et billigt hotel i Maribo!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Maribo

 • 1.140 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 595 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

MARIBO – LOLLANDS PERLE

Midt på Lolland ligger den hyggelige by Maribo , som befinder sig midt i en pragtfuldt naturpark omgivet af både søer og skove. Maribo har en lang og spændende historie både som købstad og klosterby, der begge har haft en stor indflydelse på byens udvikling og dermed det Maribo, som du vil kunne besøge i dag.

MARIBOSØERNE

Maribo har en helt unik beliggenhed midt i den skønne Naturpark Maribosøerne. Dette er et fredet område og et område, hvor besøgende vil have rig mulighed for at nyde naturen og lade batterierne op i den friske luft. Maribosøerne er blandt Danmarks største ferskvandssystemer og er et område rig på søer, marker, enge, skove, moser og åer.

Som noget ganske unikt er der i Maribosøerne en masse små øer, og dette gør området særligt charmerende. Nogle er søerne er beskyttede vildtreservater, og sejlads er derfor forbudt på nogle søer og begrænset på andre.

Er du afsted med familien eller på kærestetur, kan det bestemt anbefales at opleve de mange søer. Dette gøres uden tvivl bedst fra vandet, og hvis roning og kajaksejlads ikke lige er din stærke side, så hop ombord på turbåden Anemonen, som sejler i sommerhalvåret, og viser gæsterne rundt på Maribosøerne.

Området er specielt kendt for har have et rigt dyre- og planteliv, og specielt fulgene er en attraktion. Her har du nemlig mulighed for at se både fiskeørne og havørne, som ellers er kendt for at være kræsne, når det kommer til valg af ”bopæl”. Ud over ørnene kan du se alle fire danske arter af lappedykkere i området samt utallige arter gæs og ænder. Så er du aktiv fuglekigger er dette et must at besøge.

Hotel Bandholm er flere gange blevet kåret blandt Danmarks bedste hoteller, og denne perle ligger blot 7 kilometer fra Maribos bymidte. Dette skønne 4-stjernet hotel har til huse i en gammel, herskabelig bygning fra 1886 og byder på smukke værelser, en wellnessafdeling, mødelokaler, selskabslokaler og ikke mindst en hotelrestaurant, som er én af de bedste i Østdanmark. Så du kan godt have høje forventninger til en overnatning her – hotellet lever op til det.

MARIBO DOMKIRKE

På en gåtur rundt i Maribos dejlige bymidte er to attraktioner iøjnefaldende. Det første er selvfølgelig at byen ligger ved Søndersøs bred, og den anden er den store domkirke i byen. Maribo har en lang og imponerende historie, som går helt tilbage til 1400-tallet, hvor en gruppe svenske munke var på tur i Danmark for at finde den bedste placering for at bygge et nyt kloster. Disse munke forelskede sig i området med søerne og skovene og byggede et kloster og kirke. Samme år gav Erik af Pommern byen købstadsrettigheder og to år senere udråbte paven byen til at hedde Mariebo – efter den hellige jomfru.

I dag har dette udviklet sig til Maribo, og kirken er i dag byens flotte domkirke.

Under en tur til Maribo kan det bestemt anbefales at tage en tur forbi domkirken, som er åben for besøgende. Nyd roen og det smukke kirkerum, og hvis du vil vide mere om domkirkens historie og betydning for byen, kan en rundvisning klart anbefales.

En af Danmarkshistoriens betydningsfulde kvinder ligger begravet i Maribo Domkirke – nemlig Leonora Christine, som tilbragte sine sidste år i et kloster syd for Maribo.

Maribos bymidte byder, ud over den gamle domkirke, også på en række hyggelige gader med butikker, caféer og restauranter – specielt ved Torvet og Østergade. Prøv eksempelvis Café & Restaurant Victoria ved Lolland Centret, hvor du vil kunne nyde skøn mad til en god pris i en dejlig og hyggelig atmosfære. Caféen er omringet af butikker fulde af gode tilbud og et centertorv, hvor du ofte vil kunne se optrædener og høre live musik.

Vil du gerne bo på et dejligt hotel centralt i Maribo tæt ved butikkerne og domkirken, så er Maribo Søpark det perfekte sted. Dette hotel er kun et stenkast fra domkirken og byder på dejlige moderne værelser, en storslåede morgenmadsbuffet, konference- og mødelokaler samt en hyggelig terrasse, hvor man kan nyde en drik og den skønne udsigt. Dette er samtidig et godt bud på en billig overnatning i byen, og du vil få meget mere for pengene end i en lejlighed eller et bed & breakfast.

ATTRAKTIONER PÅ LOLLAND

Der er en lang række seværdigheder og attraktioner, som du kan besøge med base i Maribo – og er du afsted med børn, vil de uden tvivl elske nogle af disse steder.

Knuthenborg Safaripark byder på sjov og oplevelser for hele familien. Her kan I komme helt tæt på de mange dyr i Nordeuropas største safaripark. Se dyrene blive fodret og lege i det fri – der er over 1000 fritgående vilde dyr! Safariparken inkluderer også det afrikansk-inspirerede legeland Limpopoland, som er Danmarks største naturlegeplads. Her kan man nemt tilbringe en hel dag.

Frilandsmusset i Maribo byder velkommen og tager dig tilbage til en tid i Danmark, hvor man levede efter andre normer end i dag. De mange gamle huse er velbevarede og det giver – specielt børnene – et godt indblik i hverdagen for over hundrede år siden. Frilandsmusset ligger smukt ved Søndersø og giver en dejlig udsigt over søen og Maribos mere moderne bymidte mod øst.

Er du afsted med lidt større børn kan en tur til Sydlolland til Femern Infocenter ved Rødbyhavn være en stor oplevelse. Her vil I få et spændende indblik i, hvordan den nye Femern-tunnel bliver bygget – hvilket bliver verdens længste sænketunnel på 18 kilometer og dermed et enormt projekt. Dette vil interessere børn såvel som voksne, og i de kommende år vil I kunne følge tunnelens udvikling med en større viden om det store projekt.

Maribo og Lolland har museer, historie, natur og seværdigheder for enhver. Uanset om du helst vil nyde den storslåede natur ved Naturpark Maribosøerne, nyde den hyggelige bymidte med den 600 år gamle domkirke eller gå på opdagelse på Lollands museer og attraktioner, så mulighederne mange.

Our top-rated cheap hotels in Maribo

 • 874 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Ofte stillede spørgsmål om Maribo