Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage (Rövershagen, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage (Rövershagen, Tyskland)

Om Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage

Strand7km! Ren idyll! Familie venligt! I nærheden af Charles Adventure Village! Central placering! Vores stilfuldt byggede sommerhus med en slotkarakter kan rumme op til 10 personer på 130 kvadratmeter. Det består af det originale, nybyggede bindingsværkshus og et opholdsstue i stueplan med 'tårne'. På øverste etage i bindingsværkshuset er der en dobbeltseng med separate madrasser, bord og sofa til afslapning og adgang til tagterrassen via en balkon, på underetagen er der en hyggelig stue med en sovesofa, der er egnet til 2 personer. Et lille brusebad med håndklædeopvarmning og vindue er også tilgængeligt. I den tilstødende opholdsstue i stueetagen er der en dobbeltseng med separate madrasser i tårnrummet, i den tilstødende stue / soveværelse er der en dagsseng, der kan trækkes ud til en dobbeltseng og en sovesofa samt et tv og en legeplads, der støder op til det er et stort dagslysbadeværelse med badekar og brusebad og dirigeres mod indgangen et fuldt udstyret åbent køkken med spiseplads og stort udbredelsesbord i et værelse med dobbelt sovesofa og tv i midten af hele huset.Den øverste etage i bindingsværkshuset byder på en vid udsigt over markens eng overfor og storslåede solnedgange. En enorm, usynlig tagterrasse med panoramaudsigt og grønne tag (nyt!) inviterer dig til at slappe af og solbade. Haven tilbyder muligheder for at lege (legehus med rutsjebane, gynge, sandkasse med legetøj), solbadning og afslapning og til hyggelig grill. Der er også en udendørs sauna. Huset er kærligt, komfortabelt og godt møbleret. 4 biler kan parkeres komfortabelt på ejendommen. To elektriske porte giver sikkerhed og muliggør let adgang med fjernbetjening. En carport giver lagerplads.Når det regner, sørger tv'et, brætspil, masser af legetøj til børn for en underholdende tid.Tilbudet inkluderer næsten komplet børneudstyr uden ekstra omkostninger:Babybad, klappebord, potte, toiletstol, blehæng, børnes skammel i badeværelset, børns bestik / tallerkener, masser af legetøj, børnebøger, bilstol som booster sæde, gyngestol, 2 børnes rejsesenge, 2 * matchende strøelse (angiv om nødvendigt) og 2 børns højstoleReducer ankomst uden dine egne husholdningsartikler og pakkestress!Køkkenudstyret er næsten komplet: opvaskemaskine, ovn, 4-brændeovn og emhætte, stort køleskab (uden fryserum), rustfrit stålvask, brødrister, kedel, mikroovn, kaffemaskine, termos, mixer, brødkurv, smørklokke, 1 håndklæde, 2 viskestykker, gryderet , tilstrækkelig service og bestik, morgenmadsplader, gryder, pander, skåle, målekopper, juice / vin / ølglas, flaske / dåseåbninger, saks osv.Mange forbrugsstoffer er trætte. Altid tilgængelig som en startpakke: opvaskesæbe, håndsæbe, opvask, svampe, køkkenhåndklæder, vasketabletter, aluminium / klamfilm, bagepapir, sukker, salt, krydderier (peber, muskatnød, paprika, curry), kaffe, filterdøre, te

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage

  • Er der et poolområde på Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage?

    Nej, Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage?

    Nej, Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage?

    Ja, Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage?

    Populære attraktioner i nærheden af Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage inkluderer Rostock Julemarked, Kühlungsborn Ost, Warnemünder Woche, Seebad Warnemünde, Heiligendamm, Neuer Markt Rostock, Strand, Bahnhof Rostock.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage?

    Afbestillingspolitikken for Strand7km! Idylle Pur! Familienfreundlich! Nahekarlserlebnisdorf! Zentrale Lage varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.